canım ben böyle trip görmedim erkek adamda hatundan beter,inşallah başına bir şey gelmemiştir. insan niye böyle davranir?Aradım bayanı. Bilgi almaya çalışacak. Bana dönecek sonra
Iste annelik ve babalık arasındaki fark böyle oluyor, ancak bu şekilde her baba olmaz tabii bu çok ütopik hergün bir yaşıma daha giriyorum neyse çok sabırlısin canım takdir ettim seni, haber alamazsan aileleri devreye sokmalısın koca herifte böyle inat kindarlık falan olmaz bişey olmuş olabilir kocana Allah korusun.Ben ona sordum ne zaman geliyorsun diye. Cevap vermedi. Kızını ne zamandır aramiyor. Bize bu davranışları reva görmesi zoruma gidiyor.
Evet evliliğimiz boyunca atmadigim tribi o bana attı. Hatta ben 1-2 defadir belki, o da hiç uzatmamcanım ben böyle trip görmedim erkek adamda hatundan beter,inşallah başına bir şey gelmemiştir. insan niye böyle davranir?
Oğlun çamaşır makinesinin karşısına geçip takılmış gibi izlerse vantilatör izlerse yediklerinde seçicilik veya aşırı yeme artarsa aynı heceyi sürekli tekrar ederse sizinle göz teması kurmaktan imtina ederse o zaman şüpheye düş canım. Kendi etrafında dönmeyi yeni keşfetmiştir döner durur çok normal.kızlar oğlum ilk defa dün gece kendi etrafında dönmeye başladı. nette yazınca hep otizm belirtisi diyor canım sıkıldı
Kendi etrafında dönmek nasıl oluyor ki canım anlayamadım ben, bence senin oğlun gayet sağlıklı, dünde tam gün benim başım ağrıdı nete baktım kanser olabilir misim tövbe yarabbim internet resmen bir çöplük.kızlar oğlum ilk defa dün gece kendi etrafında dönmeye başladı. nette yazınca hep otizm belirtisi diyor canım sıkıldı
Canım sağol.Iste annelik ve babalık arasındaki fark böyle oluyor, ancak bu şekilde her baba olmaz tabii bu çok ütopik hergün bir yaşıma daha giriyorum neyse çok sabırlısin canım takdir ettim seni, haber alamazsan aileleri devreye sokmalısın koca herifte böyle inat kindarlık falan olmaz bişey olmuş olabilir kocana Allah korusun.
Canım inşaallah inşaallah bugünlerinden senin gibi gerçekten bulunmaz hint kumaşı olan eşini bu kadar incittiğinden köpek gibi pişman olduğu günleri görürsün.Canım sağol.
Sonuç aldım. Beyefendi Ankara'ya inmiş meğerse pazar gecesi. Orda abisi var orda kalıyor herhalde. Ama anlamadığım şey, orda ne yapıyor hala? Dün bütün gün ne yaptı orda niye hala gelmedi?
Şirketin de haberi yokmuş geldiğinden, sayemde onlar da öğrendi.
Türkiye'deymiş 1 gündür ve benim haberim yok!!!
Ben gecelerdir uyumuyorum gelecek diye. Hazırlıklar yaptım, almadigim ekmeğin hesabını yaptım, gelince ekmek almaya gitmesin diye.Canım inşaallah inşaallah bugünlerinden senin gibi gerçekten bulunmaz hint kumaşı olan eşini bu kadar incittiğinden köpek gibi pişman olduğu günleri görürsün.
Canım vizesi bittiğine göre gelmiştir baska bir yerdedir ailesi arkadası vs.Ayrıca bu ne boyle ya kendını bulunmaz hint kumaşı mı sanıyor.Mesaj attım interneti kapalı
Bir evlâdı var bunu unutmuş herhalde inan ki burda öyle bir bağ oluştu ki sanki kız kardeşime yapılmış gibi hissediyorum böyle saçmalıkları okuyunca Allah eşinin kalbine merhamet ve evlât sevgisi versin ne diyim senin sakin duruşundan faydalanmış bunca zaman zihnen büyümeden olgunlaşmadan evlenmemeli bir erkek bunu hep söylerim.Canım sağol.
Sonuç aldım. Beyefendi Ankara'ya inmiş meğerse pazar gecesi. Orda abisi var orda kalıyor herhalde. Ama anlamadığım şey, orda ne yapıyor hala? Dün bütün gün ne yaptı orda niye hala gelmedi?
İyi ki varsınız canım benim sağol..Bir evlâdı var bunu unutmuş herhalde inan ki burda öyle bir bağ oluştu ki sanki kız kardeşime yapılmış gibi hissediyorum böyle saçmalıkları okuyunca Allah eşinin kalbine merhamet ve evlât sevgisi versin ne diyim senin sakin duruşundan faydalanmış bunca zaman zihnen büyümeden olgunlaşmadan evlenmemeli bir erkek bunu hep söylerim.
Aynen canım gelmiş zaten pazar günü, Ankara'daymış.Canım vizesi bittiğine göre gelmiştir baska bir yerdedir ailesi arkadası vs.Ayrıca bu ne boyle ya kendını bulunmaz hint kumaşı mı sanıyor.
Yazıklar olsun seni galeyana getırmek istemem ama ben olsam cok kotu olurdu. Sen cok alttan almıssın bu adama iyi bir ders vermek şart artık. Seni bu kadar uzmeye hakkı yok. Sena su an kucuk ya bıraz daha buyuk olsaydı ve anne babam nerde nıye gelmedi deseydı ne olacaktı.Cocuk bınbır heyecanla bekleyecekti senden daha da heyecanla belki de. Cıddıyım iyi ver ders ver bu adama artıkAynen canım gelmiş zaten pazar günü, Ankara'daymış.
dönme dolap gibi sağdan sola dönüp gülüyorKendi etrafında dönmek nasıl oluyor ki canım anlayamadım ben, bence senin oğlun gayet sağlıklı, dünde tam gün benim başım ağrıdı nete baktım kanser olabilir misim tövbe yarabbim internet resmen bir çöplük.
Endiselenme bence canım biz de cocukken cok donerdık.Bası donuyorsa hosuna gıdıyordur belki:)dönme dolap gibi sağdan sola dönüp gülüyor
Gecmis olsun canım..hemen aklina kotuyu getirme lutfen.arada olabiliyor bebislerde.uzun surerse bu durum o zaman paniklemek gerek..Kızlar oğlum bugün hicbir şey yememiş. Hiç yemediği günlerde bile en azından meyve yerdi. Bugün onuda yememiş. Sadece 3 kere devam sutu içmiş baka bisey yedirememisler. Suda icmyormus. Azilar mi yapıyor acaba. Annem 2 günde süzülmüş dedi kafama takti. Işteyim emziremiyorumdayemek yemedi diyince aklıma tugce16 geldi panikledim. Sizce Normal mi?
Normalde evet guleryuzlu ve ilimli biriyim.olabilir canim.biraz daha ciddi bir tavir almaliyim belki de.bi de yasi baya buyuk oldugundan ben saygimi korumaya calisiyorum.sozlerimle karsi tarafi kirmaktan korkuyorum.ama ben boyle davraninca bu durum kullaniliyor sanirim /:Canım acaba senin yüzünü yumuşak gördü de yüz mü buldu kadın bana öyle geldi gibi kötü niyet sezmedim ama fazla yüz göz olmuş gibi bilemedim de konuş bence de bu tarz tavırlardan ailece hoşlanmadığınızi daha mesafeli olması gerektiğini büyük kızının ergenlik başlangıcında olup, böyle konusmalardan hoşlanmadığını falan söylersin iyi olur herşey inşallah canm çalışan anne olmak zor Allah yardım etsin.
Bebek evi yok sanirim canim bi ara arastirmistim.ama iyice irdelemedim.Arven de bakicisina alisti onunla iyi geciniyorlar..su an zor bi durumdayim.simdi yeni birini bulmak arvenin ona alismasi vs vs.son bir kez konusup detayli olarak ona gore davranmak istiyorum.Eowynn_arwn senin özel eşyalarını karıştırmak nedir ya,bide irdelemiş büyük kızından çekinmicek kdr da hadsiz.döverim fln ne ya şakası mı var bu uslubun.az yedircem olayı da ayrı bi facia,yiyoken sağlıklıca yesin daha ne.bi iş açtın burnundan getrdi hepsi.ben cahil adamdan korkarım ahlak nedir bilmezler bu yaptıkları hep ayıp şeyler bence ince ince yeni çözüm yolları ara çok zor güvenmek bebek evi var mı yakınlarda?
Dun konisacaktim esim yoktu evde beraber konusalim dedi.insallah canım cok sagol.evet iyi ki var burasi :*@cuytherock canım geçmiş olsun yavrucak Bi an önce iyileşir inşallah.
domestic sana da geçmiş olsun
Eowynn_arwn konuştun mu bakıcıyla, umarım bir çıkar yol bulursun. Arkadaşların dediği gibi bakıcının davranışları normal değil
liliyaa eşinden haber var mı?
Sık sık yazamasam da devamlı takipteyim sizi aile gibi olduğumuzu hissediyorum..
Kızlar çok sağolun.
Eşim gelmedi. Napayım ben şimdi? Vizesi bugün doldu. Vizeyi mi uzattı acaba. Hiç haber vermedi, vermiyor... Mesaj mı atsam diyorum hiç içimden gelmiyor..
Canim nette cokk bilgi kirliligi var.abarti konular vs.benim kizimda bi iki aydir kendi etrafinda donuyor.bu sevinince yada muzik esliginde oluyor.gayet normal bi durum.yesokanin bahsettigi seyler olursa suphelenmek lazimkızlar oğlum ilk defa dün gece kendi etrafında dönmeye başladı. nette yazınca hep otizm belirtisi diyor canım sıkıldı
Valla canım burdan ben sinir oldum seni dusunemiyorum.bu ne sorumsuzluk boyle.hadi seni gectim senayı da mi dusunmuyor.seni endiselendirmek istemem ama burnuma kotu kokular geliyor..bu kadar soguk davranmasi arayip sormaması sadece bi tripten kaynakli olamaz.sonucta bir es bi baba...gelsin cikar zaten meydana hakkinizda hayirlisi olsun canımCanım sağol.
haklısın canım ne diyeyim bu kadarı peygamber sabrı isterBen gecelerdir uyumuyorum gelecek diye. Hazırlıklar yaptım, almadigim ekmeğin hesabını yaptım, gelince ekmek almaya gitmesin diye.
Her an gelebilir, günün herhangi bir saatinde. Gerçekten onu görmek istemiyorum. Keşke uzaktan bana dese ki evi boşalt git. Daha iyi olur benim için. Açıklamasını dahi duymak istemiyorum.
Canım keşke elimizden gelen birşey olsa yani şu anda elimde oklava ile eşini dövesim var.. İnşaallah kendine gelir bir an evvel.. Sen bunları asla haketmiyorsun..Ben gecelerdir uyumuyorum gelecek diye. Hazırlıklar yaptım, almadigim ekmeğin hesabını yaptım, gelince ekmek almaya gitmesin diye.
Her an gelebilir, günün herhangi bir saatinde. Gerçekten onu görmek istemiyorum. Keşke uzaktan bana dese ki evi boşalt git. Daha iyi olur benim için. Açıklamasını dahi duymak istemiyorum.
ben bazen kucağıma alıp donduruyordum acaba ondan mı yapiyor? onun dışında bir şeyi yok çok şükür ama bakınca otizm belirtisi yazıyor bir de mutfak aletleriyle oynar yazmış, en sevdiği tencere,tava ile oynamakEndiselenme bence canım biz de cocukken cok donerdık.Bası donuyorsa hosuna gıdıyordur belki:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?