2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221

Burnumdan nefes alamıyorum ki krndmi bikdim bileli bu böle hep agızdan alıncada böle oluo tabi

pozitif olan muhtemelen rubelladır canım kızamıkçık. hemen herkes geçirmiştir zaten bende de pozitifti o :)

Kızlaar. Göbeğinize göğüsünüze falan şimdiden bir şey sürmeye başladınız mı? Birde göğüsleriniz koyulaştımı acabaa?
ben duştan çıktıktan sonra normal nemlendirici kremimi sürüyorum tüm vücuduma. ama 3. aydan sonra başlarım çatlak kremlerine sanırım. göğüslerde koyulaşma var evet bir de uçları sanki iyice dışa doğru çıktılar kocamanlar

Bende şimdilik nemlendirici sürüyorum. Bebe yağına geçeceğim bende :) Göğüslerden yana aynı derttenim. Birde sertler ki canım acıyor resmen üstüne yatamıyorum

selam arkadaşlar bende topiğinizi yeni gördüm edosko sayesinde. Benim rabbim nasip ederse ekim annesi olacağım.

Bende şimdilik nemlendirici sürüyorum. Bebe yağına geçeceğim bende :) Göğüslerden yana aynı derttenim. Birde sertler ki canım acıyor resmen üstüne yatamıyorum

Göğüs ağrıları benimde çok kötü bakalım sonradan azalır diyorlar inşallah diyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…