2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Allah yardımcıları olsun canım tez vakitte sağ salim evlerine gitsinler inşllah.

Canım yerinde olsam bu kadar isim karmaşasına girmem ilk aklınıza gelen yıllar önce hayal ettiğiniz isim neyse onu koyun derim ben tabiki karar sizin..Bence Egemen Kutay ve Mete isimleri çok güzel diğerlerini beğenmedim Ogeday ve Konuray hiç kolay isimler değil soylemesi de zor çocuk zorlanır ilerde ben olsam onları direkt elerdim.Kolay gelsin :)

Konuray mı? Çok zor hiç beğenmedim:)

Bana böyle uyumlu olsun diye konulan isimler hoş gelmiyor dolunay konuray gibi canım her bebek kendine özgü. Oğuz mete daha iyi bence.

Gezmek amaçlı:) kapadokya büyük ihtimal. Tavsiye varsa alırız:)
Ohhh gezin gezin ben her daim depolu giderim böyle yerlere canım gıda anlamında, benim kızlar çok seçici malum faydasını da gördüm. Onun dışında yelek hırka gibi çeşitli kıyafette alırım. Tedbirli olmanın gördüğüm tek zararı araca indir bindir yapmak ama zihnen çok rahat oluyorum. Bir de ilaç almak lazım parasetamol içerikli, aspiratör ve cold.mix gibi burun açıcı.
İyi eğlenceler.

Aslında direk Mete diye dusunuyoruz yıllardır ama kafam karıstı birazcık gerçi Mete ismi hep onde benım için eşimden dolayı :)

ayyy en korktuğum şey. ben oğluma küçüksün tuvalete girme dedim artık kapısında bekliyor, ben kucağıma almadan girmiyor .yalnız olduğum için tüm gün tuvalete girince beni kapıda bekliyor :)
valla bizde sokmadık şimdiye kdr ama artk tuvalete alışsın istiyorum genelde kapısını kapalı tutuyoruz. eşim sürekli orası pis girme yerlere basma fln diodu. dedim bırak girsin pis yerlere dokunduğunda ellerini yıkması gerektiğini söyleyip sabunluyorum güzelce kendi de duruluyor. sanki banyo ona yasaklı alan olsa tuvalet eğitimi zamanı girmek istemez gibi geldi. biz evde olmadığımız için olduğumuz sürelerde de hiç tek başına bırakmıyoruz mutlaka peşindeyiz.

evet onu bende izlemiştim. bnm ki fırlama olduğundan sadece suya diil herşeye dikkat etmek lazm. kardeşim böyleydi. boş süt kutusuna su doldurup geri buzdolabına koyardı. kumandayı buzdolabına koyardı fln. daha neler neler

bnm ki de emerken göbeğimi açıp öpüyor. bn onun altını değiştirirken öpüyorum arada

Kızlar d vitamini ve kan ilacı vermeye devam ediyormusunuz
Kan değerlerini baktırıp artık kessem diyorum
Kan ilacı aşırı kabız yapıyor
Çok zorlanıyor kuzum
ohooo bırakalı çok oldu bizim 4. ayda başlamıştık 9. ayda kan değerleri ii çıkınca bıraktık d vit devam ediyoruz

Bizimki de camasır makinesine takık calıstırıyor bildiğin Nasıl unutturucaz bılemedım
çocuk kilidini aktif hale getirdik makinede ama bulaşık makinesini çalıştırıo bu seferde çamaşır makinesi çocuk kilidini hep açık tutuo ama bulaşık makinesi her çalıştırmada tekrar kilidi aktif hale getirmek gerekio. bide baksan makine boş boş su almış bide annemde ocağın gazını açıomuş hiç tek bırakamıyoruz

sağlıkla kavuşsunlar inşallah canım. bn 30. haftada ciğer geliştirici vurulmuştm rahim ağzı kısalığından ama 34 ten sonra vurmuyoruz ciğer gelişmiş oluo demişti doktor

Çok sağol canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…