2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
şükürler olsun iyiyim, kontrol günüm yaklaştıkça huzursuz oluyorum ve korkuyorum. İnşallah kalp atışını duyarım bana en güzel doğum günü hediyesi olacak. sen nasılsın

sol tarafta hemen sezeryan dikişimin üstünde ağrı var geceden beri hissettiriyor kendisini sanırım doğuma kadar endişelenmem bitmeyecek :)
Stres yapma canım inşallah duyacaksın .

sol tarafta hemen sezeryan dikişimin üstünde ağrı var geceden beri hissettiriyor kendisini sanırım doğuma kadar endişelenmem bitmeyecek :)
onu doktoruna bir göster ihmal etme canım

Bunun dısında ne gbi belirtin var cnm bnm belirtiler puf oldu uötu

kızlar benim randevumu 20 marta verdi bi sürü kan testi yaptırdım ama rubella ve toxoplazma bakılmamış bana doktoruma söyleyim mi sizce ? bu arada kalp atışları görüntüsünü gördüm ama dinletmedi siz diyince ben de duymak istedim ya

Bel ağrım dünden beri baya hissetrdi kendini dğn bide sol yumurtalıma aancı girdi sonra sağa gecti ama öle dayanılmıcak gbi değil
Benim de regl sancisi gibi gelip gidiyor. Dr un izniyle zorla yemekten vazgectim simdi de hicbisey yiyemiyorum acaba onunla mi alakali diye düşündüm. Rahim büyüyormuş sanırım bu ara.

Aynen canım bende yurtdısındayım ve oglumada ılk 6 ay alttan baktı.

onu doktoruna bir göster ihmal etme canım
Sen böyle diyince daha bir tırstım,daha geçen cuma Dr daydım ,acaba gaz olabilirmi diye düşündüm birde bebek büyüyor rahim genişliyorsa diye kendimi teselli ediyordum bakayım devam ederse mecbur Dr yolu görünür.

Bunun dısında ne gbi belirtin var cnm bnm belirtiler puf oldu uötu

Koku hassasiyetim var kendi saçım bile kokuyor ,yemek yerken çabuk doyuyorum ve midemde gaz oluyor, iştahım hiç yoktu yeni yeni açılmaya başladı.

canım olabilir. bebek büyüyor,rahim genişliyor. ben yinede doktoruna telefon aç sor gitmene gerek yok. tedbir amaçlı

Günaydın kızlar benimde randevum cumartesi 6+6 olacağız sizce kalp atışını duyar mıyım

Kızlar süt içebiliyormusunuz? Bir haftadır süt içemiyorum. zorlayıncada midem bulanıyor

Süt kokuyor bana ama bir dikişte içiyorum , bir yazı okudum o yüzden dün başladım süt içmeye ve et yemiyordum dün akşam et yedim .
Okuduğum yazıda şöyle diyordu ; ilk 3 ay annenin beslenmesi çok önemlidir (oysa bize hep söylenen ilk 3 ay annenin depolarından kullanıyor bebek 12.haftadan sonra plasentadan besleniyor idi ) meğer protein ve kalsiyum almamız gerekiyormuş çünkü plasenta bu süreçte oluşuyor ve plasentanın sağlıklı olması gebeliğin devamı için gerekli kısacası plasenta ne kadar sağlıklı olursa bebek için o kadar iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…