2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
bnm oğlan büyümediği için çok büyük almaya gerek yok heralde
şaja bi yana eşofmanlarda fln paça kıdmı lastikli olanlar ii uzunda olsa toplanıo yere sürtmüı

Ay canım ya tuylerim diken diken oldu.cok kotu bir kabusmus Rabbim evlat acisi gostermesin kimseye dusuncesi bile boguyor insani..bende gecenlerde buyuk kizimi kacirdiklarini gormustum ruyamda sabahina dudagim patlamisti nasil korktuysam artik

Ay canım ya tuylerim diken diken oldu.cok kotu bir kabusmus Rabbim evlat acisi gostermesin kimseye dusuncesi bile boguyor insani..bende gecenlerde buyuk kizimi kacirdiklarini gormustum ruyamda sabahina dudagim patlamisti nasil korktuysam artik
Amin canım amin...
ay allah korusun ya off allah esirgesin..

Canım korkma liliyaa öyle rüyalar gerçekte kötü sayılmıyor bende bir kere büyük oğlumu camdan düşerken gördüm rüyamda, dokundum hatta ama tutamadım çok kötüydü etksinden çıkamadım yıllar oldu unutamadım..Allah hepimizin kuzusunu korusun günahsızlar, hepsi melek çünkü.

Öyle çıkmasına çok sevindim canım ben Allahın izniyle sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum bu bakıcıyla devam edersiniz bence. Anlattığın kadarıyla iletişime çok açık biri en önemlisi de o zaten.

Allah bir daha rüyada dahi yaşatmasın tahmin edemiyorum ruh halini o anda

Üff ne kötü bir kabusmuş canım Allah göstermesin kimseye...

Bugün viccoya uğradım botlar resmen bitmiş 21 numara ilk adım botlardan lacivert buldum bir tane aldım her şeyi pembe zaten biraz da lacivert giysin dedim Bu arada arkadaşlar mothercare in bodylerinde indirim var %50. Ben bodylerini çok beğeniyorum o nedenle bolca aldım bir büyük beden yazlık filan da aldım hep kullanılıyor diye. Düz beyaz ve desensiz düz renkli olanlar uygun geldi bana tanesi 12 tl ye geliyor. Bilginiz olsun

Ben de 2 hftdr gordion cepa vicco pandif bakıorum kalmamış bu kdr talep gördü daha çk üretcklerine bitrmşler.ümitköy çarşısı var ya karşıda ordaki pidecide pide yaptırablrsin güzel yapıolar senin kuzu sever bence kıymalı pizzayı sevdgine göre:)

oğlum 3 gündür çok şümür bugğn 2 kaşjk kdr pirinç lapası yedi sabahtan beri 2 kere kaka yaptı açık sarı renkli kıvamı çok cıvık. karnıda gurul gurul. muz verdim. maflor veriyorum. başkada yapcak bişey yok heraldr dimi

Bugün gelmiş gordion vicco da 21 numara vardı aldım ama renk seçeneği yoktu mercan rengi vardı sadece. Bu arada bahsettiğin yerin pideleri çok güzel gerçekten annemler de hep orada yaptırırlar içini annem hazırlar genelde hatta bugün yedik ve aynen kızım da sevdi diş kaşıma+karın doyurma iyi oldu

Sizinki diş gbi canım günde 2 -3 kaka çk sorun diil yakında patlar bence dişi:)

Hftaiçi bi uğrayım yeğenime bot bakıcm,afiyet olsun cnm ben evde içini hazırlrdım hftada 2 orda yaptırırdk:) pide süper bişe:)

Selam kızlar, herkes iyidir keyfiniz yerindedir inşallah.. Hastalara çok geçmiş olsun , liliyaa jenny48 hayırlı olsun minik adımlar :) Deniziminannesi maşallah kuzuya :) Eowynn_arwn bu konuda bende nisandeniz gibi düşünüyorum eşyaya nüfuz etmesi lazım bebeğin onun tek amacı duyularını geliştirmek hayır dediğimizde bile acaba neden yasak diye anlamaya çalışıp daha çok yapıyorlar burda inat itaatsizlik değil saf bir merak var.. Geçende yoğurt kasesini kırdı Ali , o kadar korktu ki başladı ağlamaya.. Bende anlattım böyle tutup atarsan kırılır , o zaman da tehlikeli olur elini kesersin annecim dedim , merak ettin ve attın kaseyi bunda bir sorun yok ama sonuçları tehlikeli olabilir diye anlattım.. Söylediklerimin yarısından çoğunu anlamadı belki ama davranışlarımdan sezdi anafikri ve sakinleşti.. Arada tehlikede ya da çok sıkıştığım durumlarda sesim yükseliyor o zaman çok vicdan azabı hissediyorum , bu tarz şeylerin çocuğu sınırlandırdığını hissediyorum Bu konuda bireysel olarak çok sınırlandığımı eşyaya az nüfus ettiğimi düşünüyorum hep bir beceriksizlik var bir pratik eksikliği hissediyorum kendimde, eşim köyde büyümüş bol özgürlükle.. Herşeyden anlar, eli tutar mekaniği iyidir , alternatif yollar bulur..

Eklentiler

• 674CC75C-8899-4A9A-9A01-D335200AEC45.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 58
Eowynn_arwn Amma yazmışım hakkını helal et.. Fineas canım yapılandırılmış etkinliklerle Montessoriyle ilgili ne düşünüyorsun? Benim bebeğim komut almayı sevmiyor , şunu at şöyle yap böyle yap dediğim zaman hiç iplemez.. Basket düzeneği hazırladım hadi topu atalım dedim komple düzeneği söktü Bende bu tarz etkinlikler yapamıyorum zorlamayı da hiç düşünmedim açıkcası.. Ver mutfak eşyalarını oynasın sağa sola girsin saklansın koşsun gıdıklansın falan filan.. Kitaplarıyla çok güzel vakit geçiriyor, çok seviyor gerçekten çünkü kendi istiyor.. Sence kurallı oyunlar eşleştirmeler renk öğretme etkinlikleri için üzerinde durmalı mıyım? Bebeğin ilgilenmediği bişeyi zorlamak yanlış geliyor ama denemeli miyim? Öğretmeye çalışmayarak eksik bırakmış olur muyum sence ?

Doktora gittiniz mi canım? Numune alıp ona göre karar verirler. İnşallah viraldir. Çok geçmiş olsun

Yok canım çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…