2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Allah yardımcısı olsun annenin de minnoşun da. İnşallah birkaç güne hastaneden gülümseyerek çıkarlar

Su dahi içmek istemez yutkunmasını gerektiren katı gıdayı tamamen reddeder
Çok şükür yiyor canım. Hatta sütü bıraktığımız için güzel yemeye başladı ama ben kafamda kurup duruyorum. Acaba boğazında hafif iltihap mı vardı? O başka yere sarar mı, tonsilit yapar mı falan?
Anam ben bu kızı nasıl okula göndereceğim, nasıl evereceğim Keşke hep benim minik yavrum olarak kalsa ya :)

selaaamm kizlaaaaarrrr nasilsiniz. beeen hamileyiiiiiimmmmm..

dermisim tabiki de degilim. hamislerimizi tebrik ediyorum.

artik calismayan bir ev kadini olarak int. im yok koca kisisi evi terk etti malum. . ama sagolsun kiramizi oduyor. canim yaa ne kadar iyi bi insan bizi hep dusunur.

sizleri seviyorum. takip edecek kadar bile int. im olmuyor insallah herkessler iyidir. bi akrabamizdayiz burda internet bulur bulmaz yazayim dedim.

Hamileyim diyince inandım valla:)
Herşey yoluna girer. Biraz kendinizi toparlayınca resmiyete dökmek maddi manevi senin için daha iyi olacaktır.
Kendine iyi bak canım.

Kızlar benimki geceleri bir ağlıyor ki sanki canından can koparıyorlar. Memeyi bile zor tutturuyorum. Bu defa bırakmıyor. Bıraksa hop başa dönüyoruz. Çok yıpratıcı bir hal aldı. Sanki karın ağrısı/gaz/sancı gibi geliyor bana. Antibiyotik ile bozduk diye düşünüyorum. Ya da sadece bana öyle geliyor bilemiyorum.

mercimek_16 hem geçmişolsun hem hayırlı olsun canım bebişin haftası iyi annede kendini toparlarsa hemencik atlatırlar inşallah bu süreci ve doya doya kucaklaşırlar

Kızlar günaydın dün gece korunmasız ilişki oldu ve adetimin 15. günüydü, 29 günde adet oluyorum. Eşim her ilişkide sorardı kritik günleri atlattıkmı diye bunda sormadan oldu bitti. Biliyosunuz kızıma kardeş istiyorum ama şu an değil. Allah bilir tabiki zamanını hayırlısı diyorum.. uykularım kaçıyo düşünmekten sonrada yok canım tek ilişkiyle olacak değil ya diyorum, sonrada böyle düşündüğüm için kendime kızıyorum.. çünkü biliyosunuz 4 sağlıksız gebeliğim oldu çok aradık kızımı. Ayy bilmiyorum kızlar hayırlısı şimdi adet zamanını bekle dur..

Canım dişlerde olabilir bu dönemde azı dişler çok zorluyor. Eğer dişse bikaç güne patlarda uykunuz düzene girer inşallah.

kısa süreli bi şok yaşadım. annenlerin yanına gitmedin o zaman öyle mi? işi komple bıraktın mı?

kefir yoğurt maflor damla fln ver çyle düşünüosan

:) olduysa artk yapcak bişey yok. hayırlısı olsun diyorum. kendimi yıpratma boş yere

:) olduysa artk yapcak bişey yok. hayırlısı olsun diyorum. kendimi yıpratma boş yere
Farkındayım canım benimkisi manyaklık:) sabah eşim tıraş oluyo dikildim başına naptın seeen diye eşimde olduysa yapacak bişey yok inşallah sağlıkla kucağımıza alırız olmadıysada bundan sonra tamam dikkat etcem diyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…