2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Çok iyi yapmışsın canım :))) zorla morla adapte edilebilşyorsa etmek en güzeli.

Görme sorunu yok masallah

Bunun adı kesinlikle kıskançlık kayınvalide gelin arasında kilo vücut kıskançlığı olması çok komik yaa kahkaha attım yazdıklarını okuyunca :))) sen ver kiloları o çatlasın anacım :)

Bencede yani:)))) yazmayı unutmuşum zayıfladığımi farketmemesinin yanında birde bana evin arkasında hemen spor salonu var oraya gitsene diyor ,kendisi spora gidiyormuş da

oğlum iice sapıttı 10 dk da bir meme meme die ağlıo karnı tok olsa bile. acaba dişi fln mı ağrıo emzircek dermanımda kalmadı sanki bnde iileşemedm ztn
Bir memeci de bende.
Gece sürekli uyanıp meme elliyor. Pat pat yapıyor, elini sürtüyor, düğme gibi kıvırıyor arada ayıcığın bacağını kulağını veriyorum meme yerine hemen anlıyor uyanıyor. Kesip atasımın geldiği günlere döndüm.
İshal yeni geçti sayılır. Dün 5. gündü.

Oğlu içinmi şanssız diyor

Aaa şimdi anladım:)))) Düşünmeden konuşuyorlar iste. Benim kv de olur olmaz düşünmeden lafin nerye gideceğini bilmeden konusuyor. Bende ona kızıyorum. Geçen bana diyorki aman dikkat et Kaani dayı amca enişte farketmez hic kimsenin yanında yalnız bırakma allah korusun neler oluyor diyor. Bende sinirlendim bizim ailemizde öyle şeyler olmaz o zaman ablalarıda dayılarının yanında çocukları bırakamayacaklar öylemi dedim. Bir tutuştu öyle demek istemedim de bilmem ne bizde öyle şeyler olmaz diye . Sonra gelmiş bana eşim için söylemedin degil mi diyor. Biraz dangil dungul benim kv. Aynı şehirde olsak gerçekten yanmıştım. Senin ki de allahtan uzakta boşver. Uzaktan iyidir böyle:)))) bizim gibi gelin bulmuşlar öpüp başına koysunlar

Bencede yani:)))) yazmayı unutmuşum zayıfladığımi farketmemesinin yanında birde bana evin arkasında hemen spor salonu var oraya gitsene diyor ,kendisi spora gidiyormuş da
Hahahahahha :)))) kendisi gitmiş dal gibi olmuş sana da akıl veriyor demek :))) kayınvaliden bayağı alem kadın :)

Aynen öyle çocuk kimden ne görürse ona gore davranacak büyüdüğünde. Benim kuzenime anane baktı babaanne bakmaya hic yanaşmadı. Sonra büyüdükten sonra babanneye daha mesafeleydi. Babaanne ve anneanne aynı şehirde olmasına rağmen babaaanneye hic gitmek istemezdi zorla giderdi. Bu iş böyle ne ekersen onu biçersin

İnşaallah tez zamanda normale döner bununla geçmiş olsun, bebekler hastalık ve diş dönemlerinde iyice azıtıyor geçtiğimiz ay benim ufaklık öyleydi azı dişi ve köpek dşi patladı rahatladı. Allah onların da bizim de yardımcımız olsun.

Seninki açık sözlü çok iyimis

Daha mi kilolu duruyorsun diyor kesinlikle kıskanıyorlar ya . Oğullarını bizimle paylaşmak koyuyor onlara. Şu anda empati yapamıyorum büyüdükçe anlayacağız sanırım. Şu anda düşündüğümde Oğlu mu bir kızla paylaşamam gibi geliyor valla ama şu anda çok küçük. Büyüdükçe olgunlasirim belki :)))) kiz annelerini korkutmayım

Aynen doğru diyorsun. Zaten Ben de gelip kalmasından yana hic değilim . Böyle uzaktan iyi. Doğumdan sonraki ilk 1 hafta gelmişti bunalıma girmiştim. Gelmesin ama teklif etsin diyorum sadece :)

haklısın belki de susmamalıyım ama eşim arada kalsın da istemiyorum. bir defa olsa insan unutur ama 2yildir unuttular ,yalnız bıraktılar bizi...bunun sonucları olacak elbette ve o gün siz istediniz böyle olmasını diyeceğim

Sağolun kızlar gelince anlarım artık
Hayır düzensiz olmadı hiç. Bitki çayları ama dikkat et canım onlar çok etkiliyor. Detoks suyu ne ya çiğ sebze yeşillik ye limonlu daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…