Evet katılıyorum annelerde de olabiliyor sadece kvlerde değil. Ben de aynı şehirde olmamıza rağmen iki taraftan da çok yardım alamadan büyüttüm diyebilirim kızımı. Kızım 6-7 aylık olduktan sonra biraz da zorla annemi işin içine dahil ettim diyebilirim yani uzunca bir süre boyunca her sabah eşim işe giderken kızımla beni onlara bırakıp akşam da alıyordu filan )
Neyse ki herşey gelip geçiyor napalım Allah sağlık versin diyip teselli ediyorum kendimi
Polyanna82
Ben de kıskançlık sezdim kv.de ya da ileri derecede görme sorunu var :))) domestic
Yuh artık dedim okuyunca gerçekten var böyle insanlar yani... liliyaa
İnşallah eşinle yüz yüze gelince güzelce anlaşırsınız mesafeler yüzünden oluyor bunlar telefon mesajlaşma yanlış anlaşılmalara sebep oluyor ilişkilerde... Açıkça herşey konuşulunca anlaşılamayacak bir mevzu kalmayacak Allah’ın izniyle..
Bunun adı kesinlikle kıskançlık kayınvalide gelin arasında kilo vücut kıskançlığı olması çok komik yaa kahkaha attım yazdıklarını okuyunca :))) sen ver kiloları o çatlasın anacım :)
Bencede yani:)))) yazmayı unutmuşum zayıfladığımi farketmemesinin yanında birde bana evin arkasında hemen spor salonu var oraya gitsene diyor ,kendisi spora gidiyormuş da
Bir memeci de bende.
Gece sürekli uyanıp meme elliyor. Pat pat yapıyor, elini sürtüyor, düğme gibi kıvırıyor arada ayıcığın bacağını kulağını veriyorum meme yerine hemen anlıyor uyanıyor. Kesip atasımın geldiği günlere döndüm.
İshal yeni geçti sayılır. Dün 5. gündü.
Lafa geldi mi benim kv de kızım der. Dolunaya öztorunum der ama sadece der.Gorumcem bosanma asamasında 3 senedir falan eşiyle ayrı. Dolunayın mevludune geldıgınde biz baya hazırlanmıştık etrafa bakıp işte iyiler hep sanssız oluyor dedi.Ben yalnıs mı anladım sence bana kotu mu demek istedi
Lafa geldi mi benim kv de kızım der. Dolunaya öztorunum der ama sadece der.Gorumcem bosanma asamasında 3 senedir falan eşiyle ayrı. Dolunayın mevludune geldıgınde biz baya hazırlanmıştık etrafa bakıp işte iyiler hep sanssız oluyor dedi.Ben yalnıs mı anladım sence bana kotu mu demek istedi
Aaa şimdi anladım:)))) Düşünmeden konuşuyorlar iste. Benim kv de olur olmaz düşünmeden lafin nerye gideceğini bilmeden konusuyor. Bende ona kızıyorum. Geçen bana diyorki aman dikkat et Kaani dayı amca enişte farketmez hic kimsenin yanında yalnız bırakma allah korusun neler oluyor diyor. Bende sinirlendim bizim ailemizde öyle şeyler olmaz o zaman ablalarıda dayılarının yanında çocukları bırakamayacaklar öylemi dedim. Bir tutuştu öyle demek istemedim de bilmem ne bizde öyle şeyler olmaz diye . Sonra gelmiş bana eşim için söylemedin degil mi diyor. Biraz dangil dungul benim kv. Aynı şehirde olsak gerçekten yanmıştım. Senin ki de allahtan uzakta boşver. Uzaktan iyidir böyle:)))) bizim gibi gelin bulmuşlar öpüp başına koysunlar
Bencede yani:)))) yazmayı unutmuşum zayıfladığımi farketmemesinin yanında birde bana evin arkasında hemen spor salonu var oraya gitsene diyor ,kendisi spora gidiyormuş da
ben de bunu anlamıyorum. torun sevgisi başka diyorlar ama onlar neredeyse ayıp olmasın diye geliyor.esime kalsa sizinkiler gibi gösteremiyorlar diyor o da onun tesellisi ne diyeyim. ama yarın büyüdüklerinde çocuk da ona göre yakınlık hissedecek
Aynen öyle çocuk kimden ne görürse ona gore davranacak büyüdüğünde. Benim kuzenime anane baktı babaanne bakmaya hic yanaşmadı. Sonra büyüdükten sonra babanneye daha mesafeleydi. Babaanne ve anneanne aynı şehirde olmasına rağmen babaaanneye hic gitmek istemezdi zorla giderdi. Bu iş böyle ne ekersen onu biçersin
Bir memeci de bende.
Gece sürekli uyanıp meme elliyor. Pat pat yapıyor, elini sürtüyor, düğme gibi kıvırıyor arada ayıcığın bacağını kulağını veriyorum meme yerine hemen anlıyor uyanıyor. Kesip atasımın geldiği günlere döndüm.
İshal yeni geçti sayılır. Dün 5. gündü.
İnşaallah tez zamanda normale döner bununla geçmiş olsun, bebekler hastalık ve diş dönemlerinde iyice azıtıyor geçtiğimiz ay benim ufaklık öyleydi azı dişi ve köpek dşi patladı rahatladı. Allah onların da bizim de yardımcımız olsun.
Tabiki bana Ben nişanlıyken bir eşim bana meyve soydu verdi diye bayıldı.Eşime desim ki vallahi numara yapıyor eşim inanmadı tansıyonu dusmustur dedi.Sonra kendi agzıyla soyledi sen ona mandalina soydun verdin bana vermedin uzuntumden oldu diye boyle de bir insan
bnmkiler gitti çok şükür kavgasız dövüşsüz bir ziyareti daha sonlandırdık :)
bn 68 le hamile kalmıştm doğum sonrası 72 idim şimdi 63 üm kv benş en son 70 ken fln gördü. geçen tartılıyodum dedim 63 olmuşum. dedi hiç 63 durmuyosun tartı yanlış bide ben tartılayım tartıl anne dedim. bizim evdekiyle aynı dedi. bnde demek ki 63 doğru dedim. yok 63 durmuyosun dio hala
Daha mi kilolu duruyorsun diyor kesinlikle kıskanıyorlar ya . Oğullarını bizimle paylaşmak koyuyor onlara. Şu anda empati yapamıyorum büyüdükçe anlayacağız sanırım. Şu anda düşündüğümde Oğlu mu bir kızla paylaşamam gibi geliyor valla ama şu anda çok küçük. Büyüdükçe olgunlasirim belki :)))) kiz annelerini korkutmayım
Evet katılıyorum annelerde de olabiliyor sadece kvlerde değil. Ben de aynı şehirde olmamıza rağmen iki taraftan da çok yardım alamadan büyüttüm diyebilirim kızımı. Kızım 6-7 aylık olduktan sonra biraz da zorla annemi işin içine dahil ettim diyebilirim yani uzunca bir süre boyunca her sabah eşim işe giderken kızımla beni onlara bırakıp akşam da alıyordu filan )
Neyse ki herşey gelip geçiyor napalım Allah sağlık versin diyip teselli ediyorum kendimi
Aynen doğru diyorsun. Zaten Ben de gelip kalmasından yana hic değilim . Böyle uzaktan iyi. Doğumdan sonraki ilk 1 hafta gelmişti bunalıma girmiştim. Gelmesin ama teklif etsin diyorum sadece :)
Canım şimdi böyle diyorsun ama gün olup onlar yaşlanıp sende evlilikte daha ileri yıllara geçtiğinde bu birikenler daha kötü çıkıyor. Tavsiyem eşin söylemiyorsa sen uygun bir uslupla lafın yeri geldiğinde bu tutumlarının seni kırdığını onlara ilet.
Ben geçenlerde böyle bir duruma kızdım ve eşime söyledim o da sen söyle dedi bende söyledim çat çat rahatladım. Dağ dağa küsmüş dağın haberi olmamış derler. Konuşmak en iyisi bence en azından saf olmadığını görürler.
haklısın belki de susmamalıyım ama eşim arada kalsın da istemiyorum. bir defa olsa insan unutur ama 2yildir unuttular ,yalnız bıraktılar bizi...bunun sonucları olacak elbette ve o gün siz istediniz böyle olmasını diyeceğim
Kıskançlık sezdim farketmemesi tuhaf bir kilo bile fark ediyor :)
Konu açılmışken aklıma geldi liliyaa
sen çok kilo verdin ya ondan sana soruyorum kilo verirken adetlerin duzensizlesti mi ?yani azaldı mı Ben diyetisyene gidiyorum 3 aydır baya kilo verdim ama detoks sularından mıdır nedir adatlerim çok saçma sapan oldu.