2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
bnmki çamaşır makinesi delisi.

anaaaa

ya ne saçma bilgiler var nette. mutfak eletiyle oynamayı sevmeyen bebek var mı

bnmki çamaşır makinesi delisi.
Bizimki de aç aç diye cıldırıyo kendi dugmelere dokunuyor kapak kapalıysa calıstırıyor.Kapak acıksa da kapat kapat dıye tutturuyor kendi kapatıp calıstırıyor bazen deCalısınca cok sevınıyor izlemiyor ama hep calıssın istiyor niyeyse

Gerçekten ailesi de değişik. Benim kardeşim böyle davranıp bana gelse, oğlum sen kendinde misin git evine barkına der gönderirdim. Ortada bir olay olsa bile telefonla aratırdım. Çok çok çok sinirlendim.
Bana suçluluk psikolojsi içinde gbi geliyo liliyaanın eşi,cesareti yok sanki karşısna çıkmya öyle hssettm .abisine sığınmış bu durumda.ne oldgunu Allah bilir

cuytherock cnm nasıl oldu kuzu ve kakası?
Gece yine bir kere kaka yaptı. Ateş yok. Şükür güzel bir gece geçirdik.
Bugün toplam 4kere kaka yaptı koyu kıvamlı. Daha iyi bugünkü hali. Çok yemese de yemeye başladı biraz. Yarın daha iyi olur diye düşünüyorum.
10-15 kakadan sonra bana güzel geliyor en azından:)

Hadi geçmiş olsun atlatmışsınız gibi gözüküyo, yarına çok daha iyi olur inşallah

Çok geçmiş olsun çoğu gitmiş azı kalmış

Iyi iyi masallah

bnmki de öyle önce dereceyi ayarlıyo sonra çalıştırıo bu ara deterjanlaeı koyduğun yeri görmüş deterjan alıp makineye uzatıo

Sevndim cnm bununla geçmiş olsun inşallah.

Deniziminannesi cnm senin büyük oğlanın da çok zor çıkmştı dişleri,çok huzursz mu geçti bebeklği? Bnm kızımın her dişi mahvetti her hfta biri çıkıyo nerdyse ağrıdan duramıyo..hiç tadı yok direnci de düştgü için gribe öksrğe çeviriyo,elden bişe de gelmyo içim gtti walla artık şu ağrılarına.

Online tahlil sonucuna baktım. Kaka kültürü de temiz çıkmış. Bu çocuk neden böyle anlamadım allah korusun başka birşey mi düşünmeliyim;/

Eklentiler

• DC7AC75E-E127-49E1-BB21-EE4BEAC8765F.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…