2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Kızlar bnm haftalarda olupta belirtisi olmayan var mı sanki bi anda kesildi korkuyorum bebeğime bişey oldu die

canım ebeler takip ettikleri her dosya için sanırım prim alıyorlar. o yüzden çok ilgililer

Yok öle prim felan bnde sağlıkçıyım öle bişi olsa bikirdim sadece sağlık bakanlığımız tarafından bu konuda çok baskı görüyorlar eğer hamile konusunda onlatda habersiz kuş uçsa hesabı soruluyor sebebi bu yüzden canlar

Aminnnnn çok zor Allah ım korusun onlari

Benim ilk hamileligimde 3 ay vajinal ultrasonla bakıldı.ordan daha ayrıntili görüyorlarr sanırım

aşırı arıyorlar, ben 12 hafta olmadan gitmek istemiyorum. derdimi anlatamadım. 2 bebeğimi kaybettim ben. o yüzden kesinleşmesini bekliyorum. ama ısrarla gel test yapalım şunu yapalım bunu yapalım. zaten doktor yapıyor. biraz bekleyin kesinleşsin gelecem diyorum 2 gün geçiyor yine arıyor :)

Benim ilk hamileligimde 3 ay vajinal ultrasonla bakıldı.ordan daha ayrıntili görüyorlarr sanırım
evet daha ayrıntılı ve daha çabuk görüyorlar

Günaydın kızlar

Bel ağrım dünden beri baya hissetrdi kendini dğn bide sol yumurtalıma aancı girdi sonra sağa gecti ama öle dayanılmıcak gbi değil
Benimde sol tarafta hemen sezeryan dikişimin üstünde ağrı var geceden beri hissettiriyor kendisini,bebek büyüyor diye inşallah bunları hissediyoruz.

günaydın kızlar

Sen nasılsın canım ?

Günaydın kızlar

Benimde sol tarafta hemen sezeryan dikişimin üstünde ağrı var geceden beri hissettiriyor kendisini,bebek büyüyor diye inşallah bunları hissediyoruz.

Sen nasılsın canım ?
şükürler olsun iyiyim, kontrol günüm yaklaştıkça huzursuz oluyorum ve korkuyorum. İnşallah kalp atışını duyarım bana en güzel doğum günü hediyesi olacak. sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…