2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Çok geçmiş olsun canım faydası olmasına çok sevindim

maşallah bizimki hiç oralı değil, kaşığı veriyorum ağzına koyup dişini kasıyor ama yemek alıp ağzına goturtemedim

Ya sorma,şimdi çocugu ilkokula baslayanların dediği hep okul döneminin daha zor oldgu.çnkü gözünün önünde diil güvenliği,arkadaş ilişkileri dersleri.sağlığın yanında hersey kaygı.şimdki çocuklara üzülüyorum eğitimin içi boş,çocuklar dışarda oynamayı bilmiyo o kurs bu kurs koşturan aileler ama yine de mutlu olmayan çocuklar.bu konuda apayrı bi başlık.önümzdeki ay velilere eğitime başlıcam seminerlerim var hftasonu.çocuktan önce veliler problem.onlara dokunmak lazım.ilgi konusunda da her gece yatarken az mı zmn geçrdim şöyle mi olsaydı vicdan muhasbesi yapıyorum.sen daha iyi bilirsin erkek çocugu boğuşma delisi oğlum hiç durmadan koşalım boğuşalım derdinde savaş kahramanı oluyo polis oluyo yetişmek zor walla bu çılgınlara:)

canım bunu daha önce Instagramda sağlıkçıbiranne paylaştı, orada okudum,kadir tuğcu da önermiyor. o yüzden paylaşmak istedim.eger kanda enfeksiyon çıkmazsa antibiyotik kullanmayın diyor.ates için 39u geçmedikçe ılık dusla düşürmeye çalışın diyor. Allah şifa versin yavrularımıza, keşke hiç hasta olmasalar ama olmuyor işte

Buna katılıyorum hep bunu savunurum ztn,mümkün oldgu kdr az ilaçla gitmek gerek.kadir tugcu dönüşümlü der,günde 2 doza kdr ibuprofen içerikli,2 doz da parasetamol maximum.yani şöyle ateş inatçıysa düşmüyosa 4 saatte bir calpol şeklinde gtmek karacğeri çok yorar o yüzden ibuprofen girilir araya( dolven,pedifen..) ateş düşürücü ' hadi ben pes ettim savaşmıcam buyrun meydan sizin' demek gbi.dönüşümlüden kasıt sürekli sürekli bi onu bi onu dayamak gbi diil mesela günde 1er doz bile idare edeblr bu da çocugun iyilik hali içindir bikaç lokmadır sıvı alsın dyedir gözünü açsın da bi gülücük atsındır.çok yüksek ateşte 40-41 lerde bu ilaçlarla düşmüyosa metamizol e geçilir novalgin gbi.çok yüksek uzun süreli ateşin dokulara da zararı olablr mesela özellkle erkek çocuklrda kısırlık araştrılırken bi veridir çocukluk çağında çok yüksek ateşli hastalk geçirp geçirmedği.ay uzun yazdım yazdkça yazasım geldi durduruyorum kendimi:) amin cnm

Ne güzel ya maşallah muhteşem

Çok doğru tamamen katılıyorum söylediklerine.Doğurmak değil yetiştirmek mesele artık çocuk büyütmek çok zor aileler değişik hepimizin çocukları biricik çok özel ama bazıları dünyada bitek kendi çocuğu varmış sadece kendisi doğurmuş gibi görmemiş davranıyor çocuklar desen doyumsuz laftan sözden anlamıyor öğretmenlik çok özel ve sabır isteyen bir meslek Allah yardımcın olsun.Ayrıca ben evde 3 erkekle, boğuşma koşma pelerinle uçma yağlı güreş yakında kadın olduğumu unutucam vücut desen gece yatağa pert giriyor :))

Ben 2. Çocuk düşünmüyorum ama oğlumun dediğin gibi olmasında istemiyorum hic. Şımarık doyumsuz laf dinlemeyen çocukları sevmiyorum inşallah güzel yetistirebilirim Oğlu mu

ben ilaç kullanırken çok korkuyorum, suçlu hissediyorum kendimi.ama vermezsem daha kötü olur diye de içim içimi yiyor. ishal yüzünden gece uykusundan uyandırıp iciriyordum Rabbim onları da bizi de ilaçlara mahkum etmesin

Granger yesoka90 @ceross saolun kızlar bugün çok şükür daha iyi kızım. Dün dr götürdüm hala ısrarla dişlerden diyo tekrar göğsünü dinledi boğazlarına baktı dişler geliyo annesi dedi yine. Bende bu denlimi yapar dişler diye sordum tekrardan o dişler olduğu süre burnuda akacak geceleride uyumayacak dedi tamam peki dedim. Kültür verdim yarın sonuçlanacak ama idrarındaki koku azaldı enf bitti muhtemelen.

Haklısın ben de ilaç taraftarı diilim daha önce de seninle buna benzer ilaçla ilgli konşmamız olmştu paylaşımlarımda da hep antbyotikten önce wbc baktırın,3 gün bekleyin soğan sarımsakla gidin tarzı yaklaşırım ateş çok yükselrse ateş düşürücü veriyoruz hepimiz ben onu bile 39 lardan sonra verirm ilaca bu kdr imtina ederken ilacı savunuyo gbi bi izlenim mi oldu acaba sende.kendmi açıklarken bulunca bile tuhaf geldi şimdi:)

Tesadüf gördüm sabah, üstten de azı dişi çıkıyormuş meğerse. Peki bu dişlerin tamamlanmasına daha çok var, her defasında böyle olacaksa napacaz?
Özellikle dişlerin ilk turu çıkarken böyle yaparlar sonraki turlar bir tık daha azaltarak giderler canım, hayırlı olsun azı dişi diğerleri de tez zamanda gelir pek muhtemel bir başladı mı fazla ara vermeden tamamlanıyor.

Canım iyi olmasına sevindim böyle geçer gider inşaallah. Doktor belki şu sebeple dişten diyordur. Diş dönemi bağışıklık düştüğü için basit bir virüsü çok daha ağır geçirebiliyor bebekler, diş dönemi hastalığa çok daha açık olur vücudu belki doktorun da evet virüs var ama bu denli etki dişten demek istemiştir. İnşaallah tez zamanda çıkar canım.

:) yok canım ya ben konuşulunca söylemek istedim okuduğumu. hangimiz ilaç vermek isteriz ki minicik bünyelerine... doktor diyince, çaresiz kalınca onlar hastalandığında el kol bağlanıyor. böyle onlar büyürken biz de anne olmayı öğreniyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…