2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
haşlama patates verdm yemedi pilav çok sevio pilav yapayım bari. muz seviyo. makarna tarhana çok sever dün bi lokma sokamadm ağzına
Benimki dün gece iki kez kusmak için uyandı. Sabah da ishal başladı 5-6 kez kötü kokulu sıvı şeklinde yaptı. Hiçbirşey yemedi. Sadece öğle yemeği niyetine çorba içti akşam yatmadan eşim kucağına aldı video izletti o arada pirinç unlu mama sokuşturdum. Doktoruna sordum biogaia (maflor gibi sanırım) günde 5 damla ver dedi. Çok mahsundu bugün yavrum:/

Geçmiş olsun canım inşallah çabucak geçer

Geçmiş olsun canım inşallah çabucak geçer
Bu ara evde yoğurt yapmadım Foça yoğurdu satılıyor izmirde ondan almıştım. Bağırsak florasını mı bozdum diye üzüldüm ben de:/ Hasta olması için bir ortam da olmadı kendimi suçladım:/ sağol canım inşallah geçer yarına.

bugün avm'ye gittik , dönüşte üstünü giydirirken bir an bıraktım, çok üst üste giydirdim dengesi bozuldu yüzüstü düştü. dudağı patladı, o kadar kanadı ki korkudan öldüm. şimdi uyutmaya çalışıyorum ağlayarak uyanıyor. korkudan mı acıdan mı anlamadım. Rabbim beterinden korusun

Canım daha once de soyledim yasak degilde kural.evde esyalari kurcalamasina karistirmasina ogrenmesine izin veriyorum.bi nesneyi iki uc kere kurcalayip ogrendikten sonra birakiyor zaten benim demek istedigim tehlikeli yerlere prizler klozet banyo vs gibi yerlere hayir dedigim zaman geri donuyor ve sebebini bende anlatiyorum :)) bu yasta ne verirsen aliyorlar masallah :))

Helal olsun canım benim ne demek :)))

Kızlar benim cadinin disleri enteresan cikiyor.ilk basta alttan bi tane cikardi simdi usttekilerin hepsi sirayla cikiyor.gecen farkettim en arka disler bile patlamis geliyor.ama altta hala bir tane ?! Normal mi bu durum ?

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin yoğurttan olduğunu düşünmüyorum virüs kapmış gibi duruyor anlattıklarından biogaia canlı bakteri içeren probiyotik ama onun yerinde kaleidon alırsan daha karlı oluyor beş damla yerine bir damla verirsin(kaleidonda damla başına düşen bakteri sayısı çok daha fazla) sende içebilirsin günlük olarak ara ara probiyotik alımı hepimiz için faydalı.

Çok geçmiş olsun pek muhtemel korkudandır sonuçta onun dudağı öyle kanayınca hem o hem sizde panik hali ve üzüntü olmuştur doğal olarak.. İnşaallah hemencecik geçiverir.

Kızlar benim cadinin disleri enteresan cikiyor.ilk basta alttan bi tane cikardi simdi usttekilerin hepsi sirayla cikiyor.gecen farkettim en arka disler bile patlamis geliyor.ama altta hala bir tane ?! Normal mi bu durum ?
Benim büyük kızımın üstte ortada çıkan ilk dişlerin yanındaki yan kesici dişleri azı dişi ve köpek dişinden sonra çıktı. Normal bence canım yapısaldır.

Benim büyük kızımın üstte ortada çıkan ilk dişlerin yanındaki yan kesici dişleri azı dişi ve köpek dişinden sonra çıktı. Normal bence canım yapısaldır.
Sagol canım :) goruntusu de cok komik oldu :) ustte butun disler var altta sadece bir tane :)))

Bende bakıcı tepkisi icin yazmıştım canım az da olsa sesini yükseltmesi dogru gelmedi bana , yoksa kurallardan bahsetmedim kurallar bende de var Ali ne kadar takmasa da :)))

Korkmuştur kuzucuk kiyamam ya.. Cok durmazsa hep aglarsa görürürsün icin rahatlar canım cok gecmis olsun

katılıyorum kv bizde 2 haftadr sürekli siz bu çocuğa sınır koymamışsınız herşeyi elliyo diip duruo eşimde biz onu sınırlandırmıyoruz şuan merak edip öğrenme zamanı dedi. bnde tehlikeli olduğunu söylüyoruz ama meraktan yine yapıo 2 yaşında anca anlayacak dedim ama eski kafa işte herşeye hayır hayır diip duruo çocuk neyin neden hayır olduğunu bile anlayamıo

evet biogaia da probiyotik canım. bnmkininde eli kolu kalkmıo bi lokma bişey yemediğinden ama yine de durmuo

bnde avm de oyuncaklardan mikroo kaptı zannettm ama bilmiyorum nesi var. bndr ishal olfum bnde kusma da var çok fenaym

Tüylerim diken diken oldu allah korusun. Kızına omur verilmiş derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…