Kızlar merhabalar oncelikle insallah hepimiz 9 ay 10 gun boyunca bu sitede oluruz. Dogum tarihi 2 kasim gozuksede insallah dogum olursa ekimde olur.
Asilama ile bugun 4+6 hamileyim. Ilk bhcg degerim 163 iki gun sonra 329 cikti. Pazartesi gunu 4+4de kese minicikte olsa gozuktu bin şükür. Ayni gun bhcg baktirmak istedim dr kese gozuktu gerek yok dese de israr ettim baktirdim degerim yaklasik 2200lerde olmasi gerekirken 1940 cikti. Iki kat artmamis cok endiseliyim. Okuyorum cogu kisinin uc kati artmis. Ne bulanti ne kasik agrisi ne bel agrisi hicbisey yok. Sadece cok halsizim erken uyuyorum ve goguslerime el degmiyo. Bhcg baktirmadan once iki gun siddetli adet agrisi yasamistim o kadar.
Benimle benzer durumda olup hamileligi saglikli devam eden var mi birazcik olsun morale ihtiyacim var arkadaslar.
Hoş geldin canım. Sen niye doktorunuza dinlemiyorsun ki. Kese gorundukten sonra kan tahlili ne gerek var. Bebişin orada işte :)
Ben sana benim değerlerini anlatayım. Ben tüp bebek transferinin altıncı gününde öğrendim. Yani coook erken. Degerlerim şöyleydi:
6. gün 25
8. gün 52
10. gün 68
14. Gün 494
Yani 10. gün değer yükselmedi diye kimyasal gebelik oldu sanmıştım. Doktorum ilk zamanlarda ikiye katlamamasi normal dedi. Ben yine de ağladım falan. Oysa doktoru dinlesem ne güzel üzülmeyecektim. Sen de üzülme boşuna. Yakında kalbini görürsün inşallah :)
canım hıc korkma. 1200 degerden sonra 48 saatte 2 kat artmıyor deger. Normal gebelikte hCG düzeyleri nasıldır?
Döllenmeyi takip eden 8-9. günde hCG salınmaya başlar. Bu dönemden sonra kandaki düzeyi giderek artar. hCG’nin kan düzeyinin iki katına çıkması için geçen süre “ikiye katlanma süresi” (doubling time) olarak adlandırılır. Bu süre erken hamilelikte 2-3 gün iken daha ileri dönemlerde artış yavaşlar ve süre 4 güne kadar uzayabilir.
Canim Allah razi olsun gercekten gozlerim dolu dolu okudum yazdiklarini o kadar iyi geldiki kalbim carpti sevincten. Allah ne muradın varsa versin insallah
Hoş geldin canım. Sen niye doktorunuza dinlemiyorsun ki. Kese gorundukten sonra kan tahlili ne gerek var. Bebişin orada işte :)
Ben sana benim değerlerini anlatayım. Ben tüp bebek transferinin altıncı gününde öğrendim. Yani coook erken. Degerlerim şöyleydi:
6. gün 25
8. gün 52
10. gün 68
14. Gün 494
Yani 10. gün değer yükselmedi diye kimyasal gebelik oldu sanmıştım. Doktorum ilk zamanlarda ikiye katlamamasi normal dedi. Ben yine de ağladım falan. Oysa doktoru dinlesem ne güzel üzülmeyecektim. Sen de üzülme boşuna. Yakında kalbini görürsün inşallah :)
Amin insallah canim sen de diger arkadaslarimda saglikla bebeklerimizi kucagimiza aliriz insallah. Biliyorumki hersey olacagina varacak ama telkin edemiyorum kendimi. Allah razi olsun canim.
Canim Allah razi olsun gercekten gozlerim dolu dolu okudum yazdiklarini o kadar iyi geldiki kalbim carpti sevincten. Allah ne muradın varsa versin insallah
Merhaba kizlar ben de ekim annesi olucam tabi bebegi dogurursam.kizlar ben cok kiloluyum bircok hormon ilaci kullandim ve cok kilo aldim suan 104 kiloyum.bir oglum var 1.5yasinda.bu gebeligim surprzdi gericekme yöbtemi ile korunuyiduk.suan bebek gorunmuyo sadece kese gorundu.2gun once gittim.hem bebegim cokkucuk hemde tam kilo verme surecne girmstim.korkum bu kilo ile gebeliğin saglikli devam edememesi.seker tansiyon
Cikmasi.bebegi aldirmayi dsnyrm.sizce gerekcelerim de haklimiyim.biraz arastrdm 40 gunden once kurtaj caiz gorulebiliyo .bukonuda bilgisi olanvarmi
Bence kıyma o bebeğe .. Sağlığına dikkat diyetisyene git yürüyüşler yap. Sen korunmana rağmen o bebek geldiyse Allah istediği için gelmiştir. O bebeği öldürmek seni hiç bir zaman iyileştirmeyecek.. Kilolu hamile kalanlarla sohbet et neler yapmışlar nasıl süreçten geçmişler.. 120/130/kilo doğum yapanlar var. Ve belki ilk 3 ay kilo bile verirsin kim bilir. Sonra dikkat ederek en fazla 10/kilo alırsın oda doğumda gider. Hiç birşey kaybetmezsin. Aksine evladına bir yol arkadaşı hediye etmiş olacaksın.
Canim durumum gayet iyi çok şükür. Hiç sıkıntı yaşamıyorum birazcık mide bulantısı ve göğüs hassasiyeti dışında. Dün bebisimi gördüm sende durum ne nasıl geçiyor :)
Canim durumum gayet iyi çok şükür. Hiç sıkıntı yaşamıyorum birazcık mide bulantısı ve göğüs hassasiyeti dışında. Dün bebisimi gördüm sende durum ne nasıl geçiyor :)
Çok şükür canm :) bnde 3 gundur bulantyla basım belada kusuyorum . Bebisi 7+2 de gördk kan tahlili yapildi yarnda onları almaya gideceğim malum yarn 8+5 oluyorz bakalm bebis nasıl
Çok şükür canm :) bnde 3 gundur bulantyla basım belada kusuyorum . Bebisi 7+2 de gördk kan tahlili yapildi yarnda onları almaya gideceğim malum yarn 8+5 oluyorz bakalm bebis nasıl
Benim 5 haftalikken göründü bebek . Testlerin Hepsi çok güzel sonuçlandı. Bebisin keyfi yerinde çok şükür güzel geçti muayene . Kalbi Güm güm. Benim gözde yaşlar. Rabbim herkese nasip etsin kuzum ya
Canm sn zaten 40 günü geçmişin bir.. ikincisi gerekçelerin olabilir ama bu bebegn suçu değil bnm görüsm. Doktorn gerçekten problem yaratır derse aldr ama bu sebebten kesinlikle aldırma derm diyetisyen eşliğinde yürütrsün gebeliği.
kızlar bugün sağlık ocağına hamilelik rutini için gittim aile hekimim ve ebe okadar çok ilgilendilerki anlatamam . Ben özel sigortalıyım anlaşmalı özel hastahanelere gidiyorum ama hiç bi özel hastahanede böyle ilgi görmedim . Gerçekten çok şaşırtıcı geldi .. kaydınızı yaptırmadı iseniz bağlı bulunduğunuz aile hekiminize kaydınızı yaptırın derim . Çok şanslıyımki ebemde gebe bana okumam için kitapçık verdi bazı haftalarda takip için arıycam dedi bi sorun olursa Allah korusun numarasını bile verdi. Allah razı olsun .
Benim 5 haftalikken göründü bebek . Testlerin Hepsi çok güzel sonuçlandı. Bebisin keyfi yerinde çok şükür güzel geçti muayene . Kalbi Güm güm. Benim gözde yaşlar. Rabbim herkese nasip etsin kuzum ya
kızlar bugun feci yoğundum bakamadım da ancak giriyorum ya ıphone kullanan yok mu aranızda bu sitenin uygulaması yok app store da bilen varsa yardımcı olabilir mi pc den girmek zorunda kalıyorum
kızlar bugun feci yoğundum bakamadım da ancak giriyorum ya ıphone kullanan yok mu aranızda bu sitenin uygulaması yok app store da bilen varsa yardımcı olabilir mi pc den girmek zorunda kalıyorum