Ufaklık başından aşağı su dökülmesindrn nefret ediyor o yüzden hep birlikte giriyoruz banyoya eşim bi kucağında ablası diğer eliyle ufaklığı tutmama yardımcı oluyor, bebek küvetine koyuyoruz, ben genelde oturtmayı ve suya şaplak atarak oynamasını tercih ediyorum su ile oynamayı çok seviyor başına su dökerken ayağı kalkıp çıkmaya çalışıyor güç bela tutmaya çalışıyoruz bizde. Durum sizden çok farklı dğeil yani :) tek farkı bizde cam yok küveti ve camı kaldırdım perde çektim o açıdan iyi oldu.bebekleri nasl yıkıyorsunuz bizim evde kova bi küvet var önü duşakabin camlı eşim ayakta tutuo oğlumu ben yıkıyorum ama cam sebebiyle çok zorlanıyorum tek bıraksam oğlanı imkanı yok durmaz eşim bile zor tutuo
Canım anlattıklarını okuyunca yaşamış kadar oldum :))) bence kadınların kafa gidik hiç bulaşmayınValla hemen arıyorum doktoru saati zor 9 ettım. Acaba mahkemeye versem emsal dava olur mu ki@yesoka ne dıyosun
Eşim de oyle diyor.Evde bir guldum bir agladım valla aksamCanım anlattıklarını okuyunca yaşamış kadar oldum :))) bence
kadınların kafa gidik hiç bulaşmayınacaba neyin kafasındaydılar. Ama olaya şu yönden bak olağan dışı bir hatıranız oldu :)
Evet cnm:) sen 3.yü düşünürmüsün?Seninle çoğu zaman aynı fikirde oluyoruz, demekki ikimizde katiyen sabredemezmisiz :)
Vermeden önce bi lokmada olsa bişeler vermye çalış cnm en sevdgi ne varsa o da olmazsa emzir öyle ver.antbyotik dikkatli kullanılmzsa etkinliği kalmıyo,probiyotik takviyesi de yap cnm kefir turşu şalgam ya da maflor damla,geçmiş olsunGün olarak da saat olarak da çok düzensiz verdim ya çok kızıyorum kendime. Yarın ilk iş düzenli verip bitiricem. Bi şey daha sorabilir miyim, sabah hiç bişey yemiyo benim kız, gece boyu emdiği için. Sabah uyandıktan sonra aç karna versem antibiyotiği sıkıntı olur mu? Aç karna derken işte sabaha kadar içtiği haliyle
Canım ben propolis damla almayı düşünüyorum. Arkadaşım kızına kullanıyormuş. Günlük 2 damla ver dedi. Antibiyotik bitsin alacağım haftaya.Bağışıklık güçlendirmek için bisey veriyirmusunuz?
Canım geçen gün kadir hoca bana 5 gün ver dedi verdim ve 1 hafta geçmeden tekrar ateşlendi. Bu sefer sonuna kadar kullanacağım ben. Şuan 6. gündeyiz. Şişe bitene kadar vereceğim bu sefer.Kızlar bebeklerde hastalıkta başlanan antibiyotik bitene kadar kullanılması lazım mı?
Canım banyoda tarakla tara sıcak suyun altında. Bir de bizde o killi yeşil sabun sürerler. Dene istersen. Çok geçmiş olsun.Kızlar oğlumada bana bir şey oldu hastalıklardan kurtulamıyoruz,oğlumun poposu mantar oldu. Benim de göğsümde bir kitle oluştu bir anda ağrı yapıyor. Mastit olabilir mi acaba ? Benzer durum yaşayan varmi napsam geçer acaba? Oğlu mu emzirdim sagmayi denedim sıcak dus aldım geçmedi hala. Hafif hafif agriyor
Benim de aylardır gozum var kardeşimle konusurken ben alayım abla dedi. Dayısı hediye alacak bize sagolsun :)Mammut masa sandalye bende almak istiyorum 200 tl olmuşçok gözüm var ama bakalım
Ne güzel bir kız bir erkek :) sağlıkla doğsun inşallahKızlar doktoru aradık. Ben erkek yazdım kagıda dedi. Mete geliyor:)
Amin canım tesekkur ederım darısı basına :)Ne güzel bir kız bir erkek :) sağlıkla doğsun inşallah
Ay film gibi gerçekten :) hayırlı evlat olsun inşallah :)Kızlar bugun basıma komedi filmlerini aratmayacak bir olay geldi. Doktora gıttık bebek için rutin. Cinsiyeti bize soylemesin kagıda yazın dedik. Doktor da tahminini yazdı. Kagıda hiç bakmadık kımseye de gostermedik. Parti malzemeleri satan bir dukkana gıttım kadına cinsiyet balonu sordum var dedi. İçine koyacak renkli pul kagıt vb bir şey yok kırtasıyeden alın koyalım dedı. Ben de kırtasıyeden bir mavi bir pempe grapon kagıdı aldım. Kagıdı kadına verdım.Cınsıyetın yazılı oldugu kagıdı da verdım. Kızsa pembe erkekse mavi koyarsınız dedim. Annemle dısarda beklıyoruz. Balonları sısırıp getırdıler. 2 tane aldım ki biri patlar soner falan ıkı tane olsun yedek dıye.Doktorun kağıdını istedim biz attık dediler size yazalım verelım bız nasılsa gorduk dedıler Kabul etmedim. Bız onu yırttık dedıler. Olsun parcasını verın dedım. Neyse bunlar copten cıkardı verdıler. Kagıt doktorun kagıdı emınım cunku kaygan bir kagıttı. Oradan tanıdım. Balonları aldık eve geldik giyindik suslendık hazırlandık. Balonun bırını patlattık pembe cıktı sevındık ettık.İkinci de dursun helyumlu falan Dolunay'ın hosuna gıttı oynar dedık. Neyse annemle eşim ısıga tutup bunda mavi var dediler. Ya yok dıyorum mavi var diye patlattılar bi baktık cıdden mavi çıktı. Biz şok tabi.Ama içindeki mavi benim aldığım mavi kagıt degıl baska mavi bir kagıt griye calıyor hatta. Neyse doktorun kagıdı buldum baktım erkek yazıyor.Sadece ucu yırtık yazı ortada. E şimdi ben ne halt edeyim siz soyleyin. Bu baloncu kadınlarla mı kavga edeyim aglayayım mı guleyım mı napayım.
Amin canım hayırlısı kız da bızım erkek de Allah hayırlısını saglıklısını versin yeter:) Sen de balon olayına gıreceksen cınsıyetın yazılı oldugu kagıdı içine koydur bence sımsıkı aklım olsa oyle yapardımAy film gibi gerçekten :) hayırlı evlat olsun inşallah :)
Kiyamam cok gecmis olsun canım kuzuya..trz zamanda gecer insallah.arkadaslar gereken seyleri yazmislar.bende kukuya sampuan degdirmemeye calisiyorum.sadece su yeterli olur.kukunun kendi salgisiyla nemlendirme ve temizleme oluyor zaten diye okumustum bi yerde..idrar da yapabilir enfeksiyon yuzundenKızlar kızımın ateşi 39.8leri gördü ilk defa. Çocuk dr gittik kan temiz dişlerden dedi idrar sonucu 1-5 olması gerekirken 25 çıktı. Cuma akşamından beri suprax antibiyotik kullanıyoruz. Dün ateşlenmedi ama bugun tekrar 39lara çıktı. Salya sümük felaket.
Az önce altını alırken kuku çevresinin kıpkırmızı olduğunu gördüm bez değiştirirken çok ağlıyodu ondanmış nedir sizce bu?
Ve dr idrar testi yaptı ama idrar kültürüne bakmadı bakılması gerekiyormu? Burayada yeni taşındık çocuk dr uda bilmiyorum. 2 gündür çok ağlıyor içim parçalanıyor. Bilen yardımcı olabilirmi?
Cok gecmis olsun canım@nisandeniz canım sigara içmiyorsun değil mi? geçen gün yazmıştın ya, merak ettim. Dikkat et kendine..
Kızlar bende geçen haftadan beri evdeydim. Zaten kızım ateşleydi yine ve yine antibiyotiğe başladık, wbc bu seferde 26 küsür çıktı. Neden böyle oluyor anlamadım, doktor boğazı çok kötü olmuş demiş. Onla uğraşırken bir de bakıcı düştü, kolunu kırdı, 1-1.5 ay yok. Saolsun Annemle babam geldiler haftasonu. Yoksa halimiz perişandı. Artık yıldım şu hastalıklardan. Ne gece uyku var ne huzur. Bir de kızımın sanki 5 diş birden geliyor acaba ondan mı böyle sık hastalanıyor anlamadım. Sizce olabilir mi? Ama ateş 41'e kadar çıkıyor.
Gecmis olsun canım.ben hemen buz kompres yapiyorum.cizik vs bisi olmadi bizde simdiye kadar krem kullanmadik hic..bnm de oğlan cmt günü parke taşa düz üstü düştü. ellerini de koyamadı yokuş aşağı gibiydi. burnu alnı şişti morardı. hemen buz koyduk bi krem aldık sürdük. morlukla şişlik geçti çizikler kaldı yara gibi. böyle durumlarda ne sürmek ne yapmak lazım.
Az az sag canım memeyi bosaltmadan..Sevgili deneyimli anneler. Emzirmeyi bırakmada ilk günümüz başarılı geçti çok şükür de bu memelere dolan süt ne olacak ?
Makineyle sağsam süt gitti diye vücut yenisini üretmez mi? Sağmasam mastit falan olmaz mıyım. Ne yapmak lazım acaba
Ahahah :)) film gibi olmus gercekten.cok tatli bi anı kalacak..kadinlarada sinir oldum ama bende ! Dertleri neymis kafalarina gore is yapmislar...Kızlar bugun basıma komedi filmlerini aratmayacak bir olay geldi. Doktora gıttık bebek için rutin. Cinsiyeti bize soylemesin kagıda yazın dedik. Doktor da tahminini yazdı. Kagıda hiç bakmadık kımseye de gostermedik. Parti malzemeleri satan bir dukkana gıttım kadına cinsiyet balonu sordum var dedi. İçine koyacak renkli pul kagıt vb bir şey yok kırtasıyeden alın koyalım dedı. Ben de kırtasıyeden bir mavi bir pempe grapon kagıdı aldım. Kagıdı kadına verdım.Cınsıyetın yazılı oldugu kagıdı da verdım. Kızsa pembe erkekse mavi koyarsınız dedim. Annemle dısarda beklıyoruz. Balonları sısırıp getırdıler. 2 tane aldım ki biri patlar soner falan ıkı tane olsun yedek dıye.Doktorun kağıdını istedim biz attık dediler size yazalım verelım bız nasılsa gorduk dedıler Kabul etmedim. Bız onu yırttık dedıler. Olsun parcasını verın dedım. Neyse bunlar copten cıkardı verdıler. Kagıt doktorun kagıdı emınım cunku kaygan bir kagıttı. Oradan tanıdım. Balonları aldık eve geldik giyindik suslendık hazırlandık. Balonun bırını patlattık pembe cıktı sevındık ettık.İkinci de dursun helyumlu falan Dolunay'ın hosuna gıttı oynar dedık. Neyse annemle eşim ısıga tutup bunda mavi var dediler. Ya yok dıyorum mavi var diye patlattılar bi baktık cıdden mavi çıktı. Biz şok tabi.Ama içindeki mavi benim aldığım mavi kagıt degıl baska mavi bir kagıt griye calıyor hatta. Neyse doktorun kagıdı buldum baktım erkek yazıyor.Sadece ucu yırtık yazı ortada. E şimdi ben ne halt edeyim siz soyleyin. Bu baloncu kadınlarla mı kavga edeyim aglayayım mı guleyım mı napayım.
Canim cok gecmis olsun.sicak su ve masaj yap bol bol..Kızlar oğlumada bana bir şey oldu hastalıklardan kurtulamıyoruz,oğlumun poposu mantar oldu. Benim de göğsümde bir kitle oluştu bir anda ağrı yapıyor. Mastit olabilir mi acaba ? Benzer durum yaşayan varmi napsam geçer acaba? Oğlu mu emzirdim sagmayi denedim sıcak dus aldım geçmedi hala. Hafif hafif agriyor
Ben kucagimda oturur pozisyonda yikiyorum..bebekleri nasl yıkıyorsunuz bizim evde kova bi küvet var önü duşakabin camlı eşim ayakta tutuo oğlumu ben yıkıyorum ama cam sebebiyle çok zorlanıyorum tek bıraksam oğlanı imkanı yok durmaz eşim bile zor tutuo
Saglikla gelsin canim oglusunuz :))Kızlar doktoru aradık. Ben erkek yazdım kagıda dedi. Mete geliyor:)
Eşim simdi aradı gidip konusmus. Biz siz biliyorsunuz diye oyle yaptık demişler. İki balon da patlayacakmıs. Pembe patlayınca AA değil diyip ikinciyi patlacakmısız suprız olcakmış. Oysa ki benim bilmediğimi biliyorlar hatta dısarda bekledik gormeyelım dıye. Neyse eşim de demiş ki madem oyle mavi niye bizim aldığımız mavi değil. Kadın da mavi getirmedi eşiniz demiş. Nasıl getirmedi ben aldım biri mavi biri pembe falan filan kızmıs eşim. Sonra ozur dılemısler yanlıs olmus kusura bakmayın falan filan. Ama vallahi hakkımı helal etmıyorum.Yollarda heyecandan kalbim agzımda ata ata goturdum o kagıdı. Neyse napalım kısmet nesilden nesile anlatırız artıkKiyamam cok gecmis olsun canım kuzuya..trz zamanda gecer insallah.arkadaslar gereken seyleri yazmislar.bende kukuya sampuan degdirmemeye calisiyorum.sadece su yeterli olur.kukunun kendi salgisiyla nemlendirme ve temizleme oluyor zaten diye okumustum bi yerde..idrar da yapabilir enfeksiyon yuzunden
Cok gecmis olsun canımiyi ki anne ve baban gelmis..
Gecmis olsun canım.ben hemen buz kompres yapiyorum.cizik vs bisi olmadi bizde simdiye kadar krem kullanmadik hic..
Az az sag canım memeyi bosaltmadan..
Ahahah :)) film gibi olmus gercekten.cok tatli bi anı kalacak..kadinlarada sinir oldum ama bende ! Dertleri neymis kafalarina gore is yapmislar...
Canim cok gecmis olsun.sicak su ve masaj yap bol bol..
Ben kucagimda oturur pozisyonda yikiyorum..
Saglikla gelsin canim oglusunuz :))
bebekleri nasl yıkıyorsunuz bizim evde kova bi küvet var önü duşakabin camlı eşim ayakta tutuo oğlumu ben yıkıyorum ama cam sebebiyle çok zorlanıyorum tek bıraksam oğlanı imkanı yok durmaz eşim bile zor tutuo
Aciklamalari yaptiklarindan da fena olmus o ne oyle canim.kendi kafalarina gore is yapmislar..Eşim simdi aradı gidip konusmus. Biz siz biliyorsunuz diye oyle yaptık demişler. İki balon da patlayacakmıs. Pembe patlayınca AA değil diyip ikinciyi patlacakmısız suprız olcakmış. Oysa ki benim bilmediğimi biliyorlar hatta dısarda bekledik gormeyelım dıye. Neyse eşim de demiş ki madem oyle mavi niye bizim aldığımız mavi değil. Kadın da mavi getirmedi eşiniz demiş. Nasıl getirmedi ben aldım biri mavi biri pembe falan filan kızmıs eşim. Sonra ozur dılemısler yanlıs olmus kusura bakmayın falan filan. Ama vallahi hakkımı helal etmıyorum.Yollarda heyecandan kalbim agzımda ata ata goturdum o kagıdı. Neyse napalım kısmet nesilden nesile anlatırız artık
sağ göğsünü emzirirken bebeğin başı kucağında gövde kısmı senin gövdenin sağ tarafında dıiarda kalcak die düşün nette vardır pozisyon resmi
Canım oğlun zeminde düz yatıyor diyelim sen tersi istikametine geçip emzireceksin. Görselde görünüyor ters yatış şeklinde.
Bana cok oluyordu. Ele geliyor kucuk bir kıtle olsa da. Yukarıdan asagı ya sıvazlayarak o bolgeyi sagıyorum. Ya da makıneyle sagarken o kitle olan kısma bastırıyordum.Ya da eğilip sagıyordum ellerimin üstüne durup.Anca acılıyordu.Bir de bir yerde okumustum memeyi iyice sallayınca acılıyormus diye sallıyordum valla napıyım acıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?