çok erken değilmi, kalp atışından sonra istiyorlar diye biliyorum. ben kese ve yolk sacını gördüm. hatta ben görmesem de doktor kalp atışınıda gördü ama tahlil istemedi. 7+1 haftalıkken kalp atışına gidicem. o zaman istermi bilmiyorum ama 8. haftada istediklerini duymuştumRutin gebelik tahlilleri. Tam idrar, tsh, rubella, toksoplazma vs.
Devletteki doktor da öyle söyledi. Bebeği görmeden yapamayız dedi. 8 Mart'ta kontrolüm var inşallah o zaman görürüz bebeği.çok erken değilmi, kalp atışından sonra istiyorlar diye biliyorum. ben kese ve yolk sacını gördüm. hatta ben görmesem de doktor kalp atışınıda gördü ama tahlil istemedi. 7+1 haftalıkken kalp atışına gidicem. o zaman istermi bilmiyorum ama 8. haftada istediklerini duymuştum
hakkında hayırlısı olsn canımDevletteki doktor da öyle söyledi. Bebeği görmeden yapamayız dedi. 8 Mart'ta kontrolüm var inşallah o zaman görürüz bebeği.
yanlış anlama ama ben kürtaja karşıyım. bizler bir bebek için neler yapıyoruz. maddi ve manevi sıkıntılar çekiyoruz. senin yerinde olsam asla aldırmam. rabbim nasip ettiyse sağlıkla doğar. gebeliğinin nasıl devam edceğini bilemezsin. ama aldırma derimMerhaba kizlar ben de ekim annesi olucam tabi bebegi dogurursam.kizlar ben cok kiloluyum bircok hormon ilaci kullandim ve cok kilo aldim suan 104 kiloyum.bir oglum var 1.5yasinda.bu gebeligim surprzdi gericekme yöbtemi ile korunuyiduk.suan bebek gorunmuyo sadece kese gorundu.2gun once gittim.hem bebegim cokkucuk hemde tam kilo verme surecne girmstim.korkum bu kilo ile gebeliğin saglikli devam edememesi.seker tansiyon
Cikmasi.bebegi aldirmayi dsnyrm.sizce gerekcelerim de haklimiyim.biraz arastrdm 40 gunden once kurtaj caiz gorulebiliyo .bukonuda bilgisi olanvarmi
Bnde vicdanen cok rahatsz oluyorm ama gerckten sagligimdan korkuyorm ha onlem alsaydin diceksiniz ama gericekme yontemini evliligimden beri kullanyrm ilkkez basima boyle bisey geliyoyanlış anlama ama ben kürtaja karşıyım. bizler bir bebek için neler yapıyoruz. maddi ve manevi sıkıntılar çekiyoruz. senin yerinde olsam asla aldırmam. rabbim nasip ettiyse sağlıkla doğar. gebeliğinin nasıl devam edceğini bilemezsin. ama aldırma derim
canım her hamilelikte risk var. tansiyonu olmayanında tansiyon problemi olabilir... ben de emily arkadaşım gibi tüp bebekle hamile kaldım. belki bu nedenle çok hassasız. aylarca uğraştık. kendi adıma ben 2 sene uğraştım.Merhaba kizlar ben de ekim annesi olucam tabi bebegi dogurursam.kizlar ben cok kiloluyum bircok hormon ilaci kullandim ve cok kilo aldim suan 104 kiloyum.bir oglum var 1.5yasinda.bu gebeligim surprzdi gericekme yöbtemi ile korunuyiduk.suan bebek gorunmuyo sadece kese gorundu.2gun once gittim.hem bebegim cokkucuk hemde tam kilo verme surecne girmstim.korkum bu kilo ile gebeliğin saglikli devam edememesi.seker tansiyon
Cikmasi.bebegi aldirmayi dsnyrm.sizce gerekcelerim de haklimiyim.biraz arastrdm 40 gunden once kurtaj caiz gorulebiliyo .bukonuda bilgisi olanvarmi
doktorun bu konu hakkında birşey dedimi. ama ben yine söylüyorum rabbim nasip ettiyse hiçbirşey olmaz. ben 2 kez karnımda ölen bebeklerim için kürtaj oldum. canlı olmadığı halde sabaha kadar bebeğimi rüyamda gördüm beni neden aldırdın anne dedi. Öyleki sen bir cana kıymak istiyorsun. şuan onun kalbi atıyor. ne olursa olsun yerinde olsam doktor kontrolunde doğururdum.Bnde vicdanen cok rahatsz oluyorm ama gerckten sagligimdan korkuyorm ha onlem alsaydin diceksiniz ama gericekme yontemini evliligimden beri kullanyrm ilkkez basima boyle bisey geliyo
Rabbim verdiyse bi kolaylık da verir. Bu senin imtihanın. Daha ortada bi hastalık belirtisi yok. Kafanda kurma bence. Gebeliğin boyunca bi diyetisyene git. O sana yardımcı olacaktır. Kız nice isteyenler var da olmuyo. Kürtajı aklına bile getirme. Ben ilk gebeliğimde hiçbir testi yapmadım. İkili tarama üçlü tarama vs. Eğer yavrumun bi hastalığı varsa da bilmeyeyim. En nihayetinde doğurucam bari gebelik dönemim iyi geçsin diye. Nacizane fikrim canım.Merhaba kizlar ben de ekim annesi olucam tabi bebegi dogurursam.kizlar ben cok kiloluyum bircok hormon ilaci kullandim ve cok kilo aldim suan 104 kiloyum.bir oglum var 1.5yasinda.bu gebeligim surprzdi gericekme yöbtemi ile korunuyiduk.suan bebek gorunmuyo sadece kese gorundu.2gun once gittim.hem bebegim cokkucuk hemde tam kilo verme surecne girmstim.korkum bu kilo ile gebeliğin saglikli devam edememesi.seker tansiyon
3 yıldır bebek sahibi olmak için uğraşıyorum. 2 klomen 2 aşılama 4 tüp bebek tedavisi. bu kadar sıkıntı ile ağzımızdan çıkan tek dua rabbim bebeğimize sağlık ver ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip et. öyle oluyorki yürümeye korkuyorum. bizleri düşün ve kıyma o bebeğeRabbim verdiyse bi kolaylık da verir. Bu senin imtihanın. Daha ortada bi hastalık belirtisi yok. Kafanda kurma bence. Gebeliğin boyunca bi diyetisyene git. O sana yardımcı olacaktır. Kız nice isteyenler var da olmuyo. Kürtajı aklına bile getirme. Ben ilk gebeliğimde hiçbir testi yapmadım. İkili tarama üçlü tarama vs. Eğer yavrumun bi hastalığı varsa da bilmeyeyim. En nihayetinde doğurucam bari gebelik dönemim iyi geçsin diye. Nacizane fikrim canım.
Merhaba kizlar ben de ekim annesi olucam tabi bebegi dogurursam.kizlar ben cok kiloluyum bircok hormon ilaci kullandim ve cok kilo aldim suan 104 kiloyum.bir oglum var 1.5yasinda.bu gebeligim surprzdi gericekme yöbtemi ile korunuyiduk.suan bebek gorunmuyo sadece kese gorundu.2gun once gittim.hem bebegim cokkucuk hemde tam kilo verme surecne girmstim.korkum bu kilo ile gebeliğin saglikli devam edememesi.seker tansiyon
Tsh ve seker, kizamikcik, sarilik, idrar ve kan sayimi yaptilar test olarak. Ne kadar acil bilmiyorum.Kızlar ben tüp bebek doktoruma son kez gidicem ayın 10 unda henüz tahlil falan yaptırmadım. İlişki konusunda da eşim kokrkuyor zaten doktorda bişey demedi serbest falan diye.tam anlamıyla kendi kadın doğum doktoruma gitmem sanırım ya 18 yada 24 martı bulucak.Sizlere ne tavsiyelerde bulunuldu ben geçmi kalıyorum acaba tahlil için falan bilgisi olan yazabilir mi?
Canm benm cildm çok kurudu aşırı derecede yani o yüzden bn arada sürüyorum Hindistan cevizi yağı.. göğüslerimde şişmedi ama başı büyüdü ve ucu kahverengi oldu . Baya koyulastiKızlaar. Göbeğinize göğüsünüze falan şimdiden bir şey sürmeye başladınız mı? Birde göğüsleriniz koyulaştımı acabaa?
Benim gogsum koyulasti ama bisey sürmüyorum henüzKızlaar. Göbeğinize göğüsünüze falan şimdiden bir şey sürmeye başladınız mı? Birde göğüsleriniz koyulaştımı acabaa?
Canm sn zaten 40 günü geçmişin bir.. ikincisi gerekçelerin olabilir ama bu bebegn suçu değil bnm görüsm. Doktorn gerçekten problem yaratır derse aldr ama bu sebebten kesinlikle aldırma derm diyetisyen eşliğinde yürütrsün gebeliği.Merhaba kizlar ben de ekim annesi olucam tabi bebegi dogurursam.kizlar ben cok kiloluyum bircok hormon ilaci kullandim ve cok kilo aldim suan 104 kiloyum.bir oglum var 1.5yasinda.bu gebeligim surprzdi gericekme yöbtemi ile korunuyiduk.suan bebek gorunmuyo sadece kese gorundu.2gun once gittim.hem bebegim cokkucuk hemde tam kilo verme surecne girmstim.korkum bu kilo ile gebeliğin saglikli devam edememesi.seker tansiyon
40 günden önce caiz görüldüğünü sanmıyorum hem doktora gitmişsin hayati riskler olsaydı sana mutlaka bahsederdi 1,5 yaşındaki çocuğunun karnındaki bebek olduğunu düşün ona kıyabilirmiydin benimde kızlarımın arasında 2,5 yaş var bu bebeğimde sağlıklı doğarsa küçüğümle 4 yaş olacak bende hamile olduğumu ilk öğrendiğimde kabullenemedim çok üzüldüm ama aldırmayı düşünmedim hiç ama çimdi gelecek planları yapıyorumMerhaba kizlar ben de ekim annesi olucam tabi bebegi dogurursam.kizlar ben cok kiloluyum bircok hormon ilaci kullandim ve cok kilo aldim suan 104 kiloyum.bir oglum var 1.5yasinda.bu gebeligim surprzdi gericekme yöbtemi ile korunuyiduk.suan bebek gorunmuyo sadece kese gorundu.2gun once gittim.hem bebegim cokkucuk hemde tam kilo verme surecne girmstim.korkum bu kilo ile gebeliğin saglikli devam edememesi.seker tansiyon
Mrb, doğumlarimiz aynı. Ne durumdasin şuanda ? :)Kızlar merhaba . Ben de talibim 7 Ekim için
canım hıc korkma. 1200 degerden sonra 48 saatte 2 kat artmıyor deger.Kızlar merhabalar oncelikle insallah hepimiz 9 ay 10 gun boyunca bu sitede oluruz. Dogum tarihi 2 kasim gozuksede insallah dogum olursa ekimde olur.
Asilama ile bugun 4+6 hamileyim. Ilk bhcg degerim 163 iki gun sonra 329 cikti. Pazartesi gunu 4+4de kese minicikte olsa gozuktu bin şükür. Ayni gun bhcg baktirmak istedim dr kese gozuktu gerek yok dese de israr ettim baktirdim degerim yaklasik 2200lerde olmasi gerekirken 1940 cikti. Iki kat artmamis cok endiseliyim. Okuyorum cogu kisinin uc kati artmis. Ne bulanti ne kasik agrisi ne bel agrisi hicbisey yok. Sadece cok halsizim erken uyuyorum ve goguslerime el degmiyo. Bhcg baktirmadan once iki gun siddetli adet agrisi yasamistim o kadar.
Benimle benzer durumda olup hamileligi saglikli devam eden var mi birazcik olsun morale ihtiyacim var arkadaslar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?