Çok şükür canm :) bnde 3 gundur bulantyla basım belada kusuyorum . Bebisi 7+2 de gördk kan tahlili yapildi yarnda onları almaya gideceğim malum yarn 8+5 oluyorz bakalm bebis nasıl
kızlar bugun feci yoğundum bakamadım da ancak giriyorum ya ıphone kullanan yok mu aranızda bu sitenin uygulaması yok app store da bilen varsa yardımcı olabilir mi pc den girmek zorunda kalıyorum
kızlar bugun feci yoğundum bakamadım da ancak giriyorum ya ıphone kullanan yok mu aranızda bu sitenin uygulaması yok app store da bilen varsa yardımcı olabilir mi pc den girmek zorunda kalıyorum
Merhaba kizlar ben yeni katildim 5 haftalik hamileyim bugun ilk defa keseyi gorduk cok heyecanliyim bundan sonra size katilmak istiyorum kabul ederseniz
doktor kalp atışında 7+0 diince ben 8 olcaktı ama geç yunurtluyorum ben normal dedim doktorda evet bidakine de aynı çıkarsa yeni bi sat hesaplarız sana onun üzerinden ilerleriz dedi eşim diyo ii doktor herşeye karışma diye kızmadı sana
doktor kalp atışında 7+0 diince ben 8 olcaktı ama geç yunurtluyorum ben normal dedim doktorda evet bidakine de aynı çıkarsa yeni bi sat hesaplarız sana onun üzerinden ilerleriz dedi eşim diyo ii doktor herşeye karışma diye kızmadı sana
kızlar bugün sağlık ocağına hamilelik rutini için gittim aile hekimim ve ebe okadar çok ilgilendilerki anlatamam . Ben özel sigortalıyım anlaşmalı özel hastahanelere gidiyorum ama hiç bi özel hastahanede böyle ilgi görmedim . Gerçekten çok şaşırtıcı geldi .. kaydınızı yaptırmadı iseniz bağlı bulunduğunuz aile hekiminize kaydınızı yaptırın derim . Çok şanslıyımki ebemde gebe bana okumam için kitapçık verdi bazı haftalarda takip için arıycam dedi bi sorun olursa Allah korusun numarasını bile verdi. Allah razı olsun .
Merhaba kizlar ben de ekim annesi olucam tabi bebegi dogurursam.kizlar ben cok kiloluyum bircok hormon ilaci kullandim ve cok kilo aldim suan 104 kiloyum.bir oglum var 1.5yasinda.bu gebeligim surprzdi gericekme yöbtemi ile korunuyiduk.suan bebek gorunmuyo sadece kese gorundu.2gun once gittim.hem bebegim cokkucuk hemde tam kilo verme surecne girmstim.korkum bu kilo ile gebeliğin saglikli devam edememesi.seker tansiyon
Cikmasi.bebegi aldirmayi dsnyrm.sizce gerekcelerim de haklimiyim.biraz arastrdm 40 gunden once kurtaj caiz gorulebiliyo .bukonuda bilgisi olanvarmi
Bana niye kimse cevap vermedi hosbulmadimmi yani ben saka biyana da kizlar bugun 5+2yim keseyi gorduk haftaya kalp atisini duyariz dedi postlarda 7 haftalikken falan duyuluyo falan yaziodu duyulurmu haftaya sizce