2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Ufaklık başından aşağı su dökülmesindrn nefret ediyor o yüzden hep birlikte giriyoruz banyoya eşim bi kucağında ablası diğer eliyle ufaklığı tutmama yardımcı oluyor, bebek küvetine koyuyoruz, ben genelde oturtmayı ve suya şaplak atarak oynamasını tercih ediyorum su ile oynamayı çok seviyor başına su dökerken ayağı kalkıp çıkmaya çalışıyor güç bela tutmaya çalışıyoruz bizde. Durum sizden çok farklı dğeil yani :) tek farkı bizde cam yok küveti ve camı kaldırdım perde çektim o açıdan iyi oldu.

Valla hemen arıyorum doktoru saati zor 9 ettım. Acaba mahkemeye versem emsal dava olur mu ki @yesoka ne dıyosun
Canım anlattıklarını okuyunca yaşamış kadar oldum :))) bence kadınların kafa gidik hiç bulaşmayın acaba neyin kafasındaydılar. Ama olaya şu yönden bak olağan dışı bir hatıranız oldu :)

Eşim de oyle diyor.Evde bir guldum bir agladım valla aksam

Vermeden önce bi lokmada olsa bişeler vermye çalış cnm en sevdgi ne varsa o da olmazsa emzir öyle ver.antbyotik dikkatli kullanılmzsa etkinliği kalmıyo,probiyotik takviyesi de yap cnm kefir turşu şalgam ya da maflor damla,geçmiş olsun

Bağışıklık güçlendirmek için bisey veriyirmusunuz?
Canım ben propolis damla almayı düşünüyorum. Arkadaşım kızına kullanıyormuş. Günlük 2 damla ver dedi. Antibiyotik bitsin alacağım haftaya.
Kızlar bebeklerde hastalıkta başlanan antibiyotik bitene kadar kullanılması lazım mı?
Canım geçen gün kadir hoca bana 5 gün ver dedi verdim ve 1 hafta geçmeden tekrar ateşlendi. Bu sefer sonuna kadar kullanacağım ben. Şuan 6. gündeyiz. Şişe bitene kadar vereceğim bu sefer.

Canım banyoda tarakla tara sıcak suyun altında. Bir de bizde o killi yeşil sabun sürerler. Dene istersen. Çok geçmiş olsun.

Ay film gibi gerçekten :) hayırlı evlat olsun inşallah :)

Ay film gibi gerçekten :) hayırlı evlat olsun inşallah :)
Amin canım hayırlısı kız da bızım erkek de Allah hayırlısını saglıklısını versin yeter:) Sen de balon olayına gıreceksen cınsıyetın yazılı oldugu kagıdı içine koydur bence sımsıkı aklım olsa oyle yapardım

Kiyamam cok gecmis olsun canım kuzuya..trz zamanda gecer insallah.arkadaslar gereken seyleri yazmislar.bende kukuya sampuan degdirmemeye calisiyorum.sadece su yeterli olur.kukunun kendi salgisiyla nemlendirme ve temizleme oluyor zaten diye okumustum bi yerde..idrar da yapabilir enfeksiyon yuzunden

Cok gecmis olsun canım iyi ki anne ve baban gelmis..
Gecmis olsun canım.ben hemen buz kompres yapiyorum.cizik vs bisi olmadi bizde simdiye kadar krem kullanmadik hic..

Az az sag canım memeyi bosaltmadan..

Ahahah :)) film gibi olmus gercekten.cok tatli bi anı kalacak..kadinlarada sinir oldum ama bende ! Dertleri neymis kafalarina gore is yapmislar...
Canim cok gecmis olsun.sicak su ve masaj yap bol bol..

Ben kucagimda oturur pozisyonda yikiyorum..
Kızlar doktoru aradık. Ben erkek yazdım kagıda dedi. Mete geliyor:)
Saglikla gelsin canim oglusunuz :))

Eşim simdi aradı gidip konusmus. Biz siz biliyorsunuz diye oyle yaptık demişler. İki balon da patlayacakmıs. Pembe patlayınca AA değil diyip ikinciyi patlacakmısız suprız olcakmış. Oysa ki benim bilmediğimi biliyorlar hatta dısarda bekledik gormeyelım dıye. Neyse eşim de demiş ki madem oyle mavi niye bizim aldığımız mavi değil. Kadın da mavi getirmedi eşiniz demiş. Nasıl getirmedi ben aldım biri mavi biri pembe falan filan kızmıs eşim. Sonra ozur dılemısler yanlıs olmus kusura bakmayın falan filan. Ama vallahi hakkımı helal etmıyorum.Yollarda heyecandan kalbim agzımda ata ata goturdum o kagıdı. Neyse napalım kısmet nesilden nesile anlatırız artık

Bizim banyo kuvetli oğlumunda küveti var küvetin içine onun küvetin koyup yıkıyoruz oyuncakları filan ile oynarken yıkıyoruz

Aciklamalari yaptiklarindan da fena olmus o ne oyle canim.kendi kafalarina gore is yapmislar..
Neyse canim dedigimiz gibi trajikomik bir hatira oldu :)))

sağ göğsünü emzirirken bebeğin başı kucağında gövde kısmı senin gövdenin sağ tarafında dıiarda kalcak die düşün nette vardır pozisyon resmi

Onu deneyin akşama. Bu arada sana yazacaktım bende.senin oğlan babaannelerle kalmaya ne kadar sürede alisti agladimi ilk bıraktığın gün. Benim annem çok hastalandı babaanne ile dedesi gelecek bugün ama yarın sabah nasıl bırakıp cikicam evden bilmiyorum(((

Onu da deneyim akşam sağol canım.aman açılsında acıya razıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…