2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Bence çok şanslısın hemen alt katında olacak muhteşem bence.

Yürümeleri rahatlık oldu bence :))) Biz de Hsonu avm ye gittik dediğin gibi rayonlar arasında dolasti gömlekleri alıp alıp babasina götürdü:)) mutlu oldu baya bizde tabiki
Evet büyük rahatlık kendi kendine yuruyunce çok mutlu oluyorlar:) çok şeker nasıl güzel bir görüntü değil mi, çok harikalar ya :))

evet:)) gelecek yaza bence
Günaydın canım :)
Biz daha dün konuştuk bunu eşimle büyük oğlum 23 aylık bıraktı bezi hiç de sorun yaşamadık 1.haftada ev beter oldu bitti herşey :) Küçük için de Agustos sonu ayni olacak bıraktıracağım ınsallah seneye yaz çok geç 3 yaşında olacaklar nerdeyse ideal tuvalet eğitimi 24 ay demişti doktorumuz bu isin uzmanları öyle düşünüyor ki bizde herşey güzel ilerledi ama bence bu çocuktan çocuğa değişen bir durum ortalama o aylarda hazır oluyorlar kız bebekler erkeklere göre daha da erken bırakıyor kaslar daha erken hazır oluyor 20 aylık bıraktı kardeşimin kızı mesela ama en yakın arkadaşım 24 ayda denedi 2 hafta uğraştı çocuk yapmayınca 1 sene daha erteledi yani o zaman çocukların durumuna göre bakacağız ama ben oğluma uyguladigim aynı sttatejiyi küçüğe de uygulayacağım Eylül ayı bile çok sıcak oluyor artık 24 aylik olacaklar tuvalet egitimini vermiş olacağım inşallah herşey yolunda giderse bir sonraki seneye bırakmayı düşünmüyorum.

Günaydın nasılsın:)
Haklısın zaman olarak ben tam kavrayamadım, 2 yaşında iken kış mevsimi olacak gibi geldi. Halbuki Eylül Ekim gibi hava hala sıcak oluyor tam zamanı ay olarak da. Ben yazın hala çok küçük olacaklar diye düşünmüştüm. henüz konuyla ilgili hiç araştırma yapmadım.
Nasıl bir strateji izledin sen?

Günaydın kızlar, bizde kızda yine antibiyotiğe başladık. Daha 2-3 hafta önce kullanmıştık tekrar başladık Dün bakıcı aradı ve ateşi 40 olmuştu. Doktora götürdüm kan aldılar wbc değeri 19 çıktı. Doktor antibiyotik başlayalım dedi. Bende kabul ettim, çünkü ateş düşmüyor. Ateş düşürücünün etkisi gidince tekrar 40 oluyor. Bir de viral olsaydı vermezdim. Oğlanda öksürüyor. Onu da öksürük 3-4 arası tutuyor gece ve 1 saat uyutmuyor. Bugün 7de yattım ve 9da kalktım. En iyi uyuduğum saat oldu. Kızın da okul kardan dolayı tatil olunca 2 saat kesintisiz uyumuşuz. Eşim de perişan halde, dün gece yastık, yorganları fırlatıyordu en son gördüğümde. Kafayı sıyırmazsak iyidir bu uykusuzluk ve yorgunlukla

ay gaza geldim bnde mi alsam :) bnm oğlana hala 9 12 ler oluo 78 cm 9.4 kg olmuş. 12 18 olanlar var bide. kaç almalı ki
24-36 al çünkü boyu uzayacak canım yaz için 18-24 al. Gelecek yıl bebekler arasında beden olarak büyük fark olmayacak boy attıkça kilo geri planda kalıyor. Büyük kızımda gözlemim bu şekilde oldu.

Çok çok geçmiş olsun...

Bizimki de montunun yakalarini kollarini disliyor hep yoluk yoluk :))) bende bu kis kendime yeni dolap yaparim diyodum ama nerdeeee..kendime duye cikiyorum yine cocuklara alip donuyorum :)))

41 kere masallah kuzuya bu ne tatlilik :)
bugün hastaneden geldik babaannedi oğluma doktor amca sana ne yaprı diye sordu bnm oğlan da ıhh ıhh die die steteskopla dinlediği yerleri gösterdi eliyle çok gülüyorum bn bu kuzuya yaa.
Masallah xanim ya cok akilli Rabbim esirgesin :)

Bi an once gecer insallah kuzum ben avm de kaka yaomadigi surece degismiyorum canım.kaka yaparsada altina tek kullanimlik ortu seriyorum.

Sana yakin olmasi cok buyuk avantaj olmus canim.insallah en kisa zamanda uyum saglar kuzu.Rabbim kolaylik versin..

sizce bu yaz bez bıraktırmayı denemek saçmalık mı
Ben bu yaz deneyecegim canım.daha simdiden belli ediyor zaten.cokta erken degil bence.ama zorlamayacagim tabi.insallah alisirda kurtuluruz bezden

Canım cookkk gecmis olsun Rabbim sabir versin size..biz bir ikiyle bas edemiyoruz sizde 3 tane cok zor

biz çok deneyimsiziz oğlunda nasl uyguladığını ve hazır olduğunun işaretini nasl aldığını yazarsan sevinirim. önümüzdeki yaz bana uygun gelio oğlumda hazır olursa tabi. diğer yaza dediğin gibi çok geç

Arven de bi haftadir kusmeyi ogrendi.en ufak biside gozlerini bi 10 dakika kadar kapatip oturuyor.basini one egip kimseye bakmiyor.cookkk tatli oluyor ama bu durum ileride sorun olur mu ki ? Dun avm ye gittik gezmeye.yemek yerken ablasi onu almadi diye bi 10 dakika kadar gozleri kapali kustu yine :)))

Allah yardımcınız olsun. bari bebeler hastalanmasa. bi toparlayamadı seninkiler. bnmkide hasta bnde hastaym mahvolduk 3 4 gündr ishal kusma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…