2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
maşallah benimkinin kokusunu alıyorum "oğlum kaka mı yaptın "diyince kaçıyor gülerek

Benimki kaçıyordu son zamanlarda gel kakani gostericem diyorum hemen yatıyor önüme. Sonra gosteriyorum uzun bakıyor. Görmesi iyimi kötümü bilmiyorum

Kızlar tuvalet eğitimiyle ilgili mutlaka bol bol okuyun. Annenin çok titiz ve baskıcı olması çocuğun büyüdüğünde cimri ve opsesif olmasına sebep olabiliyor. Hatta çocuk tuvaletini bir yere yaptı diye anne kızarsa çocuğun tuvaletini sürekli tutması ve hayatı boyunca sık sık kabızlık yaşaması sorunu da ortaya çıkabiliyor.
Anne umursamaz ve çocuğu çok gevşek bırakırsa da çocuk ileride boşvermiş ve umursamaz biri olabiliyor.
Tabii ki bir insanın karakterini sadece tuvalet eğitimi oluşturmaz ama hayatın ilk iki yılının yansımaları çok önemli biliyorsunuz. Hatta bilim adamları geçenlerde hayatın ilk yıllarındaki stresin gen haritasını değiştirdiğini buldular

Kızlar Dolunay da ateşledi.Babası hastaydı ondan bulastı sanırım. Burun akıntısı asırı fazla uyuyamıyor acaba cold mix işe yarar mı bu durumda yoksa o tıkanıklık ıcınmıydı

Kızlar Dolunay da ateşledi.Babası hastaydı ondan bulastı sanırım. Burun akıntısı asırı fazla uyuyamıyor acaba cold mix işe yarar mı bu durumda yoksa o tıkanıklık ıcınmıydı
İşe yarar canım bu durumda da baş ucuna soğan dilip koyabilirsin çok geçmiş olsun

arkadaş 2 yaş civarı kızına tuvalet eğitimi vermeye çalışıodu kızcağız bi hafta kaka yapmadı lağman yaptırlar sonunda hastanede

geçmiş olsun hastayken burun akıntısı fazlayken cold mixin pek faydasını göremedm ben

geçmiş olsun hastayken burun akıntısı fazlayken cold mixin pek faydasını göremedm ben
Cok tesekkur ederım canım ben de acaba işe yarar mı dıye ikilemde kaldım. Burnunu nasıl acsak ki otrıbebe olmaz heralde buyudu artık bılemedım

Kızlar ates ıcın napmak lazım gece bir tatlı kasıgı ates dusurucu verdım ama cok da işe yaramıyor

evet hatta tuvalet eğitiminde korkmasinlar diye kakaya veda edip sifonu çekin, bir dahakine "bak yine geldi" diyin diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…