2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Bende olsam bekleyemezdim hayatta :) inşallah doktor hatırlar cinsiyeti not etmiştir sisteme yada.Gittiğiniz dükkanın çalışanları da gerçekten bir değişikmiş.
Ben de onu anlamadım ya bursada cumhuriyet caddesi var bursalı arkadaslar bilir oralar hep parti malzemeleri falan satan dukkanlarla dolu bu da onlardan biri. Yani bu affedersiniz ama manyak iki kadın benden ne istedi ne amacla yaptı bunu bılmıyorum ama baya ah ettım yani

:)) nasıl sabrettin yaw:) senin en özelini en heyecanlı olayını ilk tanımadgın insanlar gördü :)
Tanımadığım için onemli değildi benim için ama manyak cıkmasalar iyiydi. Niye boyle bır sey yaptılar anlamadım garezleri neydi tanımam etmem tam psikopatlar. Ben de o kadar sabrettim kalbim agzımda attı bunlar bana nasıl bunu yaptı dıye yediremiyorum canım zaten. İnsanlar cıdden tuhaf

Cnm hem bebekte hem yetişkinde antbyotik baslanınca bitirilir ve saatine dikkat et ,sbh 8 de veriosan akşam da 8 de ver ya da tekse hergün aynı saatte ver
Gün olarak da saat olarak da çok düzensiz verdim ya çok kızıyorum kendime. Yarın ilk iş düzenli verip bitiricem. Bi şey daha sorabilir miyim, sabah hiç bişey yemiyo benim kız, gece boyu emdiği için. Sabah uyandıktan sonra aç karna versem antibiyotiği sıkıntı olur mu? Aç karna derken işte sabaha kadar içtiği haliyle

Değişik bişey olmuş bu da bir anı oldu o zaman size :) neyse herşeyde bir hayır vardır diye düşün yarın öğrenirsin inşallah.

Canım şampuanla yıkamak sebep olabilir. Bez değişiminin sebep olacağını sanmıyorum. Kız çocuğunda malesef çok sık görülüyor. Yıkanırken oturarak yıkıyoruz o da sebep oluyor.
Kızarıklık pişik olabilir mi? Ağlaması tuvaletini yaparken canı acıdığı için de olabilir canım sonuçta bizde idrar yolu enfeksiyonu olduğumuzda öyle oluyor ya. Bence doğru bir karar vermişsin kültür için. İnşaallah tez zamanda geçer. Bu süreçte bol sıvı alımı sağla. Vücut bol sıvı ile hastalığı atacak.

Canım ters emzirmeyi denedin mi? Bir de duşta tarakla taramayı? Çok geçmiş olsun.

canım benim daha önce oldu. sıcak fuska ov,bol bol emzir. eğer geçmez, kızarıklık oluşur,o bolge sıcak olursa mutlaka doktora git .çünkü cozulmez ve ilerlerse cerrahi uygulanıyor. ihmal etme

ay çok güldüm ama yazının başından kesin birine mavi birine pembe koymuşlardır die düşünmüştüm hayırlı olsun bu arada dolunaya erkek kardeş geliyo desene. bnde dün düşündüm ikinci çocuk olsa kız mı isterim diye önceden kesin kız istiyodum şimdi 2 erkek kardeş olsa da güzel olur diyorum

bence garezden değil anlamamışlar olayı. tek balon alsaydın iş karışmazdı belki. ama senin mavi renk nasl karıştı onu anlamadm

bebekleri nasl yıkıyorsunuz bizim evde kova bi küvet var önü duşakabin camlı eşim ayakta tutuo oğlumu ben yıkıyorum ama cam sebebiyle çok zorlanıyorum tek bıraksam oğlanı imkanı yok durmaz eşim bile zor tutuo

bence garezden değil anlamamışlar olayı. tek balon alsaydın iş karışmazdı belki. ama senin mavi renk nasl karıştı onu anlamadm
Yok canım ya anlamamaları imkansiz. Kendileri dediler hatta biz balonu sısırıyoruz içine pul kagıt vs getırıyolar dıye.Bence o mavi renk gri gibi bir şeydi. Bunlar onu boş olarak yani notr renk olarak koydular ama pembe bariz kasıtlı. Cunku doktorun kagıdı attık bız yırttık bız dıyıp durdular. Ben ısrarla isteyince bız ne yazdığını gorduk yazıp verelım dedıler.Ben paralarını verın yırttıysanız bile onun da oyle anısı olsun dedım. Anca copten cıkardı eğilip. Kagıt kaygan bir kagıttı doktorun olduguna emınım ama işte.O kadar üzüldüm ki boyle olmasına sonucta bir suru hazırlık yaptık.Üstelik ben doktorun kagıdı ı istemesem kız olduguna inanıp alısverıs yapıcaz isim yazılı takımlar var onlardan falan yaptırıcaz vs.Bugun eşim o civarda gorevli.Gıdıp sorucam dedı niye boyle bir sey yaptınız diye. Gıtme dedım bu manyaklığı yapan kadın adam geldi bize soyle yaptı boyle yaptı diye iftira da atar dedım.Saat 9 olsa da doktoru arasak

Doktora ilk cınsıyet sorunca kutlama falan yapacakmıssınız yanlış kutlatmayalım falan dedi Kalbi ne temizmiş. İlki ne diyince kız dedim ben iyice baktı baktı.Eşim de hemen bu da kız olur inşallah dedi.Ultrasondan kalktık doktor yazarken bız arkamızı donelım kalemden anlamayalım derken doktor yazıp verdı hemen. Dedım kesin kız kız hızlı yazıldı falan 2 harfin hesabını yapıyoruz Babam diyo yok erkek annem dıyo yok yok kız. Babam ben bakayım bari kagıda dıyo annem kagıdı kacırmanın planlarını yapıyor derken.Yol boyu eşimle kız olduguna acayip inandık.Balon patlayınca da sevindik ettık videomuz var sonra oburu patlayınca da boomerang yapalım dedık.Ben kesin pembe dıyorum. Mavi çıkıncaki şok da kayıtlarda bir tek doktorun kagıdına kız yazıyor kesin derken erkek cıktıgı anı kayıda almamısız o daha da bir komik hafızalarda

Bana cok oluyordu. Ele geliyor kucuk bir kıtle olsa da. Yukarıdan asagı ya sıvazlayarak o bolgeyi sagıyorum. Ya da makıneyle sagarken o kitle olan kısma bastırıyordum.Ya da eğilip sagıyordum ellerimin üstüne durup.Anca acılıyordu.Bir de bir yerde okumustum memeyi iyice sallayınca acılıyormus diye sallıyordum valla napıyım acıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…