bnm ki ne ben eti canga diyorum heryeri dağıtıo :) bayılıo mağazalarda deli gibi koşmaya boyunun yetiştiğini indirio aşağı çalışan kızlara öpücük atıo kızlar mest oluo
Benim kız da dağıtıyor haliyle. Gıcık çalışanlar da oflayan mı dersin, ama yapma caniiim deyip başımızda bekleyen mi istersin... Zaten ben yeterince stres olmuşum peşinde koşmaktan. Dağıttığını da topluyorum.
ishal devam ama bygün 3 kere yaptı öğleden önce sonra bidaha yapmadı doktora gittik kaka tahlili istedi ama yapmadı kaka kiloda almıo çocuk 13. ayda 9200 dü 15 aylık şimdi 9380 olmuş boyu 78 bakalım kaka yaparsa götürcez yarn fln maflora devam bide toz bişi verdi doktor.
Bizimki de zayıf hala... hatırlamıyorum da olsa olsa 9200dür bizimki de. Bugün duş aldırdım biraz rahatlasın diye. Ben de yarın düzelmezse gideceğim. Hala yeşile dönük sıvı... Her defasında da az da olsa taşıyor. İyileşirler inşallah benim içim gidiyor valla...
bugün hastaneden geldik babaannedi oğluma doktor amca sana ne yaprı diye sordu bnm oğlan da ıhh ıhh die die steteskopla dinlediği yerleri gösterdi eliyle çok gülüyorum bn bu kuzuya yaa.
Bizimki de zayıf hala... hatırlamıyorum da olsa olsa 9200dür bizimki de. Bugün duş aldırdım biraz rahatlasın diye. Ben de yarın düzelmezse gideceğim. Hala yeşile dönük sıvı... Her defasında da az da olsa taşıyor. İyileşirler inşallah benim içim gidiyor valla...
evet valla bizimkinden bana ve kv me de bulaştı. bizimki yeşil diil açık sarı renk ve sıvı sayı olarak çok diil ama 2 ile 5 arasında değişio günde. sen probiyotik verio musun doktor süt yumurta yağlı verme dedi. bnde pirinç lapası muz givi şeyler veriorum ztn iştahsızdı iicr ağzını kitler oldu
Kızımda da geçmeyen pişik var poposu göz göz yara oldu resmen kanıyor, hiç bişey fayda etmiyor. Diş galiba
Bu arada bişey soracam, avm'deyken bebeğin altını nasıl temizliyorsunuz? Bakım odaları pismiş gibi geliyor
evet valla bizimkinden bana ve kv me de bulaştı. bizimki yeşil diil açık sarı renk ve sıvı sayı olarak çok diil ama 2 ile 5 arasında değişio günde. sen probiyotik verio musun doktor süt yumurta yağlı verme dedi. bnde pirinç lapası muz givi şeyler veriorum ztn iştahsızdı iicr ağzını kitler oldu
Benimki 5 kere yapıyor.
Su veriyorum bolca.
Yemeyebilir dedi doktoru telefonda. Yemese de suyunu ihmal etme. Ben bu sabah yarım yumurta ve yarım muz, arada biraz nar verdim, öğle boş geçti. Akşamüstü ıspanaklı börek ve yoğurt yedi kuş kadar. Yatmadan da pirinç lapası verdim o da iki üç kaşık.. Yumurtayı vermeyeyim sağol canım. Biogaia veriyorum.
Oy maşallah, benim eşimin taraf da çekik gözlü tatarlık var onlarda. Kızımın normal çekik oldu gözleri. Ama bu yakışıklı maşallah gözler asyalı gibi kimden almış gözleri :*
Bugün kizimla avm'ye gittik. Reyonlar arasında, koridorlarda özgürce dolaştı. yürüme pratiği de yapmış oldu. Çok güzel geçti enerjisini attı değişiklik oldu.
Daha önce de gidiyorduk ama yürümüyordu o yüzden bu kez farklıydı.
Pıtı pıtı yürürken çok mutlu oluyorum :))
Kızımda da geçmeyen pişik var poposu göz göz yara oldu resmen kanıyor, hiç bişey fayda etmiyor. Diş galiba
Bu arada bişey soracam, avm'deyken bebeğin altını nasıl temizliyorsunuz? Bakım odaları pismiş gibi geliyor
Islak mendil kullanıyorsan Bi süre kullanma canım bence ya iyice incelemesin popo derisi. Ben bebek bakım odasını kullanıyorum canım ya. Kullandığım alt değiştirme örtüsünü de atıyorum. Ama çok çiş yapmadığından eminsem ve kaka da yapmadıysa genelde eve gelince de değiştirdiğim oluyo.
zafrina89
ve cuytherock
geçmiş olsun Bi an önce iyileşirler inşallah. İştahı kafaya takmayın eski hallerine dönerler. Kızım da 10 gün hasta oldu inanın ağzına sadece 2 3 kaşık yoğurt girmiştir sadece o da tatlı kaşığı. Günümüz böyle geçiyodu. Ama geçti sonunda
Kızlar bu arada anneannemiz gitti. Yarın kızımı kreşe veriyoruz. Bizim kurumun alt katı kreş. Bakalım nasıl olacak. Aslında çok kötü hissediyorum kendimi, kızımı yarın nasıl bırakıcm bilmiyorum. Biliyorum benden ayrılınca çok ağlayacak çünkü bana yapışık Bi bebek ve tanımadığı insanlardan acayip tedirgin oluyo. İnşallah hemen alışır. Bu hafta sonuna kadar alışmazsa bakıcı arıcaz artık...
Tek tesellim aşağı inip inip nasıl diye bakarım ve öğle arası da emzirmeye inerim. İnşallah her şey güzel olur.
kullan at alt açmalardan seriyorum hiç bi yeri ellemesin die elimden geleni yapıyorum kafası alt açmaya gelicek şekilde yatırıyorum ayakları açıkta kalıo ztn ayakkabısı var. yesokanın formülü uygulasana belki ii gelir
Kızlar bu arada anneannemiz gitti. Yarın kızımı kreşe veriyoruz. Bizim kurumun alt katı kreş. Bakalım nasıl olacak. Aslında çok kötü hissediyorum kendimi, kızımı yarın nasıl bırakıcm bilmiyorum. Biliyorum benden ayrılınca çok ağlayacak çünkü bana yapışık Bi bebek ve tanımadığı insanlardan acayip tedirgin oluyo. İnşallah hemen alışır. Bu hafta sonuna kadar alışmazsa bakıcı arıcaz artık...
Tek tesellim aşağı inip inip nasıl diye bakarım ve öğle arası da emzirmeye inerim. İnşallah her şey güzel olur.
Oy maşallah, benim eşimin taraf da çekik gözlü tatarlık var onlarda. Kızımın normal çekik oldu gözleri. Ama bu yakışıklı maşallah gözler asyalı gibi kimden almış gözleri :*
bu kadar çekik kimsede yok aslında, annemin çekik ama oğlan japon gibi doğdu. hatta hatırlarsanız gözlerinin cekikligi yüzünden korkuyordum bir ara...
Bugün kizimla avm'ye gittik. Reyonlar arasında, koridorlarda özgürce dolaştı. yürüme pratiği de yapmış oldu. Çok güzel geçti enerjisini attı değişiklik oldu.
Daha önce de gidiyorduk ama yürümüyordu o yüzden bu kez farklıydı.
Pıtı pıtı yürürken çok mutlu oluyorum :))
Yürümeleri rahatlık oldu bence :))) Biz de Hsonu avm ye gittik dediğin gibi rayonlar arasında dolasti gömlekleri alıp alıp babasina götürdü:)) mutlu oldu baya bizde tabiki