2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Bikaç kere atarax verdiğimi söylemştim ondan mı aklında kaldı acaba:) onda da birinde 6. Hastalık geçirdi döküntüler çıldırtmıştı kızımı yangısını alsın dye,bide hiç uyumadgı bi dönem olmştu kar zarar yaparak verdm çnkü uyumayan bebek ne yemek yiyo ne tadı oluyo uyusun da kendne gelsin dye çk zorda kaldgım için vermştim hoş yine uyumamştı:)

Biz de bu sabah ateşle utandık. Öksürük falan yok. İnşallah viraldir. Uykusunda inliyor
Cok gecmis olsun canım..tez zamanda gecer insallah..

Ben hala kızıma kendi yemesi için imkan vermiyorum. 1 haftadır hiç bişey yemiyor. Bununla ilgisi olduğunu düşünmeye başladım. Siz nasıl yapıyorsunuz?
Benimkinkati gidalari catalla kendisi yiyor canım.ekmegi elinle koparip yer.sulu gidaya gecemedik kasigi agzina gotirene kadar bisi kalmiyo.o yuzden ben veriyorum..

kızlar bugün oğlum banyoya dalmış ve ne yaparken yakaladım bilin bakalım
klozetin içine sarkmış suyla oynuo
bizimki daha acma yanlısı degil.dumbelek niyetine çalıyor henuz :)))

Iyi olmasina sevindim canım.insallah guzel sonuclar alirsiniz..

Ayyy şu bebişler benimkide kapağını açıp ne bulursa atıyo klozet kilidi almayı düşünüyorum
ay her yer kilit aç kapa yoruluo insan. gerçi bizim kilitlerde bi işe yaramadı bazılarını kırdı bazılarını söktü priz korumalaeını çıkarıp geri takmaya çalışıo fln klozet kilidinide kim bilir ne yapar

Sorma bizimde öyle süpürgelik köşelerine yapıştırdığımız tüm köşelikleri çıkardı eşim japonla yapıştırcak çekmece kilitleri desen hepsi oyuncak oldu bakalım klozet kilidinden ne sonuçalcaz:)

kızlar bugün oğlum banyoya dalmış ve ne yaparken yakaladım bilin bakalım
klozetin içine sarkmış suyla oynuo
ayyy en korktuğum şey. ben oğluma küçüksün tuvalete girme dedim artık kapısında bekliyor, ben kucağıma almadan girmiyor .yalnız olduğum için tüm gün tuvalete girince beni kapıda bekliyor :)

Ay klozetle ilgili bi video izlemistim.yerlere yattim gulmekten.kiz cocugu babasina oyuncak fincanda su getiriyor baba iciyor falan.baba merak ediyor nerden getiriyor suyu diye arkasindan gidiyor.bi bakiyor klozetten dolduruyor suyu... ahahahaha cok komikti yaaa zafrina89 kıvancın getirdigi sulara dikkat etmek lazim ileride

Selam kızlar. İki gün ateş oldu geçti. Sanırım viraldi ama doktor boğazı kızarık demişti. Acaba yavrumun boğazı acıyor mu. Nasıl anlayacağım

H
7n
ayyy en korktuğum şey. ben oğluma küçüksün tuvalete girme dedim artık kapısında bekliyor, ben kucağıma almadan girmiyor .yalnız olduğum için tüm gün tuvalete girince beni kapıda bekliyor :)

Ne güzel alıştırmışsın. Benim ki ben tuvalete gidince benden önce koşuyor. Giriyor benimle birlikte hemen tuvalet kağıdını alıyor göbeğimi siliyor. Ben onun altını siliyorum ya her şeyi taklit ediyor. Nasil vazgeçircem bilmiyorum valla

Ay evet ya bizde çok gülmüştük o video ile eşimle

Kızlar d vitamini ve kan ilacı vermeye devam ediyormusunuz
Kan değerlerini baktırıp artık kessem diyorum
Kan ilacı aşırı kabız yapıyor
Çok zorlanıyor kuzum

Kızlar kızımın dogdugu sabahın oncesi gece ruyamda bir kızım iki oglum oldugunu gormustum. Kızım sapsarıydı ki nitekim sarısın oldu. Oğlanların da buyuk olanın adı İslam Efe küçük olanın adı Berat tı. Acaba bu isimleri mi koysak kafam karıstı. Mete ismi eşimle uyumlu Dolunay da benimle uyumlu.Mete mi koysak. Bekarken karar vermiştik aslında. Hatta erkek ismi olarak Ogeday da dusunmustuk. Eşim sonradan Mogol ismi diye istemedi. Kafalar karısık oysa kız olsa Güneş olacaktı :) Siz ne dıyosunuz. Bu arada bir de Egemen ismini cok seviyorum cok guclu gelıyor bana. Ama o da bana yıllar evvel hastanede anıden ayakları tutmamaya baslayan bır cocugu hatırlatıyor. Cok uzulmustum o zaman ona annesine. Bilemedim ya. Kutay ismini de begenıyorum aslında. Kafa yıne 1 mılyon

Kızlar d vitamini ve kan ilacı vermeye devam ediyormusunuz
Kan değerlerini baktırıp artık kessem diyorum
Kan ilacı aşırı kabız yapıyor
Çok zorlanıyor kuzum
Kan ilacını da D vitamınını de 1 yasından sonra vermıyorum ben. Multıvitamın verıyorum ara verdık su ana daha dogrusu içiremıyorum bir çay kasıgı verene kadar bır corba kasıgı ustune basına boca oluyor. Biraz zaman gecsın tekrar baslayacagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…