2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
saol canım aksi gibi brnde ishal oldum aynı oğlum gibi kıvam ve renk biz mikrop mu kaptık acaba ya bende kusma da var hiç uyuyamadm herşeyim ağrıo wcye zor yetişiyorum
O zaman çok çok büyük ihtimal viral enfeksiyon geçiriyorsunuz canım çok geçmiş olsun çocuk susuz kalmadığı sürece kendiliğinden geçecek inşaallah

saol canım aksi gibi brnde ishal oldum aynı oğlum gibi kıvam ve renk biz mikrop mu kaptık acaba ya bende kusma da var hiç uyuyamadm herşeyim ağrıo wcye zor yetişiyorum
Geçmiş olsun canım. Bir hastaneye gidip tahlil ver bence. Hem ishal hem kusma varsa çok sıvı kaybedersin

Allah korusun, yavruna sağlıklı uzun ömür verin canım. Rüyaların gerçek hayata bir yansıması yoktur, zihnimizdeki şeylerin uykuda kısa süreli canlanması sadece. Küçük bir elektrik akımından ibaret ama insan etkileniyor yine de :)

Anne babalar farkında olmadan çocuktan çok şey bekliyolar,yapamadığında acaba sorun mu var kaygısı başlıyo hele ilk çocukta herseyi hemen yükleyelim ve hemen sonuç alalım telaşı sarıyo.öğrenme olgunlaşmaya ve hazırbulunuşluğa bağlıdır yani aslında herseyin zamanı var bana göre oyuncaklar bile yapılandırılmış bu yüzden önlerine sunulana diil keşfetmeye odaklılar ,terliği araba gbi sürme,oklavayla deh dıgıdık atçılık oynama bebek için müthiş şeyler.en güzeli güvenliği sağlandıktan sonra çocuga fırsat verme,karıştırması merak etmesi çok önemli gelişimi için.çocukta herhangi bir yaklaşımı uygulamak için henüz erken,2 yaştan sonra yavaş yavaş baslayablr kaldı ki 3 yaşta bile uygulamada zorlanıyolar çoğu zmn.sen de zmnla görüceksin cnm öğreteyim dediğin herseyi kendi öğrenmye baslayacak hatta talep edicek renkleri de şekilleri de öğrenicekler.amiyane tabirle hiç kasma şuanda,uyaranlar olsun yeter.hatta bu öğretme kaygısı ters tepiyo.bu konuda çok şey paylaşablrim hem çocuklarım hem öğrencilerimle ilgli ama yazıyla özetlmye çalıştım.

Çok geçmiş olsun viral bir ishal mi acaba? Bugün daha iyidir umarım kuzucuk

Geçmiş olsun canım görülmez kaza işte..korkmuştur bir de sen de korkup panik yaptıysan onu hissedince daha çok korkup ağlamış olabilir. Bugün birşeyciği kalmaz inşallah.

O zaman çok çok büyük ihtimal viral enfeksiyon geçiriyorsunuz canım çok geçmiş olsun çocuk susuz kalmadığı sürece kendiliğinden geçecek inşaallah
oda yakamdan ayrılmıo meme meme diye su veriyoruz ztn başka bişey de yemiyo sabah bi parça kuru ekmek yedi sadece

bu renkleri öğrensin cisimlerin ismini öğrensin fln gibi durumlar için bence de kasmaya gerek yok. 1 yaşında diil 2 yaşında öğrensin ne kaybedebilir diye düşünüyorum. çocuğu zorlamaya gerek yok. bnm oğlan bultakların bütün parçalarını 1 yaşında rahatlıkla yerleştirebiliyordu. bn üçgeni tak kareyi tak diyodum bigün şekilleri önüne döktüm tek tek söyledim yıldız hangisi kare hangisi baktım ki çocuk hepsini öğrenmiş. araba da giderken yeşil ışık yandı bak gidiyoruz dedim bi gün. şimdi dikkatle dışarı izleyip yeşil ışıkta ışil ışil diye bağrıo. geçen gün oyuncak sepetinden dedim yeşil bişey getirir misin? gitmiş yeşil bi lego parçasını bulmuş o kalabalıkta ışil ışil diye getiriyo. ztn günlük konuşmalardan kapacağını kapıyo. ama özellikle renkleri öğreteyim diye karşıma oturttuğumda umrunda olmuo dinlemio sıkılıo. biraz daha büyümeleri lazm etkinlikler için diye düşünüyorum. 2 parçalı yapboz almak istiyorum şimdi. hareketli kitaplarını alıo agulubugulu bişeyler diye diye çevirio sayfaları çok hoşuma gidio :)

ztn böyle olursam işe de gidemem gidip rapor almam lazm istda hastanelerin durumu da malum özeller bile ana baba günü bakalım gidicem mecbur
Canım çok geçmiş olsun bebişine de sana da. Ben de istanbuldayım ve evimin yakınında bağlı olduğum aile sağlığı merkezi var, doktorum ihtiyacım olduğunda rapor veriyo bana. Çok kalabalık da olmuyo. Hastaneye gidene kadar sen de sağlık ocağına gidebilirsin.

Geçmiş olsun canım bebeğin nasıl daha iyi mi, inşallah düzelmiştir.

Şimdi gördüm bepanten plus+cenasten+Çinkos birer tüp karıştırıp her bezleme sonrası kullanın

Sağol canım poposu çok pişik olmuş dün krem sürerken de ağladı. Diş pişik yaparmı acaba? Birde makata 1-2parmak yakınlığında asi morarması gibi ufak bi morluk o neden olurki stres yaptım. Önemli bisey olabilirmi. Dün dr kontrolümüz vardi ama dr farkettimi bilmiyorum

Canım benim iki kızım da da diş pişik yaptı o yüzden dişten çıkarsa hiç şaşırmam. Morarma belki düşüp ettiğinden olabilir takibini yap şayet büyüme olursa o zaman doktora götürürsünüz. Ben sıkıntılı bir durum olacağını düşünmüyorum. Belden aşağısını yıkamak rahatlatır.

hastaneye gittim beklencek gibi diildi yarın sabah sağlık ocağına gitmeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…