2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Hmm takipte olayım o zaman bende sağol canım. 23 nisanda da babymall de geçen yıl akülü arabalar %50 indirimdeydi. Bu yıl kumandalılarından alsam erken mi acaba diyorum..

Ben tetanoz asısını tek doz vuruldum. O zaman Kasım annelerinde cok konusmustuk. Bazı saglık ocakları tek doz yapıyor.Ben de bizimkine sormustum baska arkadaslar da sormustu yeni aşılar tek doz yeterli demişlerdi

Ben tetanoz asısını tek doz vuruldum. O zaman Kasım annelerinde cok konusmustuk. Bazı saglık ocakları tek doz yapıyor.Ben de bizimkine sormustum baska arkadaslar da sormustu yeni aşılar tek doz yeterli demişlerdi
bütün sağlık ocaklarındakiler aynı aşı değil mi? tek doz hamilelikte koruyodu heralde. 5 doz hayat boyunca. 2. gebelikte devam edilio vurulmaya die biliyorum bi sor dicem ama sağlık ocağıylada papazsın :)

bütün sağlık ocaklarındakiler aynı aşı değil mi? tek doz hamilelikte koruyodu heralde. 5 doz hayat boyunca. 2. gebelikte devam edilio vurulmaya die biliyorum bi sor dicem ama sağlık ocağıylada papazsın :)
5 yıl koruyuculugu varmıs canım oyle hatırlıyorum 5 yıl ıcınde hamıle kalırsan vurulmuyormus. Degıstırdım canım aile hekimliğini her gıdısımde sınırım bozulacagına. İnşallah bir gun barzonun bırıne denk gelır de o hemsıre de doktor da gununu gorur

O zaman senin kuzu tam şebelek annesi :))
Büyük kızına da maşallah canım çok güzel inşaallah darısı arvene

Valla canım ya ise de baslasan bi dert baslamasan bi dert cocuk olunca ..

Ayyy maşallah. Keşke benimki de on dakika bir yerde otursa :) kızım da tek omzunu kaldırıyor bir şeye gücenince :)
Sagol canım :) nazlaniyorlar bidiklar :)))

O zaman senin kuzu tam şebelek annesi :))
Büyük kızına da maşallah canım çok güzel inşaallah darısı arvene
Hem de ne :)))
Sagol canım amin insallah :)

Sağol canım favoriye ekledim çok beğendim yaptığın herşey çok mantıklı ki işe de yaramış zaten :)

evet öyleler. bizim ki bide içerliyo. dün doktor bişey dedi bizimki dudağını büzüp ağlamaya başladı. doktor diyo gücendi mi

Aynen buz
sizce bu yaz bez bıraktırmayı denemek saçmalık mı

2 yaşından önce uygun değil diyorlar ama sen bilirsin. Bence cocuk hazır olduğunda belli edecektir. Ben ona gore belirleyeceğim zamanı. Şimdi bile çiş kaka varmi diyince kafasını sallıyor bezi tutuyor. Tuvaletim geldi diyince elimi tutup tuvalete götürüyor beni hemen. Biraz daha bilinclndiklerinde kendileri söyler diye düşünüyorum bilmiyorum ama :)))

maşallah benimkinin kokusunu alıyorum "oğlum kaka mı yaptın "diyince kaçıyor gülerek

Allah yardımcınız olsun zor gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…