2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Sağol canım verdiğin bilgiler için. Şimdi tahlil sonuçlarını ekliyorum bi bakar mısın? Senin bebişede geçmişolsun bi gün iyiyken diğer gün yıkılıveriyolar inşallah hemen iyileşsin tüm yavrular.

idrar yolu enfeksyonu var gbi cnm normlde tekrarlyın dicektim çnkü o kdr zor ki güvenli sonuç almk ,kızımda 3 tahlilde doğru sonç vermedi sondayla netleştrdik ama sizde wbc yükseklği de var üst solunum yolu viral diğeri üreme var bana kalırsa,kültüre göre antbyotik verilmeli dye düşünüyorum

Yok canım o gün çok sinirlenip bir sigara içtim. Hormonlardanmış demek ki.

Allah yardımcınız olsun canım. Sen deneyimli annesin, bağışıklık sistemini güçlendirmek için her şeyi biliyorsundur. İnşallah zamanla güçlenecekler. Kreşe giden komşu kızı sayesinde kızım da beş ayda beş kez hasta oldu. Böyle büyüyecekler ne yapalım. Annen baban çocuklarla ilgilenirken sen dinlenmeye çalış.

Çok geçmiş olsun benim oğlumda dün masanin üstünden ipad almaya çalışırken dudağını masaya çarpıp dudağınin içi kanatti. Hareketlendikce kazalar artıyor

Bağışıklık güçlendirmek için bisey veriyirmusunuz?
Her gün kefir içirmeye çalışıyorum. Olmazsa probiyotik yoğurt. Taze meyve sebze de yediriyorum ama bazen hepsi bir güne sığmıyor :)
Mesela bugün memeyi bırakmada ilk günümüz. Karnı tok olsun ve emmek istemesin diye karbonhidrat ağırlıklı oldu.
Sabah kaşarlı tost ve omlet
Öğlen bol kıymalı makarna ve portakal suyu
Akşam kuru fasulye pilav
Aralarda elma ve portakal

Son düzenleyen: Moderatör:
Sevgili deneyimli anneler. Emzirmeyi bırakmada ilk günümüz başarılı geçti çok şükür de bu memelere dolan süt ne olacak ?
Makineyle sağsam süt gitti diye vücut yenisini üretmez mi? Sağmasam mastit falan olmaz mıyım. Ne yapmak lazım acaba

friendlyfriendly canım şimdi gördüm çok çok geçmiş olsun, diş döneminde bebeklerin bağışıklığı düşer ve hastalığa daha açık hale gelir ancak kızın yalnızca dişten böyle olduğunu düşünmüyorum üstüne hastalıkta var bence ateş aşırı yüksek. Doktor idrarda üreme görmeden neden antibiyotik verdi onu da anlamadım. Kültür de yapması gerekirdi ve kültürde üreme görülmeden antibiyotik başlamamak gerekir. şimdi nasıl?

Madecassol favorim geçmiş olsun

sütü tamamen boşaltmadsn rahatsız etmeyecek kdr sağıyolar die okumuştm bide lahana yaprağı koyuyolardı

Çok geçmiş olsun benim oğlumda dün masanin üstünden ipad almaya çalışırken dudağını masaya çarpıp dudağınin içi kanatti. Hareketlendikce kazalar artıyor
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin.

Telefon konusunda yapacak başka birşey yok bence canım olabildiğince Yok etmek olmadığı yerde verebilirsin çünkü video izlemşyormyş belki sizi taklit ettiğini düşünüyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…