2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Canım çoook teşekkür ederim :) ilki çok rahattı, bu da öyle olur inşallah ama antibiyotik kullanıyorum, o yüzden korkular başladı bile
Doktoruna danısırsın canım zaten antibiyotik konusunda da içini rahatlatır inşallah. Benim de ilki düşük tehlikesi erken dogum riski vs olmasına ragmen cok rahattı ama sımdı zaman zaman cok zorlanıyorum. İki gun once bılıyorsunuzdur o kadar hasta ve kotuydum ki iki cocuk yeter tovbe demiştim. Dun kızımın fotograflarına baktık eşimle.Hamileyken ay ay foto cekıyoruz onu cektık falan. Dedim ben uslanmam gene olsun eşim de gülüyor benim için hava hoş diye Yani zor da geçse kolay da geçse insan Evlada doymuyor inşallah hayırlısıyla buyuyup onların da evlatları oldugunu goruruz ıste o zaman da toruna doymam ben kesin

Hepinize çok teşekkür ederim sağolun.
Dün sabah geldi. Gayet normal davrandı beni öptü kızına sarıldı. Ankara'ya alacak parası varmış o yüzden gitmiş. Bana da surpriz yapmak için haber vermemis:/
vizenin dolduğu tarihi biliyorum baya sürpriz oldu:/ şu anda herşey yolunda görünüyor ama yine de kırgınım çok üzdü beni. Ona bunu söylediğimde kendi açıklamasını geçerli bir sebep olarak görüyor.
Tekrar çok sağolun üzdüm sizi kızlar.

kızlar selam :) uzun bir aradan sonra tekrar geldim :) işe başladım çünkü artık girip okuyacak vaktim oluyır :) bakıcı sorunsalımız hala devam ediyor kimse ikiz bebek bakmak istemiyor. Bir bakıxı var annemle birlikte ama onu da değiştireceğim yapamıyor çünkü bu arada çocuklar çok kötü ishal oldular ve ishali geçiremiyorum. o kadar kötüki altları artık yara oldu ne kullandıysak geçmedi en son doktoru dermotolojiyr gönderdi artık açık yara olmuştu altları antibiyorikli krem falan filan derken geçti ancak tam ishal azalmışken tekrar başladı kafayı yiyeceğim Geçen gün gaita testi yapıldı birşey çıkmadı doktoru artık gastroya gidin dedi. yani bütün sorunlar benim başımda. szilr nasılsıız? tuğçeden haber var mı? bu arada hamişlere hayırlı uğurlu olsun. Kaç kişi var hamile?

Sürpriz yapacak şekilde keyfi neşesi size yaklaşımı iyiyse ilk günlerinizi tartışmayla geçirmeyin o zaman kuzum. Yeter ki niyeti iyi olsun. Kadınlar unutmaz tabi de...:))

@nisandeniz canım tebrik ediyorum sağlıkla gelsin inşAllah..
Benimde dün kız ateşlendi yine, daha antibiyotik biteli 4 gün olmuştu. Ayrıca bakıcı kayıp düşmüş kolu kırılmış. 1 aylık birini bul dedi. Bende annemle babamı çağırdım. Aslında bir abla buldum ama nedense tanımadığım için istemedim. Biraz annemlerle devam edip sonra olmazsa alıcam.
liliyaa canım seninde gözün aydın. Ne kadar vurdumduymaz olsa da eştir. Şimdi geldi artık belki çok daha iyi olursunuz

Canım benimki de 10 günü aşkın süredir ishaldi. Son bir buçuk gün de ateşli geçti. Tahliller temiz çıktı. Ancak doktorunun tavsiyesiyle antibiyotiğe başladık şimdi düzeldi. İshal normalde bir haftada kendiliğinden geçmeliymiş. Sizin kaç gündür devam ediyor?

Hadi gözün aydın canım biz de sen üzüldün diye üzülüyoduk. Çok mutlu olun inşallah. Ama bu yaptığının doğru olmadığını seni çok üzdüğünü konuş, hissettir ona :*

Gözünaydın canım inşallah her sey cok guzel olur bundan sonra

Tüh ya geçmiş olsun kıyamam. Tez zmanada geçer inşallah sıkıntı neyse..
Tuğçe den haber yok malesef

Geçmiş olsun canım, her şey üst üste gelmiş Rabbim yardımcınız olsun ve şifa versin.

Selam canım acık yara halındeki pişiklere betadine diye bir krem var onunla oksizinci karısmayı onerırım

Sürpriz yapacak şekilde keyfi neşesi size yaklaşımı iyiyse ilk günlerinizi tartışmayla geçirmeyin o zaman kuzum. Yeter ki niyeti iyi olsun. Kadınlar unutmaz tabi de...:))

Hadi gözün aydın canım biz de sen üzüldün diye üzülüyoduk. Çok mutlu olun inşallah. Ama bu yaptığının doğru olmadığını seni çok üzdüğünü konuş, hissettir ona :*

Gözünaydın canım inşallah her sey cok guzel olur bundan sonra
sağolun inşallah iyi olur herşey. artık biz de aile olduk bakalım nasıl bişeymiş:))

maşallah...bizim henüz 8dis var ama köpek dişinin sol alt patladı ve sol-üst azı beyaz görünüyor. diğer azı yerleri sis ve mor 1aydan fazladır. daha çok yolumuz var
Bizim de 8 tane henüz iki yasına kadar hepsi tamamlanıyor mu kesın öyleyse hepsi ust uste gelecek bızım de

sağolun inşallah iyi olur herşey. artık biz de aile olduk bakalım nasıl bişeymiş:))
Olur canım olur sen fazlasıyla hakettın tek basına cok zordur eminim. Ben 3 4 gun once nasıl tıpteydım dun eşim sayesinde tekrar cıktım. İnşallah senin de eşin geldi ve hep destekçin olacak belki yakında bebiş haberi bile alırız kimbilir :)

Oo güzel haberler peşpeşe @nisandeniz gözünaydın canım sağlıkla gelsin inşallah bebişinin kardeşi sizden hevesleniyorum bahara düşünücem bende Allah nasip eder inşallah.

liliyaa çok şükür kavuşmuşsunuz diyecek pek bişey yok bırak kızın doysun babasına hep mutlu olun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…