Ben de onu anlamadım ya bursada cumhuriyet caddesi var bursalı arkadaslar bilir oralar hep parti malzemeleri falan satan dukkanlarla dolu bu da onlardan biri. Yani bu affedersiniz ama manyak iki kadın benden ne istedi ne amacla yaptı bunu bılmıyorum ama baya ah ettım yaniBende olsam bekleyemezdim hayatta :) inşallah doktor hatırlar cinsiyeti not etmiştir sisteme yada.Gittiğiniz dükkanın çalışanları da gerçekten bir değişikmiş.
İnana kalbim agzımda atıyordu ama sırf anı olsun diye sabrettim basımıza gelene bakMaceraya bak :)))) ben hayatta dayanamam okadar meraktan çatlardım Herlade
Seninle çoğu zaman aynı fikirde oluyoruz, demekki ikimizde katiyen sabredemezmisiz :)Kesinlikle katılıyorum:)
Tanımadığım için onemli değildi benim için ama manyak cıkmasalar iyiydi. Niye boyle bır sey yaptılar anlamadım garezleri neydi tanımam etmem tam psikopatlar. Ben de o kadar sabrettim kalbim agzımda attı bunlar bana nasıl bunu yaptı dıye yediremiyorum canım zaten. İnsanlar cıdden tuhaf:)) nasıl sabrettin yaw:) senin en özelini en heyecanlı olayını ilk tanımadgın insanlar gördü :)
Gün olarak da saat olarak da çok düzensiz verdim ya çok kızıyorum kendime. Yarın ilk iş düzenli verip bitiricem. Bi şey daha sorabilir miyim, sabah hiç bişey yemiyo benim kız, gece boyu emdiği için. Sabah uyandıktan sonra aç karna versem antibiyotiği sıkıntı olur mu? Aç karna derken işte sabaha kadar içtiği haliyleCnm hem bebekte hem yetişkinde antbyotik baslanınca bitirilir ve saatine dikkat et ,sbh 8 de veriosan akşam da 8 de ver ya da tekse hergün aynı saatte ver
Değişik bişey olmuş bu da bir anı oldu o zaman size :) neyse herşeyde bir hayır vardır diye düşün yarın öğrenirsin inşallah.Ben de onu anlamadım ya bursada cumhuriyet caddesi var bursalı arkadaslar bilir oralar hep parti malzemeleri falan satan dukkanlarla dolu bu da onlardan biri. Yani bu affedersiniz ama manyak iki kadın benden ne istedi ne amacla yaptı bunu bılmıyorum ama baya ah ettım yani
Canım şampuanla yıkamak sebep olabilir. Bez değişiminin sebep olacağını sanmıyorum. Kız çocuğunda malesef çok sık görülüyor. Yıkanırken oturarak yıkıyoruz o da sebep oluyor.Canım şu an ateş yok dr a yazdım durumları travazol kullan bikaç güne gecmezse gel kültür bakalım demiş. Çocuk tükenmiş durumda bikaç gün bekleyemicem yarın öğlene randevu aldım kültür vermeye gidicem. Önündeki kızarıklık içinde travazol sürdüm altını almak istediğimde çok çok ağlıyo.
Peki bu idrar yolu enf neden olur, ben diğer zamanlardan farklı olarak bez markasını değiştirdim ve önünü geçenlerde şampuanla yıkadım. Bunlar sebepmi sence?
Canım ters emzirmeyi denedin mi? Bir de duşta tarakla taramayı? Çok geçmiş olsun.Kızlar oğlumada bana bir şey oldu hastalıklardan kurtulamıyoruz,oğlumun poposu mantar oldu. Benim de göğsümde bir kitle oluştu bir anda ağrı yapıyor. Mastit olabilir mi acaba ? Benzer durum yaşayan varmi napsam geçer acaba? Oğlu mu emzirdim sagmayi denedim sıcak dus aldım geçmedi hala. Hafif hafif agriyor
canım benim daha önce oldu. sıcak fuska ov,bol bol emzir. eğer geçmez, kızarıklık oluşur,o bolge sıcak olursa mutlaka doktora git .çünkü cozulmez ve ilerlerse cerrahi uygulanıyor. ihmal etmeKızlar oğlumada bana bir şey oldu hastalıklardan kurtulamıyoruz,oğlumun poposu mantar oldu. Benim de göğsümde bir kitle oluştu bir anda ağrı yapıyor. Mastit olabilir mi acaba ? Benzer durum yaşayan varmi napsam geçer acaba? Oğlu mu emzirdim sagmayi denedim sıcak dus aldım geçmedi hala. Hafif hafif agriyor
Canım ters emzirmeyi denedin mi? Bir de duşta tarakla taramayı? Çok geçmiş olsun.
canım benim daha önce oldu. sıcak fuska ov,bol bol emzir. eğer geçmez, kızarıklık oluşur,o bolge sıcak olursa mutlaka doktora git .çünkü cozulmez ve ilerlerse cerrahi uygulanıyor. ihmal etme
ay çok güldüm ama yazının başından kesin birine mavi birine pembe koymuşlardır die düşünmüştümKızlar bugun basıma komedi filmlerini aratmayacak bir olay geldi. Doktora gıttık bebek için rutin. Cinsiyeti bize soylemesin kagıda yazın dedik. Doktor da tahminini yazdı. Kagıda hiç bakmadık kımseye de gostermedik. Parti malzemeleri satan bir dukkana gıttım kadına cinsiyet balonu sordum var dedi. İçine koyacak renkli pul kagıt vb bir şey yok kırtasıyeden alın koyalım dedı. Ben de kırtasıyeden bir mavi bir pempe grapon kagıdı aldım. Kagıdı kadına verdım.Cınsıyetın yazılı oldugu kagıdı da verdım. Kızsa pembe erkekse mavi koyarsınız dedim. Annemle dısarda beklıyoruz. Balonları sısırıp getırdıler. 2 tane aldım ki biri patlar soner falan ıkı tane olsun yedek dıye.Doktorun kağıdını istedim biz attık dediler size yazalım verelım bız nasılsa gorduk dedıler Kabul etmedim. Bız onu yırttık dedıler. Olsun parcasını verın dedım. Neyse bunlar copten cıkardı verdıler. Kagıt doktorun kagıdı emınım cunku kaygan bir kagıttı. Oradan tanıdım. Balonları aldık eve geldik giyindik suslendık hazırlandık. Balonun bırını patlattık pembe cıktı sevındık ettık.İkinci de dursun helyumlu falan Dolunay'ın hosuna gıttı oynar dedık. Neyse annemle eşim ısıga tutup bunda mavi var dediler. Ya yok dıyorum mavi var diye patlattılar bi baktık cıdden mavi çıktı. Biz şok tabi.Ama içindeki mavi benim aldığım mavi kagıt degıl baska mavi bir kagıt griye calıyor hatta. Neyse doktorun kagıdı buldum baktım erkek yazıyor.Sadece ucu yırtık yazı ortada. E şimdi ben ne halt edeyim siz soyleyin. Bu baloncu kadınlarla mı kavga edeyim aglayayım mı guleyım mı napayım.
bence garezden değil anlamamışlar olayı. tek balon alsaydın iş karışmazdı belki. ama senin mavi renk nasl karıştı onu anlamadmTanımadığım için onemli değildi benim için ama manyak cıkmasalar iyiydi. Niye boyle bır sey yaptılar anlamadım garezleri neydi tanımam etmem tam psikopatlar. Ben de o kadar sabrettim kalbim agzımda attı bunlar bana nasıl bunu yaptı dıye yediremiyorum canım zaten. İnsanlar cıdden tuhaf
bebekleri nasl yıkıyorsunuz bizim evde kova bi küvet var önü duşakabin camlı eşim ayakta tutuo oğlumu ben yıkıyorum ama cam sebebiyle çok zorlanıyorum tek bıraksam oğlanı imkanı yok durmaz eşim bile zor tutuoCanım şampuanla yıkamak sebep olabilir. Bez değişiminin sebep olacağını sanmıyorum. Kız çocuğunda malesef çok sık görülüyor. Yıkanırken oturarak yıkıyoruz o da sebep oluyor.
Kızarıklık pişik olabilir mi? Ağlaması tuvaletini yaparken canı acıdığı için de olabilir canım sonuçta bizde idrar yolu enfeksiyonu olduğumuzda öyle oluyor ya. Bence doğru bir karar vermişsin kültür için. İnşaallah tez zamanda geçer. Bu süreçte bol sıvı alımı sağla. Vücut bol sıvı ile hastalığı atacak.
sağ göğsünü emzirirken bebeğin başı kucağında gövde kısmı senin gövdenin sağ tarafında dıiarda kalcak die düşün nette vardır pozisyon resmiYok ikisinide denemedim. Ters emzirme dediğin nasıl oluyor?
Yok canım ya anlamamaları imkansiz. Kendileri dediler hatta biz balonu sısırıyoruz içine pul kagıt vs getırıyolar dıye.Bence o mavi renk gri gibi bir şeydi. Bunlar onu boş olarak yani notr renk olarak koydular ama pembe bariz kasıtlı. Cunku doktorun kagıdı attık bız yırttık bız dıyıp durdular. Ben ısrarla isteyince bız ne yazdığını gorduk yazıp verelım dedıler.Ben paralarını verın yırttıysanız bile onun da oyle anısı olsun dedım. Anca copten cıkardı eğilip. Kagıt kaygan bir kagıttı doktorun olduguna emınım ama işte.O kadar üzüldüm ki boyle olmasına sonucta bir suru hazırlık yaptık.Üstelik ben doktorun kagıdı ı istemesem kız olduguna inanıp alısverıs yapıcaz isim yazılı takımlar var onlardan falan yaptırıcaz vs.Bugun eşim o civarda gorevli.Gıdıp sorucam dedı niye boyle bir sey yaptınız diye. Gıtme dedım bu manyaklığı yapan kadın adam geldi bize soyle yaptı boyle yaptı diye iftira da atar dedım.Saat 9 olsa da doktoru arasakbence garezden değil anlamamışlar olayı. tek balon alsaydın iş karışmazdı belki. ama senin mavi renk nasl karıştı onu anlamadm
Valla hemen arıyorum doktoru saati zor 9 ettım. Acaba mahkemeye versem emsal dava olur mu kiDeğişik bişey olmuş bu da bir anı oldu o zaman size :) neyse herşeyde bir hayır vardır diye düşün yarın öğrenirsin inşallah.
Doktora ilk cınsıyet sorunca kutlama falan yapacakmıssınız yanlış kutlatmayalım falan dediay çok güldüm ama yazının başından kesin birine mavi birine pembe koymuşlardır die düşünmüştümhayırlı olsun bu arada dolunaya erkek kardeş geliyo desene. bnde dün düşündüm ikinci çocuk olsa kız mı isterim diye önceden kesin kız istiyodum şimdi 2 erkek kardeş olsa da güzel olur diyorum
Canım oğlun zeminde düz yatıyor diyelim sen tersi istikametine geçip emzireceksin. Görselde görünüyor ters yatış şeklinde.Yok ikisinide denemedim. Ters emzirme dediğin nasıl oluyor?
Bana cok oluyordu. Ele geliyor kucuk bir kıtle olsa da. Yukarıdan asagı ya sıvazlayarak o bolgeyi sagıyorum. Ya da makıneyle sagarken o kitle olan kısma bastırıyordum.Ya da eğilip sagıyordum ellerimin üstüne durup.Anca acılıyordu.Bir de bir yerde okumustum memeyi iyice sallayınca acılıyormus diye sallıyordum valla napıyım acıyorduKızlar oğlumada bana bir şey oldu hastalıklardan kurtulamıyoruz,oğlumun poposu mantar oldu. Benim de göğsümde bir kitle oluştu bir anda ağrı yapıyor. Mastit olabilir mi acaba ? Benzer durum yaşayan varmi napsam geçer acaba? Oğlu mu emzirdim sagmayi denedim sıcak dus aldım geçmedi hala. Hafif hafif agriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?