- 25 Eylül 2016
- 3.335
- 4.034
- 133
- 43
Aynen bakmak lazım 2. El alabilirim letgo da olacağını sanmıyorum ama bakayım
Her gün kefir içirmeye çalışıyorum. Olmazsa probiyotik yoğurt. Taze meyve sebze de yediriyorum ama bazen hepsi bir güne sığmıyor :)
Mesela bugün memeyi bırakmada ilk günümüz. Karnı tok olsun ve emmek istemesin diye karbonhidrat ağırlıklı oldu.
Sabah kaşarlı tost ve omlet
Öğlen bol kıymalı makarna ve portakal suyu
Akşam kuru fasulye pilav
Aralarda elma ve portakal
Büyük kızıma tahin pekmez ufaklığa çam kozalağı pekmezi
Sevdiği bir şeye kefir katmayı deneyebilirsin. Muzu ezip katmıştım benBende Yogurt meyve yediriyorum bol bol ama kefir yemiyor. Bunların dışında bisey yapsammi bilemedim
Canım şu an ateş yok dr a yazdım durumları travazol kullan bikaç güne gecmezse gel kültür bakalım demiş. Çocuk tükenmiş durumda bikaç gün bekleyemicem yarın öğlene randevu aldım kültür vermeye gidicem. Önündeki kızarıklık içinde travazol sürdüm altını almak istediğimde çok çok ağlıyo.friendlyfriendly canım şimdi gördüm çok çok geçmiş olsun, diş döneminde bebeklerin bağışıklığı düşer ve hastalığa daha açık hale gelir ancak kızın yalnızca dişten böyle olduğunu düşünmüyorum üstüne hastalıkta var bence ateş aşırı yüksek. Doktor idrarda üreme görmeden neden antibiyotik verdi onu da anlamadım. Kültür de yapması gerekirdi ve kültürde üreme görülmeden antibiyotik başlamamak gerekir. şimdi nasıl?
Oyy :*Hadi anne parka :)
O kırmızı yanaklara ne demeli peki öp kokla yerimize
Bu ara telefona ilgi iyice arttı bizim de maalesefKızlar sizinkikerin telefona ilgisi nasıl? Benim.oglum resmen Deliriyor vermeyince yaygarayı basıyor. Uyumadan telefonu elime alamaz oldumvideo filan da izletmiyorum parmagi ile oynamak hosuna gidiyor ekrandA
Of kıyamam geçmiş olsun, Bi an önce geçer inşallah..Kızlar kızımın ateşi 39.8leri gördü ilk defa. Çocuk dr gittik kan temiz dişlerden dedi idrar sonucu 1-5 olması gerekirken 25 çıktı. Cuma akşamından beri suprax antibiyotik kullanıyoruz. Dün ateşlenmedi ama bugun tekrar 39lara çıktı. Salya sümük felaket.
Az önce altını alırken kuku çevresinin kıpkırmızı olduğunu gördüm bez değiştirirken çok ağlıyodu ondanmış nedir sizce bu?
Ve dr idrar testi yaptı ama idrar kültürüne bakmadı bakılması gerekiyormu? Burayada yeni taşındık çocuk dr uda bilmiyorum. 2 gündür çok ağlıyor içim parçalanıyor. Bilen yardımcı olabilirmi?
Te Allahım gerçekten trajikomik olmuşKızlar bugun basıma komedi filmlerini aratmayacak bir olay geldi. Doktora gıttık bebek için rutin. Cinsiyeti bize soylemesin kagıda yazın dedik. Doktor da tahminini yazdı. Kagıda hiç bakmadık kımseye de gostermedik. Parti malzemeleri satan bir dukkana gıttım kadına cinsiyet balonu sordum var dedi. İçine koyacak renkli pul kagıt vb bir şey yok kırtasıyeden alın koyalım dedı. Ben de kırtasıyeden bir mavi bir pempe grapon kagıdı aldım. Kagıdı kadına verdım.Cınsıyetın yazılı oldugu kagıdı da verdım. Kızsa pembe erkekse mavi koyarsınız dedim. Annemle dısarda beklıyoruz. Balonları sısırıp getırdıler. 2 tane aldım ki biri patlar soner falan ıkı tane olsun yedek dıye.Doktorun kağıdını istedim biz attık dediler size yazalım verelım bız nasılsa gorduk dedıler Kabul etmedim. Bız onu yırttık dedıler. Olsun parcasını verın dedım. Neyse bunlar copten cıkardı verdıler. Kagıt doktorun kagıdı emınım cunku kaygan bir kagıttı. Oradan tanıdım. Balonları aldık eve geldik giyindik suslendık hazırlandık. Balonun bırını patlattık pembe cıktı sevındık ettık.İkinci de dursun helyumlu falan Dolunay'ın hosuna gıttı oynar dedık. Neyse annemle eşim ısıga tutup bunda mavi var dediler. Ya yok dıyorum mavi var diye patlattılar bi baktık cıdden mavi çıktı. Biz şok tabi.Ama içindeki mavi benim aldığım mavi kagıt degıl baska mavi bir kagıt griye calıyor hatta. Neyse doktorun kagıdı buldum baktım erkek yazıyor.Sadece ucu yırtık yazı ortada. E şimdi ben ne halt edeyim siz soyleyin. Bu baloncu kadınlarla mı kavga edeyim aglayayım mı guleyım mı napayım.
Vallahi billahi ya deli oldumTe Allahım gerçekten trajikomik olmuş
Ne güzel sabretmişsiniz o kağıtla bakmadan biyerlere gidip eve gelmeye :) heyecan olmuş ama işler karışmış, demekki ben çok sabirsizdim cinsiyet konusunda hayatta bu kadar atraksiyon yapamam :) Ben olsam yarın doktoru arayıp sorardım ama bence sen bidahaki kontrolü beklersin hayırlısı olsun :)Kızlar bugun basıma komedi filmlerini aratmayacak bir olay geldi. Doktora gıttık bebek için rutin. Cinsiyeti bize soylemesin kagıda yazın dedik. Doktor da tahminini yazdı. Kagıda hiç bakmadık kımseye de gostermedik. Parti malzemeleri satan bir dukkana gıttım kadına cinsiyet balonu sordum var dedi. İçine koyacak renkli pul kagıt vb bir şey yok kırtasıyeden alın koyalım dedı. Ben de kırtasıyeden bir mavi bir pempe grapon kagıdı aldım. Kagıdı kadına verdım.Cınsıyetın yazılı oldugu kagıdı da verdım. Kızsa pembe erkekse mavi koyarsınız dedim. Annemle dısarda beklıyoruz. Balonları sısırıp getırdıler. 2 tane aldım ki biri patlar soner falan ıkı tane olsun yedek dıye.Doktorun kağıdını istedim biz attık dediler size yazalım verelım bız nasılsa gorduk dedıler Kabul etmedim. Bız onu yırttık dedıler. Olsun parcasını verın dedım. Neyse bunlar copten cıkardı verdıler. Kagıt doktorun kagıdı emınım cunku kaygan bir kagıttı. Oradan tanıdım. Balonları aldık eve geldik giyindik suslendık hazırlandık. Balonun bırını patlattık pembe cıktı sevındık ettık.İkinci de dursun helyumlu falan Dolunay'ın hosuna gıttı oynar dedık. Neyse annemle eşim ısıga tutup bunda mavi var dediler. Ya yok dıyorum mavi var diye patlattılar bi baktık cıdden mavi çıktı. Biz şok tabi.Ama içindeki mavi benim aldığım mavi kagıt degıl baska mavi bir kagıt griye calıyor hatta. Neyse doktorun kagıdı buldum baktım erkek yazıyor.Sadece ucu yırtık yazı ortada. E şimdi ben ne halt edeyim siz soyleyin. Bu baloncu kadınlarla mı kavga edeyim aglayayım mı guleyım mı napayım.
Yok canım o kadar degıl yarın doktoru arayıp soracağım ilk iş :) Hatta sabah nasıl 9 olacak da doktora ulasıcam diye içim içimi yiyor:)Ne güzel sabretmişsiniz o kağıtla bakmadan biyerlere gidip eve gelmeye :) heyecan olmuş ama işler karışmış, demekki ben çok sabirsizdim cinsiyet konusunda hayatta bu kadar atraksiyon yapamam :) Ben olsam yarın doktoru arayıp sorardım ama bence sen bidahaki kontrolü beklersin hayırlısı olsun :)
Sevdiği bir şeye kefir katmayı deneyebilirsin. Muzu ezip katmıştım ben
Bende olsam bekleyemezdim hayatta :) inşallah doktor hatırlar cinsiyeti not etmiştir sisteme yada.Gittiğiniz dükkanın çalışanları da gerçekten bir değişikmiş.Yok canım o kadar degıl yarın doktoru arayıp soracağım ilk iş :) Hatta sabah nasıl 9 olacak da doktora ulasıcam diye içim içimi yiyor:)
Kızlar bugun basıma komedi filmlerini aratmayacak bir olay geldi. Doktora gıttık bebek için rutin. Cinsiyeti bize soylemesin kagıda yazın dedik. Doktor da tahminini yazdı. Kagıda hiç bakmadık kımseye de gostermedik. Parti malzemeleri satan bir dukkana gıttım kadına cinsiyet balonu sordum var dedi. İçine koyacak renkli pul kagıt vb bir şey yok kırtasıyeden alın koyalım dedı. Ben de kırtasıyeden bir mavi bir pempe grapon kagıdı aldım. Kagıdı kadına verdım.Cınsıyetın yazılı oldugu kagıdı da verdım. Kızsa pembe erkekse mavi koyarsınız dedim. Annemle dısarda beklıyoruz. Balonları sısırıp getırdıler. 2 tane aldım ki biri patlar soner falan ıkı tane olsun yedek dıye.Doktorun kağıdını istedim biz attık dediler size yazalım verelım bız nasılsa gorduk dedıler Kabul etmedim. Bız onu yırttık dedıler. Olsun parcasını verın dedım. Neyse bunlar copten cıkardı verdıler. Kagıt doktorun kagıdı emınım cunku kaygan bir kagıttı. Oradan tanıdım. Balonları aldık eve geldik giyindik suslendık hazırlandık. Balonun bırını patlattık pembe cıktı sevındık ettık.İkinci de dursun helyumlu falan Dolunay'ın hosuna gıttı oynar dedık. Neyse annemle eşim ısıga tutup bunda mavi var dediler. Ya yok dıyorum mavi var diye patlattılar bi baktık cıdden mavi çıktı. Biz şok tabi.Ama içindeki mavi benim aldığım mavi kagıt degıl baska mavi bir kagıt griye calıyor hatta. Neyse doktorun kagıdı buldum baktım erkek yazıyor.Sadece ucu yırtık yazı ortada. E şimdi ben ne halt edeyim siz soyleyin. Bu baloncu kadınlarla mı kavga edeyim aglayayım mı guleyım mı napayım.
Cnm hem bebekte hem yetişkinde antbyotik baslanınca bitirilir ve saatine dikkat et ,sbh 8 de veriosan akşam da 8 de ver ya da tekse hergün aynı saatte verKızlar bebeklerde hastalıkta başlanan antibiyotik bitene kadar kullanılması lazım mı?
Kesinlikle katılıyorum:)Ne güzel sabretmişsiniz o kağıtla bakmadan biyerlere gidip eve gelmeye :) heyecan olmuş ama işler karışmış, demekki ben çok sabirsizdim cinsiyet konusunda hayatta bu kadar atraksiyon yapamam :) Ben olsam yarın doktoru arayıp sorardım ama bence sen bidahaki kontrolü beklersin hayırlısı olsun :)
Çok geçmiş olsun hiç başıma gelmedi canım yardımcı olabilsem keşkeKızlar oğlumada bana bir şey oldu hastalıklardan kurtulamıyoruz,oğlumun poposu mantar oldu. Benim de göğsümde bir kitle oluştu bir anda ağrı yapıyor. Mastit olabilir mi acaba ? Benzer durum yaşayan varmi napsam geçer acaba? Oğlu mu emzirdim sagmayi denedim sıcak dus aldım geçmedi hala. Hafif hafif agriyor
:)) nasıl sabrettin yaw:) senin en özelini en heyecanlı olayını ilk tanımadgın insanlar gördü :)Vallahi billahi ya deli oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?