2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
bnm ki ne ben eti canga diyorum heryeri dağıtıo :) bayılıo mağazalarda deli gibi koşmaya boyunun yetiştiğini indirio aşağı çalışan kızlara öpücük atıo kızlar mest oluo
Benim kız da dağıtıyor haliyle. Gıcık çalışanlar da oflayan mı dersin, ama yapma caniiim deyip başımızda bekleyen mi istersin... Zaten ben yeterince stres olmuşum peşinde koşmaktan. Dağıttığını da topluyorum.

Bizimki de zayıf hala... hatırlamıyorum da olsa olsa 9200dür bizimki de. Bugün duş aldırdım biraz rahatlasın diye. Ben de yarın düzelmezse gideceğim. Hala yeşile dönük sıvı... Her defasında da az da olsa taşıyor. İyileşirler inşallah benim içim gidiyor valla...

evet valla bizimkinden bana ve kv me de bulaştı. bizimki yeşil diil açık sarı renk ve sıvı sayı olarak çok diil ama 2 ile 5 arasında değişio günde. sen probiyotik verio musun doktor süt yumurta yağlı verme dedi. bnde pirinç lapası muz givi şeyler veriorum ztn iştahsızdı iicr ağzını kitler oldu

Kızımda da geçmeyen pişik var poposu göz göz yara oldu resmen kanıyor, hiç bişey fayda etmiyor. Diş galiba
Bu arada bişey soracam, avm'deyken bebeğin altını nasıl temizliyorsunuz? Bakım odaları pismiş gibi geliyor

Benimki 5 kere yapıyor.
Su veriyorum bolca.
Yemeyebilir dedi doktoru telefonda. Yemese de suyunu ihmal etme. Ben bu sabah yarım yumurta ve yarım muz, arada biraz nar verdim, öğle boş geçti. Akşamüstü ıspanaklı börek ve yoğurt yedi kuş kadar. Yatmadan da pirinç lapası verdim o da iki üç kaşık.. Yumurtayı vermeyeyim sağol canım. Biogaia veriyorum.

Oy maşallah, benim eşimin taraf da çekik gözlü tatarlık var onlarda. Kızımın normal çekik oldu gözleri. Ama bu yakışıklı maşallah gözler asyalı gibi kimden almış gözleri :*
Bugün biz de gittik avmye, saldık yürüdü durdu yorulmuyo da. Yerde sürdürülen bebek çantası bulmuş onu sürüp durdu :)
Islak mendil kullanıyorsan Bi süre kullanma canım bence ya iyice incelemesin popo derisi. Ben bebek bakım odasını kullanıyorum canım ya. Kullandığım alt değiştirme örtüsünü de atıyorum. Ama çok çiş yapmadığından eminsem ve kaka da yapmadıysa genelde eve gelince de değiştirdiğim oluyo.

Kızlar bu arada anneannemiz gitti. Yarın kızımı kreşe veriyoruz. Bizim kurumun alt katı kreş. Bakalım nasıl olacak. Aslında çok kötü hissediyorum kendimi, kızımı yarın nasıl bırakıcm bilmiyorum. Biliyorum benden ayrılınca çok ağlayacak çünkü bana yapışık Bi bebek ve tanımadığı insanlardan acayip tedirgin oluyo. İnşallah hemen alışır. Bu hafta sonuna kadar alışmazsa bakıcı arıcaz artık...
Tek tesellim aşağı inip inip nasıl diye bakarım ve öğle arası da emzirmeye inerim. İnşallah her şey güzel olur.

kullan at alt açmalardan seriyorum hiç bi yeri ellemesin die elimden geleni yapıyorum kafası alt açmaya gelicek şekilde yatırıyorum ayakları açıkta kalıo ztn ayakkabısı var. yesokanın formülü uygulasana belki ii gelir

Allah kolaylık versin

Mantar olmasın sakın? Doktora götürsen??

Altına mendil seriyorum kullan atlardan bakım odasında temizliyorum. Aksi durumda ortalık yerde güvensiz geliyor.

Yürümeleri rahatlık oldu bence :))) Biz de Hsonu avm ye gittik dediğin gibi rayonlar arasında dolasti gömlekleri alıp alıp babasina götürdü:)) mutlu oldu baya bizde tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…