- 23 Şubat 2010
- 1.405
- 900
- 323
o kadar kötüydüki doktorumuz özel bir ilaç yaptırdı mürekkep gibi çok nadir verdiğim bir ilaç dedi. aslında bunu daha önce vermişti bi ara bezden dolayı kız yine böyle yara şeklinde pişik olmuştu ve hemen iyileştirmişti. bu sefer o bile etki etemdi doktor en son dermotoloji görsün dedi. İnşallah tekrar olmaz ama olursa senin dediğin karışımı deneyeym. çok sağolSelam canım acık yara halındeki pişiklere betadine diye bir krem var onunla oksizinci karısmayı onerırım
Bizim de yeni doganken o sekılde olmustu denemedıgımız yol goturmedıgımız doktor kullanmadığımız krem kalmamıstı. Aglamaktan helak olmustum ki eczacı artık acıdı heralde betadine diye bir krem onerdi. Acık yaralara kullanılır amelıyat yarasını bıle kapatır dedı. Aldık caresiz geldik once onu surdum ustune oksızınc surdum bır kac gune toparladı canım. Dermatalojı de bir şey yapamamıstı. Hatta bir mıde surubu vermıstı o zaman yenidoğan dıye ben surmemıstım. Ama veren doktor profesör dermatologtu.Almıstık evde duruyor onun da adını vereyım belki doktora danısmak ya da denemek istersino kadar kötüydüki doktorumuz özel bir ilaç yaptırdı mürekkep gibi çok nadir verdiğim bir ilaç dedi. aslında bunu daha önce vermişti bi ara bezden dolayı kız yine böyle yara şeklinde pişik olmuştu ve hemen iyileştirmişti. bu sefer o bile etki etemdi doktor en son dermotoloji görsün dedi. İnşallah tekrar olmaz ama olursa senin dediğin karışımı deneyeym. çok sağol
Canım genel olarak antibiyotik kullanabiliyoruz diye biliyorum.. Ben bu kış 2 kere kullanmak zorunda kaldım, etken maddesi amoksisilindi ikisinin de.. Dr antibiyotikler gönül rahatlığıyla kullanılır demişti o zaman bana..Arkadaşlar aranızda son zamanlarda idrar yolu enfeksiyonu geçiren var mı? İki gündür beni fena yaptı ateş, karın ağrısı filan derken dün doktora gittim sanırım emzirdiğim için sadece monurol isminde suda çözülüp içilen antibiyotik verdi ama pek etkili olmadı gibi. Sizin tavsiyeniz var mı? Emzirirken kullanılabilen antibiyotik var mı bunun için?
Ne demek bunun için burdayızEvet öyle... Çok sağolun duygularımı paylaştınız..
Bizimki resimli yasama merhaba sözlüğüm ü cok begendi. En cok onu sevıyor. Resımler gercek cızım degıl bu yuzden her seyın adını daha kolay ogrenıyor. Bir de tabi hareketli kitaplara bayıldı. A101den pepe kitapları almıstım. Cızgı fılmını bilmiyor ama pepeyi cok sevdi:) Bu aralar toplara taktı bir de gol gol diyip duruyor top havuzu sipariş ettim inşallah onu da sever. Legoları sevıyor bir de :) Ben de bu aralar değişik bir şeyler arıyorum aslında hem gelişimine yararlı hem de eglenceli oyuncak arayısındayım henuz bir şey bulamadımKızlar bir önerim var, yapı kredi yayınlarının 3 kedi bir dilek kitabına benimki bayıldı, çizimleri çok hoş hikayesinin anlatımı çok sade kafiyeli ve anlaşılır, böyle su gibi akıyor.. Kedilerin adı piti pati ve pus.. Anne demeye üşenen çocuğum evin içinde piti pati pus diye geziyor.. Sizinkilerin favori kitap oyuncak veya aktivitesi neler?
Amip giardia kaç defa bakıldı? Çok geçmiş olsuncanım 15 gün sürdü sonra biraz azaldı o sırada yarlar iyileşti şimdi tekrar başladı. doktor artık gastroya gidin dedi. Probiyotik kullanıyoruz 1 hfta daha bekleyeceğim o sırada kıza da gaita testi yaptıracağım artık geçmezse gastroya gideyim diyorum. lokasit 3-4 çıkmış antibiyotiklik birşey yok bizde olsa doktoru kullanın derdi.
şimdi baktım onlara bakılmamış. 1 defa yaptırdım ancak tekrar yaptırmayı düşünüyorum. Tabi önce kızınkine baktıracağım.Amip giardia kaç defa bakıldı? Çok geçmiş olsun
Yaptıkları gibi baktırmanı tavsiye ederim bu kadar uzun süren ishal ya parazit kaynaklıdır ya da alerji çünküşimdi baktım onlara bakılmamış. 1 defa yaptırdım ancak tekrar yaptırmayı düşünüyorum. Tabi önce kızınkine baktıracağım.
Kızlar bir önerim var, yapı kredi yayınlarının 3 kedi bir dilek kitabına benimki bayıldı, çizimleri çok hoş hikayesinin anlatımı çok sade kafiyeli ve anlaşılır, böyle su gibi akıyor.. Kedilerin adı piti pati ve pus.. Anne demeye üşenen çocuğum evin içinde piti pati pus diye geziyor.. Sizinkilerin favori kitap oyuncak veya aktivitesi neler?
Kızlar bir önerim var, yapı kredi yayınlarının 3 kedi bir dilek kitabına benimki bayıldı, çizimleri çok hoş hikayesinin anlatımı çok sade kafiyeli ve anlaşılır, böyle su gibi akıyor.. Kedilerin adı piti pati ve pus.. Anne demeye üşenen çocuğum evin içinde piti pati pus diye geziyor.. Sizinkilerin favori kitap oyuncak veya aktivitesi neler?
PH, kan, mukus, eritrosit, lökosit, protozoa kistleri, protozoa trofozoidleri, mantar elemanları, yağ damlacıklaırı, adeno virüs antijeni ve rota virüs antijenine bakılmışAmip giardia kaç defa bakıldı? Çok geçmiş olsun
Amip antijeni ve giardia antijeni bakılmalı bunlar parazit ve böyle uzun süren ishallere sebep oluyorlar. İnce bağırsağa yerleştiği için de her tahlilde çıkmıyor. Antibiyotiksiz de malesef düzelmiyor. Flagyl şurup iyi geliyor. Bne büyük kızımda çok çektim iki aydır bitti şükür. Allah yardımcın olsun canım.PH, kan, mukus, eritrosit, lökosit, protozoa kistleri, protozoa trofozoidleri, mantar elemanları, yağ damlacıklaırı, adeno virüs antijeni ve rota virüs antijenine bakılmış
Kitapları ve oyuncaklarını çok seviyor ama esas ilgi alanı eşyaları ters çevirmek, pilleri açmak, siniyle oynamak, eşyaları saklamak. Legoları sadece içine sokup çıkarmaca yapıyor amacs hizmet eden bir durumu yok şu an. Hareketli kitapları ve bazı eski kitaplarını artık istemiyor. Yalnızca hareketli ev, iyi geceler farecikler, ayılar kitap okumaz, bu balığın parmakları varı seviyor. Bunlar en az yırtılanlar olduğu için belki de.Kızlar bir önerim var, yapı kredi yayınlarının 3 kedi bir dilek kitabına benimki bayıldı, çizimleri çok hoş hikayesinin anlatımı çok sade kafiyeli ve anlaşılır, böyle su gibi akıyor.. Kedilerin adı piti pati ve pus.. Anne demeye üşenen çocuğum evin içinde piti pati pus diye geziyor.. Sizinkilerin favori kitap oyuncak veya aktivitesi neler?
Bu ilk 100 sözcükten ben de almıstım ama İngilizce turkce almısım pişman oldum birazcıkKitapları ve oyuncaklarını çok seviyor ama esas ilgi alanı eşyaları ters çevirmek, pilleri açmak, siniyle oynamak, eşyaları saklamak. Legoları sadece içine sokup çıkarmaca yapıyor amacs hizmet eden bir durumu yok şu an. Hareketli kitapları ve bazı eski kitaplarını artık istemiyor. Yalnızca hareketli ev, iyi geceler farecikler, ayılar kitap okumaz, bu balığın parmakları varı seviyor. Bunlar en az yırtılanlar olduğu için belki de.
Var olan ve hoşuna gidenler:
Masalcı şirin baba: masal okuyor hareket ediyor henüz masalları anlayacak seviyede değil tabi. E bebekten indirimde 50tlye aldım. İndirimde yakalarsanız bence güzel. Videoları var internette.
İtfaiye arabası: üstünde kepçe var, siren sesi yapıyor. Elc/mothercare. Hediye geldi.
Oyun blokları: Üst üste koyup etrafında dönüyor. Üzerindeki hayvanları seviyor taklit ediyor. Bunu da tavsiye ederim.
Araba rampası: Üstüne araba konulunca aşağıya doğru hızlanarak iniyor. Bunu gören çok seviyor. Büyükler de oynuyor:) 40tl civarıydı.
İlk 100 sözcük: Bunu yeni aldığım için seviyor kelimeleri öğrendi ancak içindeki kapakçıkları yırttı.
Dans eden pepe: güzel oyuncak halay çekmese iyiydi:) cidden tey tey falan diyor:) Işıklı hareketli. Tavsiye ederim. Bu da 40-50tl civarı.
Robot: Babasından kalma. Işıklı etrafında dönüyor ilerliyor.
Org: Babasından kalma. Mikrofonla bağırıp düğmelerle müzik yapıyor.
Geçmiş olsun. Eşim de hasta ama tamamen kullanım dışı. Anne olunca hastalık da ayakta atlatılıyor:) Kolayca geçer inş.Bir hastalık haberi de benden, dün arkadaşlara en son ne zaman hasta oldum hatırlamıyorum diye artistik yaptm ve sabahtan beri hastayım :))) Allahım şom ağzımı açmasam olmuyor ya :|
Ben bazen İngilizce konuşmaya çalıştım ama doğal olarak tınısı değişik geliyor. Boş boş bakıp sonra gülüyordu:) Şimdi kulak dolgunluğu niyetine birkaç şarkı var onları dinletiyorum.Bu ilk 100 sözcükten ben de almıstım ama İngilizce turkce almısım pişman oldum birazcık
Evet bazı dişler zor çıkıyor bazen de üst üste hepsi patlıyor benim ilk oğlumun çok zor çıkmıştı uykular haramdı, neyse ki geçici bir dönem 2 yaşına geldiklerinde rahatlarız inşallah.maşallah...bizim henüz 8dis var ama köpek dişinin sol alt patladı ve sol-üst azı beyaz görünüyor. diğer azı yerleri sis ve mor 1aydan fazladır. daha çok yolumuz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?