şükürler olsun iyiyim, kontrol günüm yaklaştıkça huzursuz oluyorum ve korkuyorum. İnşallah kalp atışını duyarım bana en güzel doğum günü hediyesi olacak. sen nasılsın
sol tarafta hemen sezeryan dikişimin üstünde ağrı var geceden beri hissettiriyor kendisini sanırım doğuma kadar endişelenmem bitmeyecek :)
Stres yapma canım inşallah duyacaksın .
sol tarafta hemen sezeryan dikişimin üstünde ağrı var geceden beri hissettiriyor kendisini sanırım doğuma kadar endişelenmem bitmeyecek :)
kızlar benim randevumu 20 marta verdi bi sürü kan testi yaptırdım ama rubella ve toxoplazma bakılmamış bana doktoruma söyleyim mi sizce ? bu arada kalp atışları görüntüsünü gördüm ama dinletmedi siz diyince ben de duymak istedim ya
Benim de regl sancisi gibi gelip gidiyor. Dr un izniyle zorla yemekten vazgectim simdi de hicbisey yiyemiyorum acaba onunla mi alakali diye düşündüm. Rahim büyüyormuş sanırım bu ara.
ya insanların ön yargısı o vajinal ultrasonun hiçbir zararı yok. bebek yukarda. yurtdışında 3 ay vajinal ultrasonla bakıyorlar. ama bizim insanlarımız vajinaya birşey girse birşey olur sanıyorki biz uzun çubukla jel sıkıyoruz sabah akşam. birde zararlı olsa doktor bakarmı hiç
Sen böyle diyince daha bir tırstım,daha geçen cuma Dr daydım ,acaba gaz olabilirmi diye düşündüm birde bebek büyüyor rahim genişliyorsa diye kendimi teselli ediyordum bakayım devam ederse mecbur Dr yolu görünür.
Sen böyle diyince daha bir tırstım,daha geçen cuma Dr daydım ,acaba gaz olabilirmi diye düşündüm birde bebek büyüyor rahim genişliyorsa diye kendimi teselli ediyordum bakayım devam ederse mecbur Dr yolu görünür.
Koku hassasiyetim var kendi saçım bile kokuyor ,yemek yerken çabuk duyuyorum ve midemde gaz oluyor, iştahım hiç yoktu yeni yeni açılmaya başladı.
Günaydın kızlar....... Canım bu arada aynı sıkıntı bende de var hatta dün bayağı korktum bile, ama normal sanırım bu tür sancılar belki bağırsaklardan falan olabilir sonradan geçiyor çünkü
Süt kokuyor bana ama bir dikişte içiyorum , bir yazı okudum o yüzden dün başladım süt içmeye ve et yemiyordum dün akşam et yedim .
Okuduğum yazıda şöyle diyordu ; ilk 3 ay annenin beslenmesi çok önemlidir (oysa bize hep söylenen ilk 3 ay annenin depolarından kullanıyor bebek 12.haftadan sonra plasentadan besleniyor idi ) meğer protein ve kalsiyum almamız gerekiyormuş çünkü plasenta bu süreçte oluşuyor ve plasentanın sağlıklı olması gebeliğin devamı için gerekli kısacası plasenta ne kadar sağlıklı olursa bebek için o kadar iyi.