Oğlun çamaşır makinesinin karşısına geçip takılmış gibi izlerse vantilatör izlerse yediklerinde seçicilik veya aşırı yeme artarsa aynı heceyi sürekli tekrar ederse sizinle göz teması kurmaktan imtina ederse o zaman şüpheye düş canım. Kendi etrafında dönmeyi yeni keşfetmiştir döner durur çok normal.
Sonuç aldım. Beyefendi Ankara'ya inmiş meğerse pazar gecesi. Orda abisi var orda kalıyor herhalde. Ama anlamadığım şey, orda ne yapıyor hala? Dün bütün gün ne yaptı orda niye hala gelmedi?
Şirketin de haberi yokmuş geldiğinden, sayemde onlar da öğrendi.
Türkiye'deymiş 1 gündür ve benim haberim yok!!!
ben bazen kucağıma alıp donduruyordum acaba ondan mı yapiyor? onun dışında bir şeyi yok çok şükür ama bakınca otizm belirtisi yazıyor bir de mutfak aletleriyle oynar yazmış, en sevdiği tencere,tava ile oynamak
Bizimki de aç aç diye cıldırıyo kendi dugmelere dokunuyor kapak kapalıysa calıstırıyor.Kapak acıksa da kapat kapat dıye tutturuyor kendi kapatıp calıstırıyor bazen deCalısınca cok sevınıyor izlemiyor ama hep calıssın istiyor niyeyse
liliyaa
çok şaşkınım abisi demedimi eşin ne durumda gel bi görüntülü arayalımda görelim kızını falan diye. Tabi bizden etkilenme yüzyüze geldiğinizde her şeyi anlayacaksın. TR gelmiş yakındır eve gelmesi sabret bakalım sona geldi nasıl açıklama yapacak görelim.
Gerçekten ailesi de değişik. Benim kardeşim böyle davranıp bana gelse, oğlum sen kendinde misin git evine barkına der gönderirdim. Ortada bir olay olsa bile telefonla aratırdım. Çok çok çok sinirlendim.
Bana suçluluk psikolojsi içinde gbi geliyo liliyaanın eşi,cesareti yok sanki karşısna çıkmya öyle hssettm .abisine sığınmış bu durumda.ne oldgunu Allah bilir
Gece yine bir kere kaka yaptı. Ateş yok. Şükür güzel bir gece geçirdik.
Bugün toplam 4kere kaka yaptı koyu kıvamlı. Daha iyi bugünkü hali. Çok yemese de yemeye başladı biraz. Yarın daha iyi olur diye düşünüyorum.
10-15 kakadan sonra bana güzel geliyor en azından:)
Bugün toplam 4kere kaka yaptı koyu kıvamlı. Daha iyi bugünkü hali. Çok yemese de yemeye başladı biraz. Yarın daha iyi olur diye düşünüyorum.
Bizimki de aç aç diye cıldırıyo kendi dugmelere dokunuyor kapak kapalıysa calıstırıyor.Kapak acıksa da kapat kapat dıye tutturuyor kendi kapatıp calıstırıyor bazen deCalısınca cok sevınıyor izlemiyor ama hep calıssın istiyor niyeyse
Deniziminannesi
cnm senin büyük oğlanın da çok zor çıkmştı dişleri,çok huzursz mu geçti bebeklği? Bnm kızımın her dişi mahvetti her hfta biri çıkıyo nerdyse ağrıdan duramıyo..hiç tadı yok direnci de düştgü için gribe öksrğe çeviriyo,elden bişe de gelmyo içim gtti walla artık şu ağrılarına.