2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Çok ilginç geldi bana sebebini söylemeden bu şekilde davranması. Başına bir şey gelmiş olmasın?

Biz de aynı durumdayız 11 de filan uyuyor yarım saatte bir memede yenidoğandan beter oldu kızım ya :-/

Bana da arada esiyolar beraber büyürler diyorum sonra kafayı yedim galiba diyorum hormonal bir durum olabilir belki gaza gelmemek lazım diye düşünüyorum

faydası olursa bende bakaym

bnmkiler gitti çok şükür kavgasız dövüşsüz bir ziyareti daha sonlandırdık :)
bn 68 le hamile kalmıştm doğum sonrası 72 idim şimdi 63 üm kv benş en son 70 ken fln gördü. geçen tartılıyodum dedim 63 olmuşum. dedi hiç 63 durmuyosun tartı yanlış bide ben tartılayım tartıl anne dedim. bizim evdekiyle aynı dedi. bnde demek ki 63 doğru dedim. yok 63 durmuyosun dio hala

Hayırlı ve daim olsun darısı forumdaki tüm uyumayan bebelere de olsun inşallah

İnsan torununu sevmez mi ya? Güzel olsa ne olur olmasa ne olur insana zaten dünyanın en güzel varlığı gibi görünür o melek...Kv çok sevimsiz bir insanmış canım Allah kolaylık versin kızın tanımasa daha iyi bence de Bende de tuhaf bir kv versiyonu mevcut. Allah akıl, fikir ve vicdan versin hepsine yeni yılda şöyle bir silkelenip kendilerine gelsinler inşallah diyorum

Evet katılıyorum annelerde de olabiliyor sadece kvlerde değil. Ben de aynı şehirde olmamıza rağmen iki taraftan da çok yardım alamadan büyüttüm diyebilirim kızımı. Kızım 6-7 aylık olduktan sonra biraz da zorla annemi işin içine dahil ettim diyebilirim yani uzunca bir süre boyunca her sabah eşim işe giderken kızımla beni onlara bırakıp akşam da alıyordu filan )
Neyse ki herşey gelip geçiyor napalım Allah sağlık versin diyip teselli ediyorum kendimi

o nasıl bir kiskancliktir wuwww tırstım

Canım eşin bu duruma hiç tepki göstermedi mi? Senin bu kırgınlığından eşin haberdar mı?
Bence böyle şeyleri biriktirmek iyi değil, uygun bir dille karşı tarafa söylemek lazım. Genelde susan taraf ezilen taraf oluyor malesef aileler de bunun farkına varamıyorlar/ya da varmak istemiyorlar. Ama bu durum patladı mı kötü patlıyor o yüzden yol yakınken paylaşsan sana çok iyi gelir diye düşünüyorum.

eşimle konuşuyorum zaten kendi de görüyor, üzülüyor ne yapayım diyor. zaten kırk yılda bir görüşüyoruz diye susuyorum. onlar bizi nasılsa idare ediyorlar diye takmıyorlar varsa yoksa küçük oğlu, gelini,torunu... ne diyeyim kendi seçimleri, Allah görüyor, biliyor

Canım şimdi böyle diyorsun ama gün olup onlar yaşlanıp sende evlilikte daha ileri yıllara geçtiğinde bu birikenler daha kötü çıkıyor. Tavsiyem eşin söylemiyorsa sen uygun bir uslupla lafın yeri geldiğinde bu tutumlarının seni kırdığını onlara ilet.
Ben geçenlerde böyle bir duruma kızdım ve eşime söyledim o da sen söyle dedi bende söyledim çat çat rahatladım. Dağ dağa küsmüş dağın haberi olmamış derler. Konuşmak en iyisi bence en azından saf olmadığını görürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…