2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Çok şükür canm :) bnde 3 gundur bulantyla basım belada kusuyorum . Bebisi 7+2 de gördk kan tahlili yapildi yarnda onları almaya gideceğim malum yarn 8+5 oluyorz bakalm bebis nasıl
bnm geç döllenme ya canım ultrason tam bi hafta geride sata göre 8+4 ultrason 7+4 sende fark varmıydı

kızlar bugun feci yoğundum bakamadım da ancak giriyorum ya ıphone kullanan yok mu aranızda bu sitenin uygulaması yok app store da bilen varsa yardımcı olabilir mi pc den girmek zorunda kalıyorum
canım benim Telf da aynı marka. Kk ya giriş yaparken beni anımsa var. Onu etkinleştir. Hep açık. İnternete girdiğim an bu sayfa açılıyo bende

kızlar bugun feci yoğundum bakamadım da ancak giriyorum ya ıphone kullanan yok mu aranızda bu sitenin uygulaması yok app store da bilen varsa yardımcı olabilir mi pc den girmek zorunda kalıyorum
canım benim Telf da aynı marka. Kk ya giriş yaparken beni anımsa var. Onu etkinleştir. Hep açık. İnternete girdiğim an bu sayfa açılıyo bende

Arkadaşlar merhaba bugün tahlil sonuçlarımı aldım epitel yüksek çıktı..Herhangi bir sıkıntım yok ancak bu bir enfeksiyon belirtisi midir?

Bendede 5 gün fark var canm normal dedi doktor yumurtlama ile alakalı yetisir diyorlar :)
doktor kalp atışında 7+0 diince ben 8 olcaktı ama geç yunurtluyorum ben normal dedim doktorda evet bidakine de aynı çıkarsa yeni bi sat hesaplarız sana onun üzerinden ilerleriz dedi eşim diyo ii doktor herşeye karışma diye kızmadı sana

Ayol doktorda kimmiş ne kizacak seni senden iyi bilen mi var :) iyi etmissin valla bn bise demedm kendi dedi zaten adet döngümü sorunca normal dedi.

Evet ebeler çok ilgili benim dosyamda açıldı kan tahlili verdim.kontroller için çağıricak bizi.

Canim rabbim vermis hicbir neden ona kiymana sebep olmasin veren allah kolaylar merak etme caiz konusuna asla katilmiyorum cinayet bebege kiymak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…