2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Samsundaki de international canım. Kan vermekten çekindim canım. Çubuk test aldım, yarın sabah yapacağım.

İyi günlerde kullansın :)
Çanta için bence erken. Zıbın alabilirsin. Alt pijama alabilirsin ribanalı. Yelek ve mont ayrıca.
Sağ ol canım inşallah. Ribanalı alt pijamaları ebebek indiriminden aldım. Bezi bırakınca da çıtçıtlı zıbın giydiriliyor mu ?

Şimdiye kadar hiç örgü giydirmemiştim. Astım ve alerji ihtimalini artırdığı için. Artık büyüdüğü için giydirmeye başladım. Annem 4-5 yaş mont bile almış indirimden

Fiyatlar çok uygun bence de stokla kullanmasan bile hediye edersin eşe dosta. Güle güle giysin kuzucuk çanta için biraz erken gibi geldi ama bilemiyorum zamane kızları süslü oluyor
Evet canım 11 aylıkken benim çantaları boynuna takmaya başladı :) O yüzden yandan çanta aldım bile. Seneye sırt çantası takar mı acaba diye merak etmiştim ama erken galiba

Hayırlı olsun. 1 senede ayakları kaç numara büyüyor acaba yaklaşık? 24 no olur umarım. Kıyafetler kaç beden?
2 numara büyür diyorlar ama biraz büyük gelse de sorun olmaz herhalde. Kıyafetleri 3-4 yaş alıyorum. Kollarını içe katlayınca şimdi bile oluyor. Çok büyük kalıplı bir şey olursa kurutma makinesinin en sıcak ayarına atıyorum, küçülüyor :)

Çok geçmiş olsun ishal mi yoksa grip mi?
Sağol canım. Benim boğazım acıyor yutkunurken hastalık başlangıcı gibi. Oğlumun da burnu tıkalı hırıltı öksürük var. Öksürük onu kusturmaya başladı 2 gündür doktora gittim serum uyguluyorum burnuna bide şurup verdi. Ağzı da felaket akıyor diş de geliyor galiba hafif ateşi oluyor bazen 37.5.. öyle canım.. atlatır inşallah tüm hasta bebişlerimiz. Bursa’ya kar da yağdı mikroplar Yok olmuştur artık inş

Dediğin gibi yazın evdeyken her kaka sonrası yıkıyordum annem siliyor sadece. Birde banyo yatıramadık kac gündür çocuğu ondan olmuş olabilir dediğin gibi

Çok geçmiş olsun sanada oğlumda

Evet benim annem de kiziyor izin veriyormusum her şeye .dolapları aşağıya indiriyor seslenmiyorum diye.

Benim kv burda 2 gündür çok evhamlı sürekli aman düşersin aman kafanı vuruşun aman elin sıkışır yemek konusundada ağzını ac ağzına at diye tepesinde çocuğun. En sonunda müdahale ettim biz karışmıyoruz anne istediği gibi hareket etsin diye dedim . Sonra biraz rahat bıraktı:)))

Wuuuu tam stok yapmışsınız :))) seneye tahminim 3-4 yaş mont güzel olur üstlerine. Bezi bırakınca zıbın giydirilmiyor atlet kilota geçiliyor canım.

Diş döneminde bebeklerin bağışıklığı düşüyor bu sebeple çok daha kolay hasta olur hale geliyorlar o yüzden diş olabilir. Kusması durmazsa kusma önlemek için motilium şurup tavsiye ederim canım. Bir nebze rahatlatır. Allah şifa versin kuzucuğa da sana da inşaallah.

O da iyiliği için söylüyor kendince. İyi demişsin seni dinlemesi de güzel kv.nin:)

iyi çok şükür canım.bugun kara çıkardık, sevmedi.yurumek istemedi başta sonra alıştı ama düşünce çok ağladı. çocuğu mutlu edelim derken habire düşürüyoruz
Alışınca sever belki. Düşünce bile hoşuna gider o zaman. Hay allah:))

Wuuuu tam stok yapmışsınız :))) seneye tahminim 3-4 yaş mont güzel olur üstlerine. Bezi bırakınca zıbın giydirilmiyor atlet kilota geçiliyor canım.
Ben külot üstüne yine zıbın giydiririm herhalde, beli açılmasın. Ben stok yapamicam ya olmazsa pahalı pahalı alırım napim para da bol çok da zenginiz biliyon mu:)))

Ohhh ne guzel.burda da yagiyor baya masallah :)) ayyyy filmmm kac yil once gittim sinemaya coookkk ozliyorum.sinemayi gectim dogru duzgun bi filmi bitirebilsem o bile yetcek bana

Gülünce çok şeker görünüyordur:)) bizim üstte 4, altta 2. Şimdi arkadan çıkıyor
Evet canim cok sirin oluyor :)))
Cok gecmis olsun canım
Kışın yıkama işini bende yapmıyorum canım. Birkaç güne hiçbirşeyi kalmaz Allahın izniyle.
Banyo konusu acilmisken kac gunde bir yikiyorsunuz kışın ?

Ben külot üstüne yine zıbın giydiririm herhalde, beli açılmasın. Ben stok yapamicam ya olmazsa pahalı pahalı alırım napim para da bol çok da zenginiz biliyon mu:)))
Citcitlari batar kuzum oyle de ya ay stokculuk bende de yok :) tam alcak gibi oluyorum kisa ya daha guzel kullanisli seyler cikarsa diye geri birakiyorum.benimde bu huyum var :)))

onlar popo yıkamaktan bahsediyolar sanırım :)
biz 3 güne bir yıkıyoruz pzt yıkadıysak perş yıkıyoruz. ama 5 gündür yıkanmadı çocuk hasta die korktuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…