2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Fiyatlar çok uygun bence de stokla kullanmasan bile hediye edersin eşe dosta. Güle güle giysin kuzucuk çanta için biraz erken gibi geldi ama bilemiyorum zamane kızları süslü oluyor

Oyy çok imrendim burada tık yok bursaya gitmesem kar göremeyecektim. Umudunu kaybetmeye bende bayılırım bir de malum gerçek hayat hikayesi. İnsanı acayip gaza getiriyor :)

Sağolasın canım içimi rahatlattın %100 aynı fikirdeyim instagramda bebeklerle yapılan etkinlikleri görünce benim çocuğum sevmiyor deyip ben mi üstüne gitmiyorum yanlış mı yapıyorum kolaya mı kaçıyorum diye düşündüm bir an.. Annelik çok garip çok emin olduğum şeyleri bile sorgulatıyor :) Sürekli ya yanlış ya eksik ya da fazla yüklenirsem kaygısı oluyor..

İyi günlerde kullansın :)
Çanta için bence erken. Zıbın alabilirsin. Alt pijama alabilirsin ribanalı. Yelek ve mont ayrıca.

Şimdi TRT1de yukarı bak var ailecek izliyoruz :)) Çok özledim battaniyeyi tepeme çekip elime içeceğimi alıp film izlemeyi, şimdiki kucağımda emerek uyuyan bir bebeyle iki büklüm izliyorum buna da şükür :)))

Ailecek mi ne güzel ya:)) yatak odasındayim kızım uyuyor ben de yanındayım tel. elimde. Sobanın ışığında oturmuşum. Eşimin gelmesine son 5 gün...

Evet inşallah canım.
Bütün Medicanalar aynı değil meselâ burda Avcılarda var bir tane, arada dağlar kadar fark var, bizim burdaki International olarak geçiyor üst strandatrlarda kalite sunuyor ve diğer Medicanalardan fiyat olarak da baya fiyat farkı var.

Bu arada sen hcg test yapacaktın yaptın mı?

Ohh o bile iyiymiş hem de komedi ne tatlı gelmştr şimdi:) ben de vasip şahini takipteyim twitter ı çok komik şuan :)

Oyy çok imrendim burada tık yok bursaya gitmesem kar göremeyecektim. Umudunu kaybetmeye bende bayılırım bir de malum gerçek hayat hikayesi. İnsanı acayip gaza getiriyor :)
İstanbula gelck gelck deniyo bi yağamadı oraya kar ,çok şükür bu sene güzel yağıyo.Kutup macerası da aklında olsun,biz de ayhan sicimoğlunu izleriz sıkça:)

İnstagram ım yok ,çok bilmiyorum kim napıyo ama yoğun takip edenlerde yeterszlik hissi uyandrdgı kesin,hep benzer şeyler duyuyorum çevremden.çok sahici gelmiyo bana oralar.sen ilgili araştıran bi annesin eğitimcisin de,hiç olumsz düşünme kendnle ilgili.Kısa bi zmn sonra dönüşlerini almya baslıcaksın inşallah 2 yaştan sonra özellkle bilişsel ve dil gelişimleri çok hızlı oluyo.

Oyyy rahatlığı sen ona sor şimdi minik keyifçi:) ben de onu dyorum millet maldivler e fln gtmek ister bnm için battanye altna grp uzanmk bile çok cazip.

İstanbula gelck gelck deniyo bi yağamadı oraya kar ,çok şükür bu sene güzel yağıyo.Kutup macerası da aklında olsun,biz de ayhan sicimoğlunu izleriz sıkça:)
İnşaallah darısı başımıza.
Gün olur da film izleyecek vakit olursa kesin izlicem yazdım kenara :)
Ayhan bizim de canımız çok kıskanıyorum adamı çoook :)

bn en son muhafız ı izledim bitirdim iki arada bi derede çağatay ulusoy un internet dizisi :) bn aksiyon cinayet polisiye tarzı şeyleri seviyorum genelde. şuan deliksiz uyusam bidr iileşsem başka bişi istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…