2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Cocuk kılıdını aktif hale getirdim bu seferde aç aç diyo tuslara dokunup ısık yanmayınca

Kızımı bir defa banyoya sokmuştum, biliyor musun ödü koptu çığlık çığlığa ağladı. Küçük ve ona göre bir sürü farklı malzemelerin olduğu bir oda. Çok korktu.

Cocuk kılıdını aktif hale getirdim bu seferde aç aç diyo tuslara dokunup ısık yanmayınca
bizimki bosch ıiıkları yanıo ama çalışmıyor çamaşır makinesi. bi tuşa uzun basınca aktif ve pasif oluyor bi kaç kere onu da açmıştı bnm oğlan

Kızımı bir defa banyoya sokmuştum, biliyor musun ödü koptu çığlık çığlığa ağladı. Küçük ve ona göre bir sürü farklı malzemelerin olduğu bir oda. Çok korktu.
nerde yıkıosun ev sobalı demiştin sanki sobanın yanında mı yıkıosun. bnmki nr korkması açılmadık kurcalanmadık şsy bıfakmıo klozetin suyunz kdr ay hala gözümün önünde gidip bakmasam ağzına yüzüne sürerdi elini

Ayy Allah korusun mikrop kapması yine en iyi ihtimal ben pek kötü ihtimalleri söylemeyi sevmem ama annem bana söylemişti Müge Anlı da gözlüklü dr anlatmış küçük bir çocuk eğilmiş klozete düşmüş suya batmış ağzı burnu neffessiz kalmış çıkamamış, Allahım sakınsın banyo kapıları bir saniye açık bırakmamız lazım, bizde benim ailem tatile geldi babamın okulu tatil diye banyo kapısını açık bırakıyorlar kırk kere söylüyorum hep takipteyim annem anlattığından beri travma oldu herhalde bende mesajını okudum koştum banyo kapısını kontrol ettim Allah sakınsın.

Kızlar d vitamini ve kan ilacı vermeye devam ediyormusunuz
Kan değerlerini baktırıp artık kessem diyorum
Kan ilacı aşırı kabız yapıyor
Çok zorlanıyor kuzum
bizim ferritin düşük olduğu için doktor devam dedi ama sidefer yerine ferromixin kullanmaya başladım. d vitamini 50 cıktı iyi aslında ama kış olduğu için devam ediyorum gün aşırı da olsa ayrıca balık yağı şurubu vermeye başladım

Allah ikisine de sağlık versin.ben de 35 haftalık doğuracaksın dediler diye hastaneye yattım. 1 hafta serum ve iğneler ile durdurmaya çalıştılar. 37.haftaya girince daha fazla bekletmedi doktor sezeryan oldum.2 gün kuvözde kaldı oğlum. gönlünü ferah tut,inşallah sağlıkla kucağına alır oğlunu annesi

tabii mikroptan çok içine düşcek die gerildim ztn eşek hiç korkmamıştı bi eliyle kenarından tutunmuş desteklemiş kendini diğer elini içeri sokmuş. tuvalet kokusu takılıydı ilk başta o renkli dikkatini çekti onu ellio zannettm baktım ki suyu elliyo. bizimkide hep kapalı kapı banyo yapcak die açtım odası banyonun yanı havlusunu aldım ki ohooo çocuk fırlamış gitmiş

Evet hala yatak odasında sobanın yanında küvette yıkıyorum. allahım yaa iyi ki yetişmişsin:) )

Kızlar d vitamini ve kan ilacı vermeye devam ediyormusunuz
Kan değerlerini baktırıp artık kessem diyorum
Kan ilacı aşırı kabız yapıyor
Çok zorlanıyor kuzum

D vitamini kış boyunca devam dedi dr demir ilacı hic kullanmadik

Mete ismini severim bende ama eşim istemimisti. Kutay da güzel isim :)

Metehan koyun o zaman uzun olsun:)))

Allah tez şifa versin inşallah ikisinede canim

Kızlar yarın yola çıkacaz inşallah. 4 saatlik mesafe yaklaşık. Nelere dikkat etmeliyim yanıma kızım için atıştırmalık almalı mıyım?

Valla ben ne varsa topluyorum evde dikkatini çekecek. Oyuncak yiyecek vs. Normalde oynamadığı şeyler alıyorum yanıma dikkatini çekecek. Mesela boş cüzdan tv kumandası anahtarlık gibi gibi... evi talan e diyorum bir onun gözüyle:))))

Ben kişilerin isimlerinin özelliğini taşıdığını düşünüyorum o yüzden konurayi ben koymazdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…