2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Yok canım ben pek modayı takip etmiyorum. Hemen söyler inşallah doktor :)

Duşta kucağımda yıkıyorum eline oyuncak veriyorum, kafasını yıkarken mızırdanıyo ama sonra suyla oynamaya devam ediyo.
Canım geçen gün kadir hoca bana 5 gün ver dedi verdim ve 1 hafta geçmeden tekrar ateşlendi. Bu sefer sonuna kadar kullanacağım ben. Şuan 6. gündeyiz. Şişe bitene kadar vereceğim bu sefer.
Ben de bitirine kadar vericem canım aynen.

Kızlar doktoru aradık. Ben erkek yazdım kagıda dedi. Mete geliyor:)
Sağlıkla gelsin biz de ikinci çocuğu kızım 4 yaşına gelince düşünüyoruz tabi Allah bilir de :*

Sagol canım. Allah gönlünüze göre verir canım inşallah :)

Onu da deneyim akşam sağol canım.aman açılsında acıya razıyım
Aynen canım boyle tatlı tatlı garip bir agrı rahatsız edıyor ama acılınca da insan oyle rahatlıyor ki. Bir de oradan oyle sut cıkıyor ki sasırırsın. Baksan kucucuk bir kıtle gıbı ama baya sut cıkıyor kanalı tıkadıgı için

Kızlar yaa şimdiye kadar acile gidip de antibiyotiksiz döndüğüm olmadı. Delireceğim. Ateş 39,5 oldu, acile gittik. Doktor boğazına baktı, sırtını dinledi. Hemşire geldi. Virale benziyor, doktor reçete yazdı, calpol dolven dönüşümlü verin dedi.
Sonra eczaneye gittik ve doktor antibiyotik yazmış. Salak doktor bize tek kelime etmedi. Hemşire geldi açıkladı güya. Ne yapayım ben şimdi. Çocuk doktoruna da 25ine kadar sıra yok

bizim babaanne ve dede şehir dışında olduğu için sık sık gelemiyorlar. kalmaya geldiklerinde ise genelde cmt geliyorlar ki oğlan pztye kdr evde onların olmasına ve onlara alışsın. pzt de sıkıntı olmuyor. cmt geldiklerinde yemek yedirme alt değiştirmeyi biraz kv ye paslıyorum kıvanç alışsın diye.

Calpol dolven dönüşümlü başla cnm ,39,5 sa dolven le basla gerçi vermşsindr ztn ,3 gün böyle git.antbyotik verdğini nasıl söylememiş tekrar dönüp hesap sordaydnz doktora bazen doktorun ilaç ölçsü bile farklı oluyo eczacılar bilmedği için direkt veriyo.geçen okudum yoğunlktan dolayı bazı hastanlr 40 derece ateşin altndaysa kabul etmiolarmş daha neler duyacağız şuan sömestr tatili çocuk doktrları ekstra yoğun.çok geçmiş olsun

Çok sağol canım

canım antibiyotik konusunu bilmiyorum doktor neye istinaden verdi ama dönüşümlü ateş düşürücü karaciğeri yoruyor.

bnm oğlum banyoda durmuyor derken heryerle oynamak istediğinden sabit durmuyor yoksa sudan korkmuyor. hatta kafasından su dökünce hoşuna gidiyor saçlarını ovuşturuo yıkıyormuş. bir de süngerini alıp göbeğini sürtüyor :)

canım antibiyotik konusunu bilmiyorum doktor neye istinaden verdi ama dönüşümlü ateş düşürücü karaciğeri yoruyor.
Cnm dönüşümlü karaciğeri yormasın dye ztn,parasetamol karaciğerde çözünüyo dolven ibufen türü ibuprofen içerikli ilaçlar böbrekte çözünüyo.tek bi organa yüklenmemek için bu şeklde gdiliyo

Evet cnm:) sen 3.yü düşünürmüsün?
:)) Zor yerden sordun direkt hayır diyemiyorum kısmet ama evet de demek çok uzak bana tek başına zor oluyor büyükler yok, yine bir bebekle ilgilenip çocuklarımın çocukluğunu çalmak istemiyorum.Iki oğlum olduğu için çok mutluyum ilişkileri çok güzel, Allahim uzun ömürler versin bize bağışlasın hep öyle olur inşallah genç kızlıgimda hayalimdi gerçek oldu :) eşim arada kızımız olsa iyi olur bir tane de diye yokluyor ama ben oğullarımı manevi olarak eksiksiz büyütebilmek için bunu göze alamam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…