2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
onlar popo yıkamaktan bahsediyolar sanırım :)
biz 3 güne bir yıkıyoruz pzt yıkadıysak perş yıkıyoruz. ama 5 gündür yıkanmadı çocuk hasta die korktuk
Aaa tekrar okudum yanlis anlamisim evet.bide orda banyo lafi gecmis :)
Bende kisin 3 gunde bir yikiyorum.evet korkuyor insan hasta olunca bide

Citcitlari batar kuzum oyle de ya ay stokculuk bende de yok :) tam alcak gibi oluyorum kisa ya daha guzel kullanisli seyler cikarsa diye geri birakiyorum.benimde bu huyum var :)))
Hım mantıklı. Daha geçende alışveriş yaptım söylemesi ayıp baya tuttu sena'ya. Benim bir tane pantolonum var he:)) ya kadife etek almıştım yıkadım tuylendi moralim bozuldu. Bide ayakkabısının boğaz kısmını kemirmiş yol yol olmuş daha giymeden eski gibi duruyor şu anda çok sinir oldum

iyi çok şükür canım.bugun kara çıkardık, sevmedi.yurumek istemedi başta sonra alıştı ama düşünce çok ağladı. çocuğu mutlu edelim derken habire düşürüyoruz

Bende kara çıkarmak istiyorum söyle güzel bir yağsa keşke. Düşe kalka büyüyecekler inşallah allah büyük bir sıkıntı vermesin

Kızlar oğluma eğitici oyuncak alayim diyorum da ne alsam acaba? Aktivite board yazmıştınız sanırım o nerde bulunurki? Birde eslestirme kartları mi vardı? Bu ay ne uygun acaba.

Ben külot üstüne yine zıbın giydiririm herhalde, beli açılmasın. Ben stok yapamicam ya olmazsa pahalı pahalı alırım napim para da bol çok da zenginiz biliyon mu:)))
Hahahha çok güldürdün beni yaa :)
Bende büyük kızım için aaa hala çişe alıştırmadın mı diye soranlara para b.k sıçsın bezleri içine diyorum :)))

Haftada 2 yıkıyorum canım ben

selam kızlar herkese, bizde gittik geldik şükür sağ sağlim :) Ama daha dün havaalanında eve gitmeden kızın ateşi başladı. Dün gece uyumadık yine Kontrolü de iyidi, kan ve idarda sorun yoktu, 3 ay sonra tekrar görüşelim dedi. Oğlumda öksürüyor. Birde üçünün de gözleri çapaklanmaya başladı nedense. Bu hastalığı da Ankara'dan getirdik galiba.

Sonunda buraya da kar yagdı:) Hayalımız gercek oldu Dolunay'ı kara cıkardık. Bayıldı bayıldı. Ak ak diyip karları tutmaya calıstı. Kostu kostu yuzune degınce kahkaha attı.Yerler tam tutmamıstı ama olsun lapa lapa yagıyordu. O mu daha mutlu oldu biz mi bilemedim:)

maşallah bizimki hiç sevmedi :)

Kusması durmazsa o şurubu alırım canım çok sağol

Wuuuu tam stok yapmışsınız :))) seneye tahminim 3-4 yaş mont güzel olur üstlerine. Bezi bırakınca zıbın giydirilmiyor atlet kilota geçiliyor canım.
Sorma :) bugün de kadife tayt, tulum falan aldım. Lcw’de indirim var. İki yaşında bezi bırakırsa diye zıbın almıyorum.

Gün aşırı yıkıyoruz canım. Yoksa ekşi ekşi ter kokuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…