2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Canım benim kendi annemde sıkıntılı iki çocuğuma da bir gün olsun bana yardıma gelmedi sorsan hasta çok fena falan fişman :))) burada daha evvel Jenny arkadaşım paylaştığında anlatmıştım.
Bence bu iş kişide bitiyor kayınvalide anne ilişkisi değil tabi annemizde daha kolay tolere ettiğimiz kabullendiğimiz şeyleri kayınvalide de daha zor kabullenebiliyoruz çünkü o kişiliğimiz oturduktan sonra hayatımıza girdi annemiz ise hep bizimle.
Bol bol şişirelim başları içimiz rahatlasın iyi yaptın :))) anlattığın örnek bence de garip. 10 kiloyu anlamaması çok çok garip :))

Her insan bir değil canım annesi eşine aşırı düşkün anlattığına göre herşeyi kolay kolay konduramaması normal. Benim eşim 12 yaşından sonra ailesinden ayrılmış o sebeple de daha kolay bindiriyor olabilir :)

Doğru diyorsun . Evet ya çok garip degil mi :)))) ne düşünüyor anlamadım. Kendisinde kilo takıntısı var 1.50 boy 87 kilo . Habire kilo vermeye çalışıyor veremiyor. Esimde çok kilolusun diyip duruyor. Kıskançlık mi giriyor ne oluyor anlamadım

aaaaa bilmiyoruz ki valla kusmayınca geçti zannettik. bence geçmemiş olabilir. istemediğinden bi lokma fazla versem gulk gulk yapıo çocuk. yedikleri rahatsız ediyo demek ki diyorum bende bi sorayım doktora. ne verdi gaviscon mu? sizin şikayetiniz sık uyanma mı sadece

Yok gulk gulk yapıyor bizimkide iste. Biz susuyor sanıp su veriyorduk. Gecede öyle uyanıyor. Dr yedikleri boğazına gelip yakıyordur dedi. Gastrotuss surup verdi günde 3 defa yemeklerden önce içirin dedi. İyileşme olacakmı bakalım dedi. Portakal ve mandalina reflüyü tetikler dedi.

Bu arada bizde de artik kusma yok.

Kıskançlık sezdim farketmemesi tuhaf bir kilo bile fark ediyor :)

Konu açılmışken aklıma geldi liliyaa sen çok kilo verdin ya ondan sana soruyorum kilo verirken adetlerin duzensizlesti mi ?yani azaldı mı Ben diyetisyene gidiyorum 3 aydır baya kilo verdim ama detoks sularından mıdır nedir adatlerim çok saçma sapan oldu.

Oglusunu kıskanıyor iste başka bir kadınla paylaşmak zor olsa gerek :)))) büyüyünce göreceğiz artik bizde

Polyanna82 Ben de kıskançlık sezdim kv.de ya da ileri derecede görme sorunu var :))) domestic Yuh artık dedim okuyunca gerçekten var böyle insanlar yani... liliyaa İnşallah eşinle yüz yüze gelince güzelce anlaşırsınız mesafeler yüzünden oluyor bunlar telefon mesajlaşma yanlış anlaşılmalara sebep oluyor ilişkilerde... Açıkça herşey konuşulunca anlaşılamayacak bir mevzu kalmayacak Allah’ın izniyle..

Bunun adı kesinlikle kıskançlık kayınvalide gelin arasında kilo vücut kıskançlığı olması çok komik yaa kahkaha attım yazdıklarını okuyunca :))) sen ver kiloları o çatlasın anacım :)

Lafa geldi mi benim kv de kızım der. Dolunaya öztorunum der ama sadece der.Gorumcem bosanma asamasında 3 senedir falan eşiyle ayrı. Dolunayın mevludune geldıgınde biz baya hazırlanmıştık etrafa bakıp işte iyiler hep sanssız oluyor dedi.Ben yalnıs mı anladım sence bana kotu mu demek istedi

ben de bunu anlamıyorum. torun sevgisi başka diyorlar ama onlar neredeyse ayıp olmasın diye geliyor.esime kalsa sizinkiler gibi gösteremiyorlar diyor o da onun tesellisi ne diyeyim. ama yarın büyüdüklerinde çocuk da ona göre yakınlık hissedecek

ooo baya laf carptirmis ama sana değildir umarım

wayy be maldivler tatili gibi ütopik geliyor. inşallah bi gün ben de yaşarım. maşallah nazar degmesin

haklısın canım ama bu güne kadar ne boyun fıtığı ameliyatı olduğumda, ne 4ay boyunca yataktan çıkamayacak kadar bulandım olduğunda ne de doğumdan sonra gelmediler yardıma hep annem,halam geldi kaldı aylarca.maddi yönden de kayınbirader işini batırıp borc bıraktı onlari ödediler birikmisleri kalmadı. yapacağız dedikleri hiçbirşeyi yapmadılar.halam yetim aylığı ile parasını biriktirip geldi düşün. imkân isteyince yaratılıyor ben öyle düşünüyorum. bir defa bunları konu etmedim, sustum hep ama içimde çok birikti. bi gün patlayacağım diye korkuyorum

şaka gibi yaaa inanamıyorum neden böyle yapıyorlar...ne bekliyorlar ki böyle davranirken

ben saçımı kestirdim,kilo verdim bir defa birşey demedi. ektim 2kilo vermiş esma kilo verdi diyor :)

ooo baya laf carptirmis ama sana değildir umarım
Tabiki bana Ben nişanlıyken bir eşim bana meyve soydu verdi diye bayıldı.Eşime desim ki vallahi numara yapıyor eşim inanmadı tansıyonu dusmustur dedi.Sonra kendi agzıyla soyledi sen ona mandalina soydun verdin bana vermedin uzuntumden oldu diye boyle de bir insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…