2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221

Bende Yogurt meyve yediriyorum bol bol ama kefir yemiyor. Bunların dışında bisey yapsammi bilemedim

Canım şu an ateş yok dr a yazdım durumları travazol kullan bikaç güne gecmezse gel kültür bakalım demiş. Çocuk tükenmiş durumda bikaç gün bekleyemicem yarın öğlene randevu aldım kültür vermeye gidicem. Önündeki kızarıklık içinde travazol sürdüm altını almak istediğimde çok çok ağlıyo.

Peki bu idrar yolu enf neden olur, ben diğer zamanlardan farklı olarak bez markasını değiştirdim ve önünü geçenlerde şampuanla yıkadım. Bunlar sebepmi sence?

Kızlar bugun basıma komedi filmlerini aratmayacak bir olay geldi. Doktora gıttık bebek için rutin. Cinsiyeti bize soylemesin kagıda yazın dedik. Doktor da tahminini yazdı. Kagıda hiç bakmadık kımseye de gostermedik. Parti malzemeleri satan bir dukkana gıttım kadına cinsiyet balonu sordum var dedi. İçine koyacak renkli pul kagıt vb bir şey yok kırtasıyeden alın koyalım dedı. Ben de kırtasıyeden bir mavi bir pempe grapon kagıdı aldım. Kagıdı kadına verdım.Cınsıyetın yazılı oldugu kagıdı da verdım. Kızsa pembe erkekse mavi koyarsınız dedim. Annemle dısarda beklıyoruz. Balonları sısırıp getırdıler. 2 tane aldım ki biri patlar soner falan ıkı tane olsun yedek dıye.Doktorun kağıdını istedim biz attık dediler size yazalım verelım bız nasılsa gorduk dedıler Kabul etmedim. Bız onu yırttık dedıler. Olsun parcasını verın dedım. Neyse bunlar copten cıkardı verdıler. Kagıt doktorun kagıdı emınım cunku kaygan bir kagıttı. Oradan tanıdım. Balonları aldık eve geldik giyindik suslendık hazırlandık. Balonun bırını patlattık pembe cıktı sevındık ettık.İkinci de dursun helyumlu falan Dolunay'ın hosuna gıttı oynar dedık. Neyse annemle eşim ısıga tutup bunda mavi var dediler. Ya yok dıyorum mavi var diye patlattılar bi baktık cıdden mavi çıktı. Biz şok tabi.Ama içindeki mavi benim aldığım mavi kagıt degıl baska mavi bir kagıt griye calıyor hatta. Neyse doktorun kagıdı buldum baktım erkek yazıyor.Sadece ucu yırtık yazı ortada. E şimdi ben ne halt edeyim siz soyleyin. Bu baloncu kadınlarla mı kavga edeyim aglayayım mı guleyım mı napayım.

Hadi anne parka :)
Oyy :*
O kırmızı yanaklara ne demeli peki öp kokla yerimize
Kızlar sizinkikerin telefona ilgisi nasıl? Benim.oglum resmen Deliriyor vermeyince yaygarayı basıyor. Uyumadan telefonu elime alamaz oldum video filan da izletmiyorum parmagi ile oynamak hosuna gidiyor ekrandA
Bu ara telefona ilgi iyice arttı bizim de maalesef
Of kıyamam geçmiş olsun, Bi an önce geçer inşallah..
Yenidunya3 size de geçmiş olsun, kıyamam o kadar dişi Bi anda çıkarmak mahvediyodur bağışıklığı

Te Allahım gerçekten trajikomik olmuş

Kızlar bebeklerde hastalıkta başlanan antibiyotik bitene kadar kullanılması lazım mı?

Ne güzel sabretmişsiniz o kağıtla bakmadan biyerlere gidip eve gelmeye :) heyecan olmuş ama işler karışmış, demekki ben çok sabirsizdim cinsiyet konusunda hayatta bu kadar atraksiyon yapamam :) Ben olsam yarın doktoru arayıp sorardım ama bence sen bidahaki kontrolü beklersin hayırlısı olsun :)

Yok canım o kadar degıl yarın doktoru arayıp soracağım ilk iş :) Hatta sabah nasıl 9 olacak da doktora ulasıcam diye içim içimi yiyor:)

Kızlar oğlumada bana bir şey oldu hastalıklardan kurtulamıyoruz, oğlumun poposu mantar oldu. Benim de göğsümde bir kitle oluştu bir anda ağrı yapıyor. Mastit olabilir mi acaba ? Benzer durum yaşayan varmi napsam geçer acaba? Oğlu mu emzirdim sagmayi denedim sıcak dus aldım geçmedi hala. Hafif hafif agriyor

Yok canım o kadar degıl yarın doktoru arayıp soracağım ilk iş :) Hatta sabah nasıl 9 olacak da doktora ulasıcam diye içim içimi yiyor:)
Bende olsam bekleyemezdim hayatta :) inşallah doktor hatırlar cinsiyeti not etmiştir sisteme yada.Gittiğiniz dükkanın çalışanları da gerçekten bir değişikmiş.

Maceraya bak :)))) ben hayatta dayanamam okadar meraktan çatlardım Herlade

Kesinlikle katılıyorum:)

Çok geçmiş olsun hiç başıma gelmedi canım yardımcı olabilsem keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…