2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
canım bakınıyorum ara ara :) ben hala sessiz sedasız bekliyorum. dr um döndü. ctesi randevum var
Hadi hayırlısı bakalım. Benim tüp bebek doktorum kadın doğumdaki odasına devretti beni. Yani artık oraya gideceğim. Salı günü kalbini duyarız inşallah :) Senin de mı sat 14 ocak?

Cnm banada aynısı oldu. 4+5 de gittim küçücük kese gördü bebeki görmek için 10 gün sonra gittim. Kalp atışı oluşmuş dedi. Kendisi gördü ne yalan söyliyim ben bişey görmedim eskiden karıncalı TV ler olurdu onlar gibi görüntü.. Yani bebeği göremeyecek kadarmküçük şuan. Ama Dr. Keseye bakıyor yerine şekline rengine yolk kesesinin yapısına herşey düzgünse bebek de olacak demektir mrk.etme

Bn standart her gün 2 ve 5 bucukda

Ultrason görüntüsünden anlıyor musunuz? Ben yolk sac filan da göremedim kağıtta. Makine mi kalitesiz ben mi anlamıyorum bilmiyorum. Hayırlısı Allah'tan.

Bana kalırsa çok sık gittiğin için bu tedirginlikleri yaşıyorsun keseyi gördüjten 10 gün sonra gittim ben biraz sabırlı ol kurma kafabda

Bana kalırsa çok sık gittiğin için bu tedirginlikleri yaşıyorsun keseyi gördüjten 10 gün sonra gittim ben biraz sabırlı ol kurma kafabda
Özeldeki doktor tahlil istediği için mecburen gittim o da yapmadı zaten.

Senin haftanda başladı bnmde hazımsızlığım 5 gün felan sürdü karnıma yapışık yastıkla uyuyordum braz rahatlatıyordu gece leri çok uyanıyordum sanki çok yemiş gbi nefes alamıyordum geceleri 2 gecedir gecti bende hatta bebeğe bişi. Mi oldu diye korktum

Kızlar ben tüp bebek doktoruma son kez gidicem ayın 10 unda henüz tahlil falan yaptırmadım. İlişki konusunda da eşim kokrkuyor zaten doktorda bişey demedi serbest falan diye.tam anlamıyla kendi kadın doğum doktoruma gitmem sanırım ya 18 yada 24 martı bulucak.Sizlere ne tavsiyelerde bulunuldu ben geçmi kalıyorum acaba tahlil için falan bilgisi olan yazabilir mi?

Hatta sata göre 8 hafta 2 gnlük dü kalp atısını duydugunda gec döllenme die ultasona göre 7h1g cıkmıstı sabırlı ol bebekle kalp atısı için ayrı ayrı gtmedm aynı gn gördüm

Aynen canım ya inan sancım tutuyo hazımsızlıktan ölücem akşam yemek yiyorum aynı kahvaltılık yiyorum yine aynı patlıycam sanki ne yapsam geçmiyor halim kalmıyor bir süre sonra yatıyorum midem bulanıyor geceleri perişanım sonra yemek yediğime pişman oluyorum.Valla şuanda bebek bizim yediklerimizden beslenmediği için acaba diyorum akşam yemesemmi şöyle azıcık peynir ekmek yesem acıktıkça bişeyler atsam valla çok zorladı beni bu akşam yemeği durumu

Aramızda 1 hafta var bn daha cumartesi. Yaptırdım testlerimi

selam kizlar 2 gundur okuyorumda yazmaya firsat bulamiyorum :)
benimde bugun doktor randevum var ilk defa 3 hafta once gidip keseyi gormustum bu ikinci randevum olucak hem bebisi hem kalp atislarini gorcem insallah dua edin
toksoplazma ve rubella testleri vermisti yaptim onlari gostercem iste kagitlara baktim biri pozitif diyor insallah bi slkinti yoktur bakalim

ne gibi sorular sormaliyim sizce doktora hic aklima bisey gelmiyor

Yok cnm onla alakalı değil bişi gemesekte siseriz o dönemde öle normal dedi dr geçince rahatlarsın uzun sürmez merak etme maks. 1 hafta

Bn standart her gün 2 ve 5 bucukda

canim aynen bendede ayni durum var
saatleri bile ayni 2de bir kalkiyorum 5te bir kalkiyorum hatta bu Sabah 6ya dogru anca yatabildim alisik degilim cok yatmalara sanki gece uykumu almis gibi uyandim normal
neyseki 6 gibi yatabildim sonra 8de ise kalktim :

Ne güzel sabretmişsin güzel haberleral inşallah

Demekki bu dmnemlerimiz böle gecicek bnm üstüne bide ağız kuruluğum var sabaha karsı daha cok resmen uyutmuyor ya sürekli elimde sürahi

sagol cnm iyi dileklerin icin allah hepimizin karnindaki susamlari saglicakla vaktinde kucagina almayi nasip etsin insallah

Demekki bu dmnemlerimiz böle gecicek bnm üstüne bide ağız kuruluğum var sabaha karsı daha cok resmen uyutmuyor ya sürekli elimde sürahi

benimde aynen ya hic sorma ben bide hamile kalmadan 10 gun once burun ameliyati oldum ordan bi agiz problemim vardi
simdide yine nefes probleminden dolayi surekli agiz kurulugu var cok cok cokta su iciyorum halbuki

Bi bende sanıyordum cokz or ağız kuruluğu bundan uyuyamıcam aklıma gelmezdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…