2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Aynen bilmesem melek dicem :)))
Bu arada gözleri çok güzel sen çelik deyince ben hani böyle çekiklikten açılmayan göz sandım halbuki tam Özbek tatar çekiği gibi bayılırım.
gözleri bizden daha çekik ve poposunda moğol lekesi var. bir yerlerden orta asya geni ağır basmış :)

çok geçmiş olsun canım. salgın varmış herkes diyor.insallah çabucak atlatır. uykusuzluk kader oldu bizim.hastalik olmasa da, diş çıkmasa da uyku yok.en iyi ihtimal gecede 5 uyanış... dün gece 2 buçuktan sonra hiç uyumadı. sabah full enerji uyanıyor nasıl oluyorsa. büyüyemeyecek diye korkuyorum bu uykusuzlukla

Tatlım büyük kızın ergen ya acaba ondan mı öğrendi onu mu taklit ediyor? Bence sorun yok hatta çok şeker bahsettiğin tablo :)))

Iyiyim canm sağol iki çocukla okula gittik abiyi bıraktık döndük savaştan çıkmış gibi oldum hava çok soğukkk.

Geçmiş zaman hatırladıklarımi paylaşayım tabii ki zafrina89 bana da kardeşim başla abla geç kalmaya gerek yok demişti, önce 22 ay civarında artık birlikte tuvalette oturmaya başladık ona özel klozet tarzı müzikli lazimlik almıştım yanında kendi tuvalet kağıdı falan asılıyor aynı beni taklit etmeye çalıştığını farkettim 1 ay kadar böyle sürdü evdeki bütün halıları kaldırdım bezi çıkardım kilot ince pijama gezdi evde alıştırma kilodu aldım 4 tane cisi tuttu ama kaka yaptı iki kez yere hatta ilk yapışınca korktu :)) bebek klozetini sevemedi erkeklerdrle farklı bir durum oluyor çiş yukarı gidiyor yüzüne gözüne :) kızdı bende kapağı bizim klozete koydum öyle yaptı dikkat ettiğim ayrıntı bezi bıraktığım an bidaha hiç bağlamadım gündüz uğraşıp gece bez baglayan arkadaşlarım maalesef ki çocuğun akli karıştığı için bezi bırakamadılar yatağına Yataş dan iki tane sıvı geçirmez alez aldım üç kez gece yatağa çiş yaptı bidaha yapmadı..15 dakikada en geç yarım saatte bir hadi oğlum çiş yapıyoruz diye tuvalete gittik bir hafta boyunca bolca çiş yaptı yerlere sil sil yerler aşındı ama 1 hafta sonra olay bitmişti :) Darısı ikinciye inşallah.O zaman gelsin yine tecrübelerimizi paylaşırız 2 Ekim doğumlu benim oğlum Eylul sonunda 2 yaşında olacak en geç Eylül ortası gibi tuvalet eğitimini vermiş olacağım inşallah.

Ayy ben bayılıyorum bebek triplerine :) benim küçük oğlumda biseye kızınca tombik baş parmağını kaldırıp öyle ağlıyor bide kendi parmağına bakıyor çok komik oluyor eşimle biz yerlere yatırıp gıdıklıyoruz unutuyor geçici durumlar bunlar unutur gider takma kafana.

Bizim kız avmde dagıtma yerıne topluyor Genelde ayakkabı reyonlarını sevıyor. Ayak ayak diye diye baskalarının deneyıp kutusuna koymadığı ayakkabıları kutusuna koyup kapagını kapatıyor sonrada kendını alkıslıyor Evde babası telefona bakınca hemen araya kafasını sokup babaaa dıyor. Gecen kaka yapmıs hadi kızım bezini degıstırelım dedim baska bir şeyle mesguldu gelmedi ben de telefonu aldım eşim mesaj atmıs cevap yazayım diye. Baktım geldi araya kafasını koydu anne hadiiii dıyo. Allahım kafayı yıcektım sevmekten. Ben evde corap gıymem pek gecen cekmece den corap getırmıs anne ayak ayak dıyıp ayagımda gıydırmeye calısıyor. Bir gun dayanamayıp yicem galiba

Son düzenleme:
Tatlım büyük kızın ergen ya acaba ondan mı öğrendi onu mu taklit ediyor? Bence sorun yok hatta çok şeker bahsettiğin tablo :)))
Canım kizimin ole atarli giderli bi ergenligi yok cok sukur :)) konusarak cozeriz herseyi surat asmaz bize nerden gordu yada kendi gelistirdi bilmiyorum evet cok tatli bi durum :))
Bizde dun aksam yikildik gulmekten coookk tatli oluyorlar ya :)))

Kizlar dogalgaz cok can yakiyor bu kis 280 tl olan faturam 416 tl gelmis !!! Dukkanin da metrekupten hesap yaptim 1200 cikti umarim yanlistir !
Dükkanın metreküpüne göre biraz canınız yanacak gibi:/
Bizim geçen ay 500dü ayın 10u gibi geliyor bu ay 600-700 göreceğim galiba. Ev küçük ama sıfır yalıtım.
Şeytan diyor işe başla...:/

Ayyy maşallah. Keşke benimki de on dakika bir yerde otursa :) kızım da tek omzunu kaldırıyor bir şeye gücenince :)

Kızlar tetanoz aşısına devam ediyor munuz? 5 doz tamamlayınca ömür boyu bağışıklık oluyor. Ben dün dördüncüyü vuruldum. Kolum ağrıyor ama bir daha uğraşmayacağım aşı işiyle

bir iki haftada bitiyorsa ne ala. ona bile büyük sabır lazm. inş iznime denk getirebilirimde anneanne babaanne karışıklığı olmadn kısa zamanda çözeriz.

ay yerim yaaa bzimkide çekmeceden çorap alıp gelio bide kendi ayağını gösteriyo bn giydim sende giy der gibi

yaa bnde 3 dozda kaldım 4 ün vakti geldi mi bende yaptırayım

yesoka90 şubat ayında ebebekte ne indirimi oluyor?
Şubatta indirime giriyorlar. Her gün belli şeyler indirimde oluyor. Geçen yıl bebek bezi ve kıyafetleri çok uygun fiyata aldım. Hatta bebek görmeye gideceğim kuzenlere, arkadaşlara da hediyeler aldım. Çok uyguna geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…