2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Bana niye kimse cevap vermedi hosbulmadimmi yani ben saka biyana da kizlar bugun 5+2yim keseyi gorduk haftaya kalp atisini duyariz dedi postlarda 7 haftalikken falan duyuluyo falan yaziodu duyulurmu haftaya sizce
Hoşgeldin canm :) hayırlı olsun. Genelde 7 haftalk duyuluyor ama kesenin boyutu önemli belkide kesen iyi gelişmiştir ve doktorun onu hesap ederek haftaya gözükür demiste herkes aynı olmaz yumurtlama ve döllenme zamnininda etkisi büyük tabiki kese 16mm üzerine çıkınca gözüküyor genelde bebek ve kese günlük 1mm büyüyor daha fazla da büyüyenilir tabi ..

Sagol canim benim valla ne kadar oldugunu soylemedi sadece hersey cok guzel dedi bende famera ve catlatma ignesiyle hamile kaldim korkuyorum cok dusuk olan var famerayla insallah sag saglim kucagima alirim haftaya gidiyim yinede ben belki duyulur

Bana niye kimse cevap vermedi hosbulmadimmi yani ben saka biyana da kizlar bugun 5+2yim keseyi gorduk haftaya kalp atisini duyariz dedi postlarda 7 haftalikken falan duyuluyo falan yaziodu duyulurmu haftaya sizce
Merhaba hoşgeldin bende 5+3 bende yarın gitcem kese için
Merhabahoşgeldin bende 5+3 bende yarın kese görmeye gitcem . İnşallah bir sıkıntı olmaz.

Vajinal ultrasyonda pek kimse önermiyor . Kim hamile olduğumu duysa sakın bakırma diyo
ya insanların ön yargısı o vajinal ultrasonun hiçbir zararı yok. bebek yukarda. yurtdışında 3 ay vajinal ultrasonla bakıyorlar. ama bizim insanlarımız vajinaya birşey girse birşey olur sanıyorki biz uzun çubukla jel sıkıyoruz sabah akşam. birde zararlı olsa doktor bakarmı hiç

Önceki hamile kaldığımda ultrasyonda kalp atışını duyamadık isterseniz alttan bakabiliriz yada bir hafta daha bekle dedi ben dayanamadım alttan baktırdım ertesi gün düşük yaptım.neden oldum bilmiyorum ama

onla alakası yoktur canım. ben tüp bebekle hamile kaldım. bütün tüp bebek yaptıranlar vajinal ultrasonla kontrol ediliyor. o sebeb olsa hepimiz düşük yapardık. düşük olacakmış ona denk gelmiş. ondan bilmişsiniz. rabbim bu bebeği sağlıkla kucağına almayı nasiğp etsin. ben 5+0 da vajinadan bakarak keseyi gördüm.

Dediklerinide okudum evet başka yerlerde ama bir korku oluştu bende . İnşallah herşey hepimiz için güzel olur

Dediklerinide okudum evet başka yerlerde ama bir korku oluştu bende . İnşallah herşey hepimiz için güzel olur
inşallah canım. benimde 2 kaybım var. o yüzden doktor keseyi görüp rahatlamam için vajinal baktı. kalp atışı için 7. haftayı bekledi. vajinal ultrasonu pek tercih etmiyor o yüzden benimde karından bakılacak. ama duymazsa c.tesi günü vajinal bakabilir. rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Canim rabbim kucağına almayi nasip etsin ben 6#5de duydum ama cok dinlentmedi bu hafta cagurdi ekranda kalp atisi gorunuyor ins sende duyarsin

Benim ikinci bu 4 ay önce düşük yapmıştım .ben halen sevinçli değilim stresliyim korkuyorum bir aksilik olcak diye
Canim tedirgin olma benimde ilki kalp.atmadi kurtaj oldum tedaviylr uzun ugras sonrasi olmustu yıkıldı m dr ilk gebeliklerde.oluyo demisti ikinci dort ay sonra kendiliginden oldu sukur ve oglum var ins seninde saglikli dogar uzme.kendinide bebiside dua et bol bol bende uzun zaman atlatamamistim o korkuyo bilirim

Amin canm bn 5. Haftada kese gördüm sadece :) çok şükür o güm güm leri duyduk ya :) Allahım korusun onlari
Bana ilk başta doktor duyulmuyor kalbi dedi 6 buçuk haftalikken . Canım bedenimden ayrıldı sandım duyduğumda. Sonrasında tekrar baktı atıyor kalbi dedi . Yeniden doğdum adeta. Rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın canım ya .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…