Gecmis olsun canım..hemen aklina kotuyu getirme lutfen.arada olabiliyor bebislerde.uzun surerse bu durum o zaman paniklemek gerek..
Normalde evet guleryuzlu ve ilimli biriyim.olabilir canim.biraz daha ciddi bir tavir almaliyim belki de.bi de yasi baya buyuk oldugundan ben saygimi korumaya calisiyorum.sozlerimle karsi tarafi kirmaktan korkuyorum.ama ben boyle davraninca bu durum kullaniliyor sanirim /:
Bebek evi yok sanirim canim bi ara arastirmistim.ama iyice irdelemedim.Arven de bakicisina alisti onunla iyi geciniyorlar..su an zor bi durumdayim.simdi yeni birini bulmak arvenin ona alismasi vs vs.son bir kez konusup detayli olarak ona gore davranmak istiyorum.
Dun konisacaktim esim yoktu evde beraber konusalim dedi.insallah canım cok sagol.evet iyi ki var burasi :*
Canim nette cokk bilgi kirliligi var.abarti konular vs.benim kizimda bi iki aydir kendi etrafinda donuyor.bu sevinince yada muzik esliginde oluyor.gayet normal bi durum.yesokanin bahsettigi seyler olursa suphelenmek lazim
Valla canım burdan ben sinir oldum seni dusunemiyorum.bu ne sorumsuzluk boyle.hadi seni gectim senayı da mi dusunmuyor.seni endiselendirmek istemem ama burnuma kotu kokular geliyor..bu kadar soguk davranmasi arayip sormaması sadece bi tripten kaynakli olamaz.sonucta bir es bi baba...gelsin cikar zaten meydana hakkinizda hayirlisi olsun canım