sagol cnm iyi dileklerin icin allah hepimizin karnindaki susamlari saglicakla vaktinde kucagina almayi nasip etsin insallah
benimde aynen ya hic sorma ben bide hamile kalmadan 10 gun once burun ameliyati oldum ordan bi agiz problemim vardi simdide yine nefes probleminden dolayi surekli agiz kurulugu var cok cok cokta su iciyorum halbuki
selam kizlar 2 gundur okuyorumda yazmaya firsat bulamiyorum :)
benimde bugun doktor randevum var ilk defa 3 hafta once gidip keseyi gormustum bu ikinci randevum olucak hem bebisi hem kalp atislarini gorcem insallah dua edin
toksoplazma ve rubella testleri vermisti yaptim onlari gostercem iste kagitlara baktim biri pozitif diyor insallah bi slkinti yoktur bakalim
ne gibi sorular sormaliyim sizce doktora hic aklima bisey gelmiyor
ben duştan çıktıktan sonra normal nemlendirici kremimi sürüyorum tüm vücuduma. ama 3. aydan sonra başlarım çatlak kremlerine sanırım. göğüslerde koyulaşma var evet bir de uçları sanki iyice dışa doğru çıktılar kocamanlar
ben duştan çıktıktan sonra normal nemlendirici kremimi sürüyorum tüm vücuduma. ama 3. aydan sonra başlarım çatlak kremlerine sanırım. göğüslerde koyulaşma var evet bir de uçları sanki iyice dışa doğru çıktılar kocamanlar
Bende şimdilik nemlendirici sürüyorum. Bebe yağına geçeceğim bende :) Göğüslerden yana aynı derttenim. Birde sertler ki canım acıyor resmen üstüne yatamıyorum
Bende şimdilik nemlendirici sürüyorum. Bebe yağına geçeceğim bende :) Göğüslerden yana aynı derttenim. Birde sertler ki canım acıyor resmen üstüne yatamıyorum
Ultrason görüntüsünden anlıyor musunuz? Ben yolk sac filan da göremedim kağıtta. Makine mi kalitesiz ben mi anlamıyorum bilmiyorum. Hayırlısı Allah'tan.
gönlümden kız geciyor canimda surekli eksi seyler cekiyor ama cin takvimine göre erkek Ister kiz ister erkek olsun Rabbim hepimimize saglikli ve hayirli evlatlar nasip etsin ve sorunsuz bi hamilelik