2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Benimki telefonla çok ilgilenmiyor. Görüntülü konuşma için kapıp kaçıyor. Telefon her an her yerde ulaşılabilir diye müzikleri tv den açtım. Doğru mu yaptım bilmiyorum. Benimki dans hastası.. Edis in tüm şarkıları, shape of you, happy bir de annanesinden ötürü çiftetelli delisi. Çok çılgın dansları var:)

Öyle yapıyorum zaten zorunlu olmadıkça teli elime almıyorum o uyumadan ama unutmuyor valla. Gördüğü anda tutturuyor

Kızlar kızımın ateşi 39.8leri gördü ilk defa. Çocuk dr gittik kan temiz dişlerden dedi idrar sonucu 1-5 olması gerekirken 25 çıktı. Cuma akşamından beri suprax antibiyotik kullanıyoruz. Dün ateşlenmedi ama bugun tekrar 39lara çıktı. Salya sümük felaket.

Az önce altını alırken kuku çevresinin kıpkırmızı olduğunu gördüm bez değiştirirken çok ağlıyodu ondanmış nedir sizce bu?

Ve dr idrar testi yaptı ama idrar kültürüne bakmadı bakılması gerekiyormu? Burayada yeni taşındık çocuk dr uda bilmiyorum. 2 gündür çok ağlıyor içim parçalanıyor. Bilen yardımcı olabilirmi?

Benimde bir ara annem izletiyordu belki ondandır ilgisi. Ben video açmıyorum hic arada 5 dk baby tv açıyorum televizyonda o kadar

Birde kızlar bu idrar enf neden olur? Geçen kukusunu mustela şampuanla yıkadım önceleri sadece suyla yıkıyodum poposuna sürüyodum ama önüne sürmüyodum birde prima premium care kullanıyorduk 1 hafta önce goon premium soft a geçtik. Sizce bunlar sebep olabilir mi yoksa aklıma başka bişey gelmiyo?

Bizim dr dişin 38 in üstünde ateş yapmadığını söylemişti. Kuku çevresinin kızarık olması mantar olabilirmi acaba. Bugun nette okudum mantar ateş yapar diyordu. Grip de olabilir tabi çok salgın varmış. Geçen hafta benim oğlumda 38 lerde ateşlendi sonra salya sümük öksürük devan etti. Dr bu grip mahvediyor çocukları demisti. Çok geçmiş olsun canim çabucak atlatır inşallah

Geçmiş olsun canım diş o kadar yüksek ateş yapmaz aynen arkadaşın dediği gibi 38 dereceyi geçmez birde çoğunlukla kafasının arkası sıcak oluyor diş çıkacakken sizinki enfeksiyona bağlı bence tabiki dr en iyisini bilir..Bez değişimi pişik yapar ama enfeksiyon yapmaz sanmam.Kızı olanlar daha iyi yardımcı olacaktır sana, kız bebeklerin temizliği daha zor oluyor diyorlar enfeksiyon kapması daha kolaymış ama ben tam bilemiyorum çok geçmiş olsun tekrardan.

Çok geçmiş olsun canım, idrar kültürünün yapılması gerektiğini biliyorum , tahlilde nitrit bakıldı mı nasıl çıktı? İdrar yolu enfeksiyonu kukuda kızarıklık yapar mı bilmiyorum.. Bez değişimi de etkilemiş olabilir.. @yesoka90 görünce mutlaka yardımcı olur..

geçmiş olsun canım kıyamam kuzuya. bnmki erkek sünneti de erkenden yaptırdık enfeksiyon riskini çok azaltmış olduk böylece kızlarda daha sık gözleniyormuş enfeksiyon ama bnm bilgim yok

Dr boğazları kulakları temiz diştendir dedi idrar testi geç çıktı eve geldik sonucu whatsptan yazınca idrar yolu enf geciriyo antibiyotik başlayın 1 hafta sonra gelin dedi. Yani dr un dediğine göre grip değil diş.. evet benimde aklıma mantar geldi bugün randevu aldım tekrar götürcem kukusu için sağol canım

Bende ısrarla ateş 40a dayandı salya sümük diş bu kAdar yapar mı diye sordum defalarca dr a her seferinde evet dedi. Bilmiyorumki güvenim kalmadı bu dr ada. Sahol canım.
İnternetten okuduğum kadarıyla enf türünü belirlemek için kültür şart yazıyor. İdrar sonucu arabada kalmış aldığımda nitit e bakayım canım nitrit ne peki? Bizde lökosit 25 yazıyodu
geçmiş olsun canım kıyamam kuzuya. bnmki erkek sünneti de erkenden yaptırdık enfeksiyon riskini çok azaltmış olduk böylece kızlarda daha sık gözleniyormuş enfeksiyon ama bnm bilgim yok
@zafrina89 sağol canım evet kızlarda daha yoğun olurmuş ama alt temizliğini hep yukarıdan aşağıya ve özenle yapıyorum o yüzden ya bez ya mustela sebepmiş gibi geliyo

Kızlar gece yine 39lara çıktı ateş 3 saat arayla calpol dolven dönüşümlü verdim. 3 gündür beşiğine zaten hiç yatıramadım bu gece aramızda da yatmak istemedi saatlerce memede uyudu aramıza koyduğum an çığlık çığlığa. Gece 3 te bebek arabasıyla gezdirdik onda uyudu sırtı kopmuştur sabaha kadar

Günaydın kızlar kızımın göbek deliği de kızarıklık olmus yani sanki yara gibi ama yara değil yani böyle sanki yaranın sutunden kabuk düşer de kızarık kalır ya oyle. Ne ki bu şimdi

@nisandeniz canım sigara içmiyorsun değil mi? geçen gün yazmıştın ya, merak ettim. Dikkat et kendine..

Kızlar bende geçen haftadan beri evdeydim. Zaten kızım ateşleydi yine ve yine antibiyotiğe başladık, wbc bu seferde 26 küsür çıktı. Neden böyle oluyor anlamadım, doktor boğazı çok kötü olmuş demiş. Onla uğraşırken bir de bakıcı düştü, kolunu kırdı, 1-1.5 ay yok. Saolsun Annemle babam geldiler haftasonu. Yoksa halimiz perişandı. Artık yıldım şu hastalıklardan. Ne gece uyku var ne huzur. Bir de kızımın sanki 5 diş birden geliyor acaba ondan mı böyle sık hastalanıyor anlamadım. Sizce olabilir mi? Ama ateş 41'e kadar çıkıyor.

friendlyfriendly cnm bu doktorlar beni benden alıyo,nasıl dişten dye kestrp atıyo nasıl kültür istemiyo.arkdşların dediği gbi diş bu kdr ateş yapmaz antbyotik için geniş spektrumlu bişe verdyse o da etki etmemiştir idrar yolu için daha spesifik gtmesi lazımdı yani idrara yönelik bi antbyotk vermelydi diş bağışıklğı çok düşürdgü için siz de hem grip hem idrara vurmuş.idrarın içeriği değiştgi için mantar da yapmş gbi görünüyo kıyamam kuzuşa nelerle mücadele ediyo vücudu.mercimek de söylemiş nitrite de bakılmalı hepsi bir değerlendrilmeli.kanda wbc yani lökosit kaç çıkmış?bi de cnm o bölgeye hiçbişe sürmemeye çalış oranın ph ı şampuanlarınkiyle uyumlu diil hem ne gerek var su yeter.çok geçmiş olsun.öksürük için bisolnatur bitkisel şurup var kesmekten ziyade yumuşatyo atılımını kolaylaştırıyo.bırun için xlear damla,temizledkten sonra bununla açablrsin bu da bitkisel.çok geçmiş olsun.hı bide yaza kadar d vitamini devam et günlük 600 ıu.
Bnm kız da bgn bi uyandı göz sapsarı ilthap gün geçmiyo ki yeni bi atraksyon olmasın ona da damla basladım artık.Allah beterinden esirgesin tüm bebeklerimizi.

bnm de oğlan cmt günü parke taşa düz üstü düştü. ellerini de koyamadı yokuş aşağı gibiydi. burnu alnı şişti morardı. hemen buz koyduk bi krem aldık sürdük. morlukla şişlik geçti çizikler kaldı yara gibi. böyle durumlarda ne sürmek ne yapmak lazım.

LR aloe vera acil durum seti var cnm spreyi concantrate ve propolis,spreyi tek başına bile etkili ertesi güne geçrirdi oğlumda.geçmiş olsun bnmki de dudağını patlayp duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…