2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Aslında Güneş erkek ismi de olur. Mete çok güzel bence.

Aslında Güneş erkek ismi de olur. Mete çok güzel bence.
Bizim burada bir esnaf var onun torunu erkek adı Güneş. Ama ben kıza daha cok yakıştırıyorum. Belki bir kızımız daha olur dıye onu saklıyorum:) Aslında Mete benım de hosuma gıdıyor ama sanki Dolunay'ın yanında cok kısa kalıyor. Ne bıleyım harf olarak bile haksızlık olmasın diyorum bir yandan da sacmalama dıyorum

Benim kızım da TV ünitesine çıkıyor sürekli. Çok tehlikeli bir düşse çok kötü olur. Napsak bilemedim.
Bugün babasına cici yaptı. Bana da yap dedim, beni itekledi sonra da pis pis güldü
Biz üniteyi kaldırdık canım tv yi de duvara monte ettırdık anca boyle için rahat etti

Kızlar dua istiyorum sizden.. Kuzenimin 35 haftalıkken kanaması başladı hemen hastaneye gitmişler bizde arkalarından yetiştik hemen biz gittiğimizde nstsi çekiliyordu , bebek süperdi nstsi harikaydı kanama durmuştu nedeni araştırılıyordu bu arada eşi de eve gitti ne olur ne olmaz çantasını alıp getireyim diye biz kaldık başında.. Nst iyi deyip çıkardılar kalk tuvaletine git dediler kuzenimi tuvalete götürdüm, orda kanama tekrar başladı , kuzenimi yatağına yatırdım tekrar doktoru çağırdım, hemen ultrasonu getirdiler tekrar nstyi bağladılar, plesanta ayrılmaya başlamış dediler , daha 5 dakika önce süper olan nst anında bozuldu, paldır küldür sezeryane aldılar eşi evden yetişemedi bile.. Şu an anne iyi bebek küvezde böylesi bişey olacağı tahmin edilemediğinden ciğer geliştirici önceden vurulmamış, ciğerlerini geliştirmeye çalışıyorlar , dualarınıza talibiz Gökay yiğit bebek ve annesi için..

Allah yardımcıları olsun canım inşallah toparlar bebecik hemen dualarım sızınle..

İnşallah ikiside bi an önce iyi olurlar canım

Kızlar d vitamini ve kan ilacı vermeye devam ediyormusunuz
Kan değerlerini baktırıp artık kessem diyorum
Kan ilacı aşırı kabız yapıyor
Çok zorlanıyor kuzum
Her gün pekmez ya da kırmızı et vermeye dikkat ediyorum. Demir vermiyorum canım. Dün kan tahliline baktırdık. Demir ve ferritin iyi çıktı.
D vitamini üç yaşına kadar günde bir damla verin diyorlar

İnşallah kendini hemen toparlar iyi olur herşey yolunda gider aminn

Canım çok geçmiş olsun Allah korumuş da önden kanama başlamış kanama olmasa Allah muhafaza düşünemiyorum bir arkadaşım bu sebeple bebeğimi kaybetmişti. Allahın izniyle gökay bebek sapasağlam çıkacak o hastaneden 35. Hafta fazlasıyla ileri bir hafta sen zaten herşeyi biliyorsun bol bol anlat rahatlat kuzenini canım. Bol bol dua edicem bizi de bilgilendirirsin.

Canım çok geçmiş olsun, merak etme Allah'ın izniyle bir şey olmaz. Haftası iyi bence. Benimkiler doğduğunda kızım haftasıyla uyumluydu 36+6 da ama oğlum 33+2 ile uyumlu yazıyordu. 1 hafta küvezde kaldı, çok şükür şimdi ikisi gelişim olarak beraber, hatta oğlum kızımdan önde sayılır 750 gr falan. O yüzden hiç moralinizi bozmayın, anne kendini üzüp sakın sütü kesilmesin. İlk kızımda aynı hatayı ben yaptım çünkü ve hiç emziremedim. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.

Ya kızlar sımdı bir de Konuray diye bir isim bulduk ama bilemedim Dolunayla asırı uyumlu ama anlamı kibirli gururlu demekmiş. Cok mu zorlama. Aslında eşimin adı Oğuz. Mete ile gayet uyumlu sanırım Mete de kesin karar kılacagız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…