2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Canım keşke elimizden gelen birşey olsa yani şu anda elimde oklava ile eşini dövesim var.. İnşaallah kendine gelir bir an evvel.. Sen bunları asla haketmiyorsun..
kendince sebepleri bile olsa insan bu kadar umursamaz davranamaz.es olarak geçtim sen babasın, sorumlulukların var be adam! Allah senin eline düşürsün dedirtti içimden kusura bakma

Ah canım ya İnternet insanı boyle yok yere telaslandırıyor işte. Tencere tavayla oynamayan cocuk mu var. Bosuna bilgi kirliliği yapıyorlar

liliyaa canım hakkında hayırlısı olsun, umarım şu durum senin ve kızının çok mutlu olacağı şekilde sonlanır. Eşin hakkında kötü konuşarak seni daha fazla galeyana getirmek istemiyorum ama yapılmayacak şeyi yapıyo
Rabbim akıl fikir versin merhamet versin eşine.

esra_s canım çok normal anlattıkların. Benim kız da dönüyo diyorum kızım başın dönecek düşeceksin diyorum. Yapma dedikçe gülerek yapmaya devam ediyo :) tencere tava mutfak eşyaları ile oynamayan bebe yok zaten günümüzde, biz pahalı pahalı oyuncaklar alalım onlar gitsin bunlarla oynasın ::)))

kendince sebepleri bile olsa insan bu kadar umursamaz davranamaz.es olarak geçtim sen babasın, sorumlulukların var be adam! Allah senin eline düşürsün dedirtti içimden kusura bakma
Yok canım ne kusuru, hepimiz aynı düşünüyoruz.. Ben çok üzülüyorum kendini böyle seven böyle bi eşe bunları yapıyor diye. İyinin kıymeti gerçekten bilinmiyor.

Iyi düşünelim o zaman canım belki kızına ve sana çok güzel bir surpriz hazırlamak için dün gelmemiştir bu akşam gelip hatalarını telâfi etmeyi planliyordur inşallah böyle olur.

Çok sağol canım

Abisini ara sor bence. Onlar da büyük olarak aracılık etsinler bir zahmet. Arada masum bir cocuk var yani. Benimde aklıma bir derdi mi var acaba diye geliyor açıkçası. Yoksa neden böyle davransinki. Babalığı yakinen yaşamadığı için belki üzerinde psikolojik bir baskı oluşmuş olabilir. Babalık sonradan öğreniliyor ve bunu ogrenmedi için kızı ile vakit geçirmesi lazım. Gibi gibi şeyler geliyor aklıma. Mutlaka mantıklı bir acıkamadı vardır diye düşünüyorum

Ne olursa olsun konuşmak lazım. Konuşmadan kim kime niye küsmüş nereden bileceksiniz. Evliliği uzaktan yürütmek gerçekten zor esin bunu dahada zorlastiriyor. Pskolojik bir sorunu olabilir belki

Sağol canım bugün daha iyimis masallah

kızlar oğlum ilk defa dün gece kendi etrafında dönmeye başladı. nette yazınca hep otizm belirtisi diyor canım sıkıldı
Canım benimki de kule blokları dizdiğimizde etrafında dönüyor, oradan öğrendiğinden ve hoşuna gittiğinden kendi etrafında da dönüyor. Garip bir hareket olduğunu düşünmüyorum. Dert etme.

liliyaa sinirden çatlamak ile üzülmek arasında gidip geldim resmen bu ne böyle.
Çok çok ayıp etmiş.
Abisi ailesi her kimdeyse arayıp gelmeyecekse söylesin, ben ve kızımız onu bekliyorduk. Böyle yapacaksa hiç gelmesin diyin. Ben yıkardım ortalığı. Akıl vermek gibi olmasın sen daha iyisini bilirsin ilişkilerin dinamikleri farklıdır tabi. Bu hareketi affedilmez ama.

Liliyaa bi suça fln mı karıştı acaba aklıma hersey geldi sinirlenmemek elde diil abisi ailesi de bi tuhaf,kesin olan şu ki ortada bi durum var neyse çıkar er geç.seni,kocanı elaleme sormak zorunda bırakması fln çk üzücü.

Otizm tanısı koymak 2 yaşından önce neredyse mümkün diil çnkü dönen hersey tüm bebeklerin ilgsini çeker çamaşır makinası ,araba tekerlrği hatta yanan ışıklar,elinden tutup istedgi yere götrme.bunların hepsi çok normal.dil gelişiminde gerilik sosyalleşmede zorluk ,insanlarla ya da anneyle bağ kuramama bunlar ön adımları.ama kesin bişe şuan söylenemez.canını sıkma o yüzden esra_s

Gerçekten ailesi de değişik. Benim kardeşim böyle davranıp bana gelse, oğlum sen kendinde misin git evine barkına der gönderirdim. Ortada bir olay olsa bile telefonla aratırdım. Çok çok çok sinirlendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…