evet öyleler. bizim ki bide içerliyo. dün doktor bişey dedi bizimki dudağını büzüp ağlamaya başladı. doktor diyo gücendi mitam yemelik oldular artık, isteklerini belli ediyor,tavır koyuyor :)
ay gaza geldim bnde mi alsam :) bnm oğlana hala 9 12 ler oluo 78 cm 9.4 kg olmuş. 12 18 olanlar var bide. kaç almalı kiİnşaallah :) ben henüz almadım şubatı bekliyorum inşaallah elimde patlamaz :)
ya evet çok usludur :) gecesi gündüzü ayrı uslu41 kere maşallah çok uslu çıkmış ya şeker :)
çok erken bence... ben de yazın bıraktırmak istiyorum rahat olur diye ama bu yaz olmaz sanırım. kaslarının gelişmesi lazım ve kendinin de hazır olması lazımsizce bu yaz bez bıraktırmayı denemek saçmalık mı
evet:)) gelecek yaza bencesizce bu yaz bez bıraktırmayı denemek saçmalık mı
Bence çok şanslısın hemen alt katında olacak muhteşem bence.Kızlar bu arada anneannemiz gitti. Yarın kızımı kreşe veriyoruz. Bizim kurumun alt katı kreş. Bakalım nasıl olacak. Aslında çok kötü hissediyorum kendimi, kızımı yarın nasıl bırakıcm bilmiyorum. Biliyorum benden ayrılınca çok ağlayacak çünkü bana yapışık Bi bebek ve tanımadığı insanlardan acayip tedirgin oluyo. İnşallah hemen alışır. Bu hafta sonuna kadar alışmazsa bakıcı arıcaz artık...
Tek tesellim aşağı inip inip nasıl diye bakarım ve öğle arası da emzirmeye inerim. İnşallah her şey güzel olur.
Bu sabah daha iyiydi poposu çok şükür. Islak mendil kakaya bile kullanmıyorum. Dişten sanırım.Mantar olmasın sakın? Doktora götürsen??
Altına mendil seriyorum kullan atlardan bakım odasında temizliyorum. Aksi durumda ortalık yerde güvensiz geliyor.
Evet büyük rahatlık kendi kendine yuruyunce çok mutlu oluyorlar:) çok şeker nasıl güzel bir görüntü değil mi, çok harikalar ya :))Yürümeleri rahatlık oldu bence :))) Biz de Hsonu avm ye gittik dediğin gibi rayonlar arasında dolasti gömlekleri alıp alıp babasina götürdü:)) mutlu oldu baya bizde tabiki
Günaydın canım :)evet:)) gelecek yaza bence
Günaydın nasılsın:)Günaydın canım :)
Biz daha dün konuştuk bunu eşimle büyük oğlum 23 aylık bıraktı bezi hiç de sorun yaşamadık 1.haftada ev beter oldu bitti herşey :) Küçük için de Agustos sonu ayni olacak bıraktıracağım ınsallah seneye yaz çok geç 3 yaşında olacaklar nerdeyse ideal tuvalet eğitimi 24 ay demişti doktorumuz bu isin uzmanları öyle düşünüyor ki bizde herşey güzel ilerledi ama bence bu çocuktan çocuğa değişen bir durum ortalama o aylarda hazır oluyorlar kız bebekler erkeklere göre daha da erken bırakıyor kaslar daha erken hazır oluyor 20 aylık bıraktı kardeşimin kızı mesela ama en yakın arkadaşım 24 ayda denedi 2 hafta uğraştı çocuk yapmayınca 1 sene daha erteledi yani o zaman çocukların durumuna göre bakacağız ama ben oğluma uyguladigim aynı sttatejiyi küçüğe de uygulayacağım Eylül ayı bile çok sıcak oluyor artık 24 aylik olacaklar tuvalet egitimini vermiş olacağım inşallah herşey yolunda giderse bir sonraki seneye bırakmayı düşünmüyorum.
24-36 al çünkü boyu uzayacak canım yaz için 18-24 al. Gelecek yıl bebekler arasında beden olarak büyük fark olmayacak boy attıkça kilo geri planda kalıyor. Büyük kızımda gözlemim bu şekilde oldu.ay gaza geldim bnde mi alsam :) bnm oğlana hala 9 12 ler oluo 78 cm 9.4 kg olmuş. 12 18 olanlar var bide. kaç almalı ki
Aynen bilmesem melek dicem :)))ya evet çok usludur :) gecesi gündüzü ayrı uslu
Olabilir canım. Tez zamanda birşey kalmaz inşaallah.Bu sabah daha iyiydi poposu çok şükür. Islak mendil kakaya bile kullanmıyorum. Dişten sanırım.
Çok çok geçmiş olsun...Günaydın kızlar, bizde kızda yine antibiyotiğe başladık. Daha 2-3 hafta önce kullanmıştık tekrar başladıkDün bakıcı aradı ve ateşi 40 olmuştu. Doktora götürdüm kan aldılar wbc değeri 19 çıktı. Doktor antibiyotik başlayalım dedi. Bende kabul ettim, çünkü ateş düşmüyor. Ateş düşürücünün etkisi gidince tekrar 40 oluyor. Bir de viral olsaydı vermezdim. Oğlanda öksürüyor. Onu da öksürük 3-4 arası tutuyor gece ve 1 saat uyutmuyor. Bugün 7de yattım ve 9da kalktım. En iyi uyuduğum saat oldu. Kızın da okul kardan dolayı tatil olunca 2 saat kesintisiz uyumuşuz. Eşim de perişan halde, dün gece yastık, yorganları fırlatıyordu en son gördüğümde. Kafayı sıyırmazsak iyidir bu uykusuzluk ve yorgunlukla
Bizimki de montunun yakalarini kollarini disliyor hep yoluk yoluk :))) bende bu kis kendime yeni dolap yaparim diyodum ama nerdeeee..kendime duye cikiyorum yine cocuklara alip donuyorum :)))Hım mantıklı. Daha geçende alışveriş yaptım söylemesi ayıp baya tuttu sena'ya. Benim bir tane pantolonum var he:)) ya kadife etek almıştım yıkadım tuylendi moralim bozuldu. Bide ayakkabısının boğaz kısmını kemirmiş yol yol olmuş daha giymeden eski gibi duruyor şu anda çok sinir oldum
41 kere masallah kuzuya bu ne tatlilik :)
Masallah xanim ya cok akilli Rabbim esirgesin :)bugün hastaneden geldik babaannedi oğluma doktor amca sana ne yaprı diye sordu bnm oğlan da ıhh ıhh die die steteskopla dinlediği yerleri gösterdi eliyleçok gülüyorum bn bu kuzuya yaa.
Bi an once gecer insallah kuzumKızımda da geçmeyen pişik var poposu göz göz yara oldu resmen kanıyor, hiç bişey fayda etmiyor. Diş galiba
Bu arada bişey soracam, avm'deyken bebeğin altını nasıl temizliyorsunuz? Bakım odaları pismiş gibi geliyor
Sana yakin olmasi cok buyuk avantaj olmus canim.insallah en kisa zamanda uyum saglar kuzu.Rabbim kolaylik versin..Kızlar bu arada anneannemiz gitti. Yarın kızımı kreşe veriyoruz. Bizim kurumun alt katı kreş. Bakalım nasıl olacak. Aslında çok kötü hissediyorum kendimi, kızımı yarın nasıl bırakıcm bilmiyorum. Biliyorum benden ayrılınca çok ağlayacak çünkü bana yapışık Bi bebek ve tanımadığı insanlardan acayip tedirgin oluyo. İnşallah hemen alışır. Bu hafta sonuna kadar alışmazsa bakıcı arıcaz artık...
Tek tesellim aşağı inip inip nasıl diye bakarım ve öğle arası da emzirmeye inerim. İnşallah her şey güzel olur.
Ben bu yaz deneyecegim canım.daha simdiden belli ediyor zaten.cokta erken degil bence.ama zorlamayacagim tabi.insallah alisirda kurtuluruz bezdensizce bu yaz bez bıraktırmayı denemek saçmalık mı
Canım cookkk gecmis olsunGünaydın kızlar, bizde kızda yine antibiyotiğe başladık. Daha 2-3 hafta önce kullanmıştık tekrar başladıkDün bakıcı aradı ve ateşi 40 olmuştu. Doktora götürdüm kan aldılar wbc değeri 19 çıktı. Doktor antibiyotik başlayalım dedi. Bende kabul ettim, çünkü ateş düşmüyor. Ateş düşürücünün etkisi gidince tekrar 40 oluyor. Bir de viral olsaydı vermezdim. Oğlanda öksürüyor. Onu da öksürük 3-4 arası tutuyor gece ve 1 saat uyutmuyor. Bugün 7de yattım ve 9da kalktım. En iyi uyuduğum saat oldu. Kızın da okul kardan dolayı tatil olunca 2 saat kesintisiz uyumuşuz. Eşim de perişan halde, dün gece yastık, yorganları fırlatıyordu en son gördüğümde. Kafayı sıyırmazsak iyidir bu uykusuzluk ve yorgunlukla
biz çok deneyimsiziz oğlunda nasl uyguladığını ve hazır olduğunun işaretini nasl aldığını yazarsan sevinirim. önümüzdeki yaz bana uygun gelio oğlumda hazır olursa tabi. diğer yaza dediğin gibi çok geçGünaydın canım :)
Biz daha dün konuştuk bunu eşimle büyük oğlum 23 aylık bıraktı bezi hiç de sorun yaşamadık 1.haftada ev beter oldu bitti herşey :) Küçük için de Agustos sonu ayni olacak bıraktıracağım ınsallah seneye yaz çok geç 3 yaşında olacaklar nerdeyse ideal tuvalet eğitimi 24 ay demişti doktorumuz bu isin uzmanları öyle düşünüyor ki bizde herşey güzel ilerledi ama bence bu çocuktan çocuğa değişen bir durum ortalama o aylarda hazır oluyorlar kız bebekler erkeklere göre daha da erken bırakıyor kaslar daha erken hazır oluyor 20 aylık bıraktı kardeşimin kızı mesela ama en yakın arkadaşım 24 ayda denedi 2 hafta uğraştı çocuk yapmayınca 1 sene daha erteledi yani o zaman çocukların durumuna göre bakacağız ama ben oğluma uyguladigim aynı sttatejiyi küçüğe de uygulayacağım Eylül ayı bile çok sıcak oluyor artık 24 aylik olacaklar tuvalet egitimini vermiş olacağım inşallah herşey yolunda giderse bir sonraki seneye bırakmayı düşünmüyorum.
Allah yardımcınız olsun. bari bebeler hastalanmasa. bi toparlayamadı seninkiler. bnmkide hasta bnde hastaym mahvolduk 3 4 gündr ishal kusmaGünaydın kızlar, bizde kızda yine antibiyotiğe başladık. Daha 2-3 hafta önce kullanmıştık tekrar başladıkDün bakıcı aradı ve ateşi 40 olmuştu. Doktora götürdüm kan aldılar wbc değeri 19 çıktı. Doktor antibiyotik başlayalım dedi. Bende kabul ettim, çünkü ateş düşmüyor. Ateş düşürücünün etkisi gidince tekrar 40 oluyor. Bir de viral olsaydı vermezdim. Oğlanda öksürüyor. Onu da öksürük 3-4 arası tutuyor gece ve 1 saat uyutmuyor. Bugün 7de yattım ve 9da kalktım. En iyi uyuduğum saat oldu. Kızın da okul kardan dolayı tatil olunca 2 saat kesintisiz uyumuşuz. Eşim de perişan halde, dün gece yastık, yorganları fırlatıyordu en son gördüğümde. Kafayı sıyırmazsak iyidir bu uykusuzluk ve yorgunlukla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?