2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Canm geçmiş olsun kaza ışte yapacak bişey yok Allah beterinden saklasın..

Kızlar burda sbhtan beri aralıksz kar yağıyo heryer bembeyaz yrn tatil sanırım:) bu arada vakit bulupta izleyen olursa film tavsye edeyim UMUDUNU KAYBETMe( will smith) ve KUTUP MACERASI.ben çk özledim film izlemyi bu 2 film bnm favorim.hava böyle olunca çağrışım yaptı,hatta salepli kahveli oturasım var ama nerdeeee

Canım geçmiş olsun şimdi nasıl kuzucuk

Düzelir inşallah çabucak :/

Kızlar benim cadinin disleri enteresan cikiyor.ilk basta alttan bi tane cikardi simdi usttekilerin hepsi sirayla cikiyor.gecen farkettim en arka disler bile patlamis geliyor.ama altta hala bir tane ?! Normal mi bu durum ?
Gülünce çok şeker görünüyordur:)) bizim üstte 4, altta 2. Şimdi arkadan çıkıyor

Evet benim annem de kiziyor izin veriyormusum her şeye .dolapları aşağıya indiriyor seslenmiyorum diye.

Off kulağa çok güzel geliyor :/

liliyaa hayır olsun rüyan, ömrü uzun olsun sena nın
Sağolun hepimizin evladına rabbim uzun sağlıklı ömürler versin inşallah

Yılbaşından sonra daha da zamlanmis, bizim banka özel sigorta yapıyor hepimize Allahtan, yoksa gerçekten çok pahalı ama en üst standartlarda her açıdan.
bizim özel sigortamız yok maalesef altından kalkılcak gibi diil bizim için. babam orda kemoterapi gördü kalitesini biliyorum.

Kızlar burada bir mağazada indirim var demiştim ya. Önümüzdeki yıl için stok yapmaya başladım. 24 numara panduf ve bot aldım. İkisi de vicco. Panduf 25 bot, 50 lira. Pijama takımı tulum ve bluz da aldım ucuz bulunca. Büyüdükçe ihtiyaç olacak farklı bir şey var mı sizce? Aklıma çanta geldi. Seneye sırt çantası falan ister mi acaba . Yoksa erken mi

Yılbaşından sonra daha da zamlanmis, bizim banka özel sigorta yapıyor hepimize Allahtan, yoksa gerçekten çok pahalı ama en üst standartlarda her açıdan.
Samsun Medicana da çok kaliteli. Ben de daha önce orada miyom ameliyatı oldum. Doğumu da orada yaptım. Pahalı ama değiyor. Özellikle Doğum için suit oda çok kullanışlıydı. Allah nasip ederse ikinciye de oraya giderim

Hayırlı olsun. 1 senede ayakları kaç numara büyüyor acaba yaklaşık? 24 no olur umarım. Kıyafetler kaç beden?

bnde avm de oyuncaklardan mikroo kaptı zannettm ama bilmiyorum nesi var. bndr ishal olfum bnde kusma da var çok fenaym
Çok geçmiş olsun canım bulaşıcı mı acaba. Bol bol sıvı al sen de emziriyorsun bir de iyice güçsüz düşmemek için iyi beslenmen gerek. Yarın da geçmezse bir doktora gidin isterseniz.

Karlı hava bende de aynı etkiyi yaptı sanırım ve çayımı alıp film keyfi yapayım dedim gerçi bitirmeye fırsat olmasa da yarısını seyrettim çok komikti aile arasında filmin ismi biraz kafam dağıldı bir ara fırsat bulursam bitireceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…