2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Ya benim eltimin ilk çocuğu olduğunda-bir buçuk yıl önce yani- tam altın yapmıştık. Şimdi Mart’ta ikinci geliyor. Ona da tam altın mı yapmalıyım? Malum ücretsiz izindeyim. Yapmazsam küçüğe haksızlık gibi geliyor. Yarım yapsam olur mu:))

Ben olsam insanlar bütçelerine göre almışlar diye düşünürüm. Maddi durumları da iyiyse haksızlık olmaz canım

Nasıl söyledin alınmadimi? Benim kv buluttan nem kapar alınır hemen herşeye

Arven'i uyutmaya korkar oldum.yarim saate varmiyor kalkiyor memeye.uyanikken bu kadar yorulmuyorum.uykusuzum yorgunum usuyorum
Kv ler konusuna gelince de bende benimkinden cok cektim.benimkinin en belirgin ozelligi yaptigini yapmadim soyledigini ben ole bisi demedim der :))) torunlarina duskun degildir 10 dakika mesafe var arada gormeye gelmez.elalemin yaninda da super babaanne olur :)))

ah canım ya allah yardımcın olsun..
kv süpermiş gerçekten süper güçleri var baksana :))

Evet konu değişti. Görümcelere geçelim bende de var 2 tane. Biri kutlamada oğluma hediye vermedi dediki bizimkiler evde paketi bozmuşlar kutuyu açmışlar orada veremedim evde kenara koymuş elimize vermedide. Sonra bir decathlon torbasından dolu marka bir otopark gibi oyuncak cıktı kutunun içindeki parçalar beyaz pazar naylonu ile ağzı bağlanmış duruyordu. Evinde mi vardı getirdi gerçekten çocuklar mi parçaladı bilmiyorum ama bozuldum bende. Dediğin gibi konu maddiyat degil konu önemsenmemesi. Benim onların çocuklarına aldıklarım hediyelerin haddi hesabı yok hemde hepsi de düşünülerek alınmış hediyeler. Çok bozulmuştum bende

Bozulmuş olsa ben yenisini alırdım, utanırdım.vermeye. öz yeğenin ya.. ne bileyim değişik. Nasil kafalar bunlar..

Bence gerekli izahı yaparsanız alınacak birşey yok kesinlikle. Elinizde olsa yine yaparsınız zaten altın da ateş pahası. Önemli olan sevgi canım para pul ikinci plan şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…