2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Arkadaşlar aranızda son zamanlarda idrar yolu enfeksiyonu geçiren var mı? İki gündür beni fena yaptı ateş, karın ağrısı filan derken dün doktora gittim sanırım emzirdiğim için sadece monurol isminde suda çözülüp içilen antibiyotik verdi ama pek etkili olmadı gibi. Sizin tavsiyeniz var mı? Emzirirken kullanılabilen antibiyotik var mı bunun için?

Gözün aydın canım çok sevindim. Senin eşin de böyle demekki sende onu böyle kabullenmiş sevmiş evlenmişsin artik biraz idare edeceksin ama seni rahatsız eden konularıda paylaşmalısın. Biraz senden biraz ondan gidecek. Inşallah bir daha uzak kalmazsınız uzaklık ilişkiyi yoruyor. Bundan sonra çekirdek aile olmanın tadını çıkarın :)))) cok sevindim canım

Kurduğumuz gibi değilmiş ya şükürler olsun canım.. Gerisini konuşarak halledersiniz zaten, böyle sonuçlanmasına çok sevindim

sağol canım:) allah onları başımızdan eksik etmesin. aman yok kalsın şimdilik :))

Sağ ol canım. Hadi hayırlısı inşallah :)

Teşekkür ederim canım. Çok geçmiş olsun kızın hemen atlatır inşallah

Canım çok sevindim gulumsedim okuyunca duaların kabul oldu çok şükür, allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin :)
Sağ ol canımm :) şükürler olsun. Senin de gözün aydın :)
anneannemin 10 çocuğu olmuş, benim bir tane olmuyor diyordum oldu çok şükür :)

Sağol canım:) haklısın. bize uzaklık yaramıyor kesinlikle. İnşallah:))

Di mi sağlıkla gelsin minnoşlarımız inşallah

Canım geçmiş olsun:/

canım 15 gün sürdü sonra biraz azaldı o sırada yarlar iyileşti şimdi tekrar başladı. doktor artık gastroya gidin dedi. Probiyotik kullanıyoruz 1 hfta daha bekleyeceğim o sırada kıza da gaita testi yaptıracağım artık geçmezse gastroya gideyim diyorum. lokasit 3-4 çıkmış antibiyotiklik birşey yok bizde olsa doktoru kullanın derdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…