Yok öle prim felan bnde sağlıkçıyım öle bişi olsa bikirdim sadece sağlık bakanlığımız tarafından bu konuda çok baskı görüyorlar eğer hamile konusunda onlatda habersiz kuş uçsa hesabı soruluyor sebebi bu yüzden canlar
Bana ilk başta doktor duyulmuyor kalbi dedi 6 buçuk haftalikken . Canım bedenimden ayrıldı sandım duyduğumda. Sonrasında tekrar baktı atıyor kalbi dedi . Yeniden doğdum adeta. Rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın canım ya .
ya insanların ön yargısı o vajinal ultrasonun hiçbir zararı yok. bebek yukarda. yurtdışında 3 ay vajinal ultrasonla bakıyorlar. ama bizim insanlarımız vajinaya birşey girse birşey olur sanıyorki biz uzun çubukla jel sıkıyoruz sabah akşam. birde zararlı olsa doktor bakarmı hiç
Yok öle prim felan bnde sağlıkçıyım öle bişi olsa bikirdim sadece sağlık bakanlığımız tarafından bu konuda çok baskı görüyorlar eğer hamile konusunda onlatda habersiz kuş uçsa hesabı soruluyor sebebi bu yüzden canlar
aşırı arıyorlar, ben 12 hafta olmadan gitmek istemiyorum. derdimi anlatamadım. 2 bebeğimi kaybettim ben. o yüzden kesinleşmesini bekliyorum. ama ısrarla gel test yapalım şunu yapalım bunu yapalım. zaten doktor yapıyor. biraz bekleyin kesinleşsin gelecem diyorum 2 gün geçiyor yine arıyor :)
şükürler olsun iyiyim, kontrol günüm yaklaştıkça huzursuz oluyorum ve korkuyorum. İnşallah kalp atışını duyarım bana en güzel doğum günü hediyesi olacak. sen nasılsın