2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Citcitlari batar kuzum oyle de ya ay stokculuk bende de yok :) tam alcak gibi oluyorum kisa ya daha guzel kullanisli seyler cikarsa diye geri birakiyorum.benimde bu huyum var :)))
Ben de geçen senekileri çok ucuza almıştım zaten deyip bu sene yeni çıkanları da alıyorum :)

Kızlar oğluma eğitici oyuncak alayim diyorum da ne alsam acaba? Aktivite board yazmıştınız sanırım o nerde bulunurki? Birde eslestirme kartları mi vardı? Bu ay ne uygun acaba.
Bul-tak var mı evde canım. Şimdi tam onun zamanı. Onunla hem renkleri hem de şekilleri anlatırsın

Canım bizim bebeler de hep hasta. Bu ay anneler de hasta. Ben iki hafta antibiyotik kullandım ama yine hastayım. Allah hepimize toptan şifa versin. Değerlerin güzel çıkmasına sevindim. Gözlerdeki viral bir durumdur muhtemelen. Kızım da geçirdi, bir Damlayla atlattı

Geçmiş olsun canim ya

Kızlar alıntılayamadım. Teşekkür ederim.
Bizimkinin ishali devam ediyor. Yeme içme yine kuş kadar. Yarın da aynı şiddetle devam ederse tahlil isteyeceğim.
Banyo bizde de üç günde bir.
zafrina89 maşallah senin çocuk zehir gibi. Muhtemelen üstün zekalı olmasa da ona yakın. 3-4 yaşlarında siz test yaptırın. Sizin ishal nasıl oldu.

Bugün kizimla avm'ye gittik. Reyonlar arasında, koridorlarda özgürce dolaştı. yürüme pratiği de yapmış oldu. Çok güzel geçti enerjisini attı değişiklik oldu.
Daha önce de gidiyorduk ama yürümüyordu o yüzden bu kez farklıydı.
Pıtı pıtı yürürken çok mutlu oluyorum :))

O işe bayılıyolar haftaiçi sakindir iyi yapmşsınız hem de ne enerji atmıştır hayırlı olsun bu arada minik adımları:)

Geçmiş olsun cnm bu göz enfeksyonu çk yaygın bnm öğrencilerde de oldu en son bende de oldu hala damla kullanıyorum bi geçmedi gtti.

Ben külot üstüne yine zıbın giydiririm herhalde, beli açılmasın. Ben stok yapamicam ya olmazsa pahalı pahalı alırım napim para da bol çok da zenginiz biliyon mu:)))
Bnm de bel zaafım var açık görnce içim acıyo o derece kız da bol giydirilir bence,erkekte pipiyi rahatsz edeblr ama 3-4 yaştan sonra üretmiyolar pek.

ishal devam ama bygün 3 kere yaptı öğleden önce sonra bidaha yapmadı doktora gittik kaka tahlili istedi ama yapmadı kaka kiloda almıo çocuk 13. ayda 9200 dü 15 aylık şimdi 9380 olmuş boyu 78 bakalım kaka yaparsa götürcez yarn fln maflora devam bide toz bişi verdi doktor.

bnm ki ne ben eti canga diyorum heryeri dağıtıo :) bayılıo mağazalarda deli gibi koşmaya boyunun yetiştiğini indirio aşağı çalışan kızlara öpücük atıo kızlar mest oluo

Bnm de bel zaafım var açık görnce içim acıyo o derece kız da bol giydirilir bence,erkekte pipiyi rahatsz edeblr ama 3-4 yaştan sonra üretmiyolar pek.
ay bugüm hastanede 3 yaşında fln bi çpcuğu babası kucağında taşıodu beli açıktı gidip örtesim geldi. bn bi kaç sene öncesine kdr çıtçıtlılardan giyiyodum kendim şimdi sanki ne yapsamda belime esio hamile kalınca bırakmıştm giymeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…