2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
evet ilk 6 yıl içinde kritik dönemler var.dogru atlatilmazsa saplanıp kalma,dönemin olumsuz davranışlarını gösterme ile sonuçlanıyor

uykusuzluktan ölücem sanırım çok fenayım yaaa. ne kendi uyuyo ne bizi uyutuo ztn hastayım dayanacak gücüm kalmamış gibi hissediyorum. bu uyku ne zaman düzelecek
ben düzeleceğine inanmıyorum artık, huyu böyle sanırım. korkum büyüme hormonları uykuda salgilaniyor. günde 10 saat uyku diyor bizimki gündüz dahil anca 6saat uyuyor

ben düzeleceğine inanmıyorum artık, huyu böyle sanırım. korkum büyüme hormonları uykuda salgilaniyor. günde 10 saat uyku diyor bizimki gündüz dahil anca 6saat uyuyor
Şayet büyüme hormonu etkileniyor olsa büyük kızımın bit kadar kalması gerekirdi üzülme canım senin kuzey de aslan parçası olmuş şimdiden boyu posu gayet iyi duruyor

Paranox s fitil benim kızlarda işe yarayan tek şey mide kanalıyla aldıkları parasetamol işe yaramıyor
El ayak hastalıgı gecırdıgınde de hıcbır ates dusurucu yaramamıstı. Paranox düşürmüştü bir daha da cıkmamıstı.Onu gece kullanmayı dusunuyorum cunku gece boyu ateşi cıkmıyor onu verınce içim rahat ediyor. Gün içinde ne yapabılırım ki acaba canım

Geçmiş olsun. Ateş derken kaç derece? Kritik düzeyi aşmadıysa ateşin bir zararı olmaz deniliyor.

Kızlar kafanızı şişirmek gibi olmasın da, biz yine eşimle konuşmuyoruz. 1 haftayı geçti. Sebep yok, belki ona göre vardır bilmiyorum. Keşke de insan gibi söylese ne olduğunu sonra yine konuşmasa. Kızını da aramıyor önceki gibi. Cuma günü geliyor büyük ihtimalle. Şimdi ben onu nasıl karşılayacam? 8 aydan sonra boynuna atlamak, uzun uzun sarılmak vardı.. hoşgeldin derken bile nasıl dicem onu düşünüyorum. Belki yüzüme bile bakmicak, beni kenara itip kızına sarılacak onu sevecek. Off. Gelse de belli olsa artık herşey bıktım vallahi.

Bence ilaç verme. Ateş normal, vücudun savunma mekanizması sonuçta. 39 olursa ver bence. Tabi annesi olarak karar senin etkilemek istemem
Ates dusurucu pek etki etmıyor fazla artarsa dusmez dıye korkuyorum gece verdım baska bır sey vermedım su ana kadar inşallah artmaz daha da

Şayet büyüme hormonu etkileniyor olsa büyük kızımın bit kadar kalması gerekirdi üzülme canım senin kuzey de aslan parçası olmuş şimdiden boyu posu gayet iyi duruyor
amin inşallah ama yine de bu kadar uykusuz kalıp full enerji uyanmasını anlamıyorum. Allah başka dert vermesin büyüyüp kalk artık diyeceğimiz günleri görürüz insallah

canım biz de eşimle sürekli tartışıyoruz. yorgunluk,birbirimize vakit ayiramamk uzaklaştırıyor. ama eğer büyük nedenler yoksa haklılık arama,gurur yapma.icinden sarılmak geliyorsa sarıl eğer tepki verirse sakinlestir al karşına konuş. böyle olmak istemiyorum,sorun ne de

Hem de ne yuhhh !

Kızlar Prima 106 lira olmuş oha dicem en kibar haliyle iyi ki stok yapmışım
Nolcak bu zamlar boyle ya ;(

bizim geçen ay 260 geldi ama 1de açmıştım. bu ay gelmedi henüz ben de 400 bekliyorum. gelen zam doğalgaz faturasına yetmiyor
Kasikla verip kepceyle geri aliyorlar !

Bugün ağda yaptırdım üşüyorum
Ahahaha canım :)) guldurdun beni de.bnm misteriler ondan gelmiyo agdaya :)))

Kızlar Dolunay da ateşledi.Babası hastaydı ondan bulastı sanırım. Burun akıntısı asırı fazla uyuyamıyor acaba cold mix işe yarar mı bu durumda yoksa o tıkanıklık ıcınmıydı
Cok gecmis olsun canım.atesi de insallah yukselmez
uykusuzluktan ölücem sanırım çok fenayım yaaa. ne kendi uyuyo ne bizi uyutuo ztn hastayım dayanacak gücüm kalmamış gibi hissediyorum. bu uyku ne zaman düzelecek
Bende bi haftadir uyku uyumuyorum.yine disler sanirim.yarim saat bir saat arayla memeye sariliyor.gece soguk oluyor bide malum.gogsume sancilar giriyor artik ;( uykusuzluk bi yandan oyle ...

Icinden nasil geliyorsa oyle davran canım ilk etapta.sonrasinda oturup uzun uzun konusun.boyle hic nedensiz konusmamak cok can sıkıcı.ne derdi varsa anlatsin sende ona gore davranirsin.geldiginde insallah duzelir yola girer hersey..

domestic çok geçmiş olsun 1 tatlı kaşığı calpol etki etmez cnm 1 ölçek ver (5 ml) ateşe göre dolvenle dönüşümlü git 4 saat arayla.38,5 a kdr pek vermemye çalış.en kısa sürede atlatır umarım

İnşallah canım cok tesekkur ederım.Olcuyu ben de tam kestırmedım cok olmasındansa az olsun dedım. Cok sagol bu sekılde yapayım

Son dönemde 1 aydan fazladır kızımın da uykular çk fena,uyku demeyim uykusuzluk.dün 12 de yattı her yrm saatte bir uyandı geri uyutması da bi dert,sinirlerim allak bullak ikindiden sonra iptal oluyorum uykuszluk enerjmi sönürdü.dogdugundan beri yanıma almadıgım bebeğimi şimdi almya basladım 4 kişi yatıyorz ve abisi üstne yatmasın dye akla karayı seçiyorum.gece fobisi basladı ben de yataga girmeye tırsar oldum resmen nasıl olsa geri kalkcm dye vücudum tetikte.denemediğim şey kalmadı dün abisinin yatagında yatırdım yok yok yine uyumuyo..

liliyaa şu an hangi ülkede eşin. Uçak biletini vs alıp cuma geleceği kesinleştiyse iki gün daha sabret hiç sorgulayıpta için içini yemesin. Gerekçe değil elbette ama belki kızını çok özlediğinden böyledir. İnsan ne diyeceğinide bilemiyor sabret kavuştuğunuzdaki tavırları gözleri anlatır sana herşeyi. İnşallah gönlünce olur canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…