2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
İşte bence o gün o lafı söylediğinde onlara ben daha evvel sizi uyarmadım mı? Demek çok güzel bişey canım. Uslup çok önemli bu konuşmalarda bağırıp çağırmadan sakinliği ve hanımefendiliği asla bozmadan samimiyetle kırgınlığını paylaşmak bence çok önemli. Belki onların da davranışları değişecek bilemiyoruz ki. Bir nevi ikinci şans olarka görüyorum ben bunu canım.
Aslında eşimiz için kötü birşey değil iyi birşey yapmış oluyoruz, çünkü üç seçenek var ya susacaksın kırgınlık büyüyecek ve ilişkiler bir gün kopacak ömür boyu onlardan haz etmeyeceksin ya da konuşacaksın onlar dikkate alıp değişecek veya herşey eski ayar yine devam edecek yani konuşunca kaybedecek birşey yok diye düşünüyorum naçizane. Hani insanın dilimin ucuna kadar geldi ama yuttum dediği o anı aslında değerlendirmesi lazım.

Sağolun kızlar gelince anlarım artık

Hayır düzensiz olmadı hiç. Bitki çayları ama dikkat et canım onlar çok etkiliyor. Detoks suyu ne ya çiğ sebze yeşillik ye limonlu daha iyi
Taze nane maydanoz limon tarçın zencefilden oluşan sular hergün içiyorum 2lt ve üstüne bir o kadar da diğer sıvılar ama bir değişik 2 aydır anlamadım internette tarçının etkilediği yazıyor ama bilemedim.Sağol canm.

Bizimkinin daha 4 dişi var.
Yolumuz çooook uzun desene:)

Yap bacı rahatlarsın
Kızımın İrlanda'da yaşayan amcası kızıma doğum hediyesi olarak küçük bir ayıcık aldı. Parası yokmuş (!)
Halası naftalin kokan çift kişilik battaniye getirmişti.
Diğerleri verdi biseyler..
Konu burda maddiyat değil. Düşünce, sevgi.. 9 ay boyunca hamileydim. Her ay kenara az bişey para atsan ufak da olsa biseyler çıkar değil mi? O ayicigi verirken hiç mi yüzün kizarmadi ya?
Çocuk 1 yaşında, daha birisi bir oyuncak, bir parça giysi alıp gelmiş değil.
Ben sanki kızımın sadece bir teyzesi, bir de dayisi varmış gibi görüyorum. Gerçekten. Sanki sadece benim tarafın yeğeni, kuzeni, torunu gibi..

Tanrımm ne insanlar var

Bizimkinin daha 4 dişi var.
Yolumuz çooook uzun desene:)
Allah kolaylık versin şükür 12 tane oldu Gülce Meryemin. Bitisnler diye iple çekiyorum :) muhtemelen Erol peşpeşe hepsini çıkarır iki yaşında sezonu kapatır. Genelde geçe kalınca öyle oluyor daha iyi aslında.

Kimisinin görgüsü o kadar oluyor. Onlar sorsan taaa İrlanda dan ayıcık getirdim der, kızıma ellerimle ördüğüm sakladığım battaniyeyi getirdim der. Hatta bir daha denk gelirseniz hanimiş ayıcığı hanimiş battaniyesi bile derler...:))

Fiyuuu kayna görümceye gel sen :) anam insancıklar yokluk sefalet içinde yaşıyorlar da sen bihabersin görmüyon birşeyi. Duyan da 7-8 çocuk yaptın da bunları hediyeye doyurdun sanar :)))))

Keşke elleriyle örseydi bı anlamı olurdu. Bebek battaniyesi bile değil , çift kişilik:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…