Hayırlısı cnm olacağı varsa öyle bi oluyo ki,zamanı varsa da amuda da kalksan bekliyosun:)) içini ferah tut.bnm de regl 2 gün gecikti 2 sayfa yazdım durdum kafada.röntgen odasına girdim bide.ki çok çok zor ihtimldi derken bu sbh regloviç:)Kızlar günaydın dün gece korunmasız ilişki oldu ve adetimin 15. günüydü, 29 günde adet oluyorum. Eşim her ilişkide sorardı kritik günleri atlattıkmı diye bunda sormadan oldu bitti. Biliyosunuz kızıma kardeş istiyorum ama şu an değil. Allah bilir tabiki zamanını hayırlısı diyorum.. uykularım kaçıyo düşünmekten sonrada yok canım tek ilişkiyle olacak değil ya diyorum, sonrada böyle düşündüğüm için kendime kızıyorum.. çünkü biliyosunuz 4 sağlıksız gebeliğim oldu çok aradık kızımı. Ayy bilmiyorum kızlar hayırlısı şimdi adet zamanını bekle dur..
Olablr cnm öyle hissediosan ayaklarını içe çekme oynatma ya da yay gbi gerilme var mı,bağırsak hareketliliğinde bacaklar kıpır kıpır oluyo durmuyo.ani ağlamalar varsa ve kulak çekiştirme,dişte olablr.geçmiş olsun.Kızlar benimki geceleri bir ağlıyor ki sanki canından can koparıyorlar. Memeyi bile zor tutturuyorum. Bu defa bırakmıyor. Bıraksa hop başa dönüyoruz. Çok yıpratıcı bir hal aldı. Sanki karın ağrısı/gaz/sancı gibi geliyor bana. Antibiyotik ile bozduk diye düşünüyorum. Ya da sadece bana öyle geliyor bilemiyorum.
Bir sürü bileşkeni topladım saniyeler içinde,dedim birararaya geldiler acısını çıkardılar herlde adamla:)) istanblda kirayı ödüyosa o da iyi.kuzuları öperimselaaamm kizlaaaaarrrr nasilsiniz. beeen hamileyiiiiiimmmmm..
dermisim tabiki de degilim. hamislerimizi tebrik ediyorum.
artik calismayan bir ev kadini olarak int. im yok koca kisisi evi terk etti malum. . ama sagolsun kiramizi oduyor. canim yaa ne kadar iyi bi insan bizi hep dusunur.
sizleri seviyorum. takip edecek kadar bile int. im olmuyor insallah herkessler iyidir. bi akrabamizdayiz burda internet bulur bulmaz yazayim dedim.
Oğlum memede yaşayan bi bebekti 2 yaşına kdr toplasan bi yemek tabağı ek gıda almştr sütten baska bişe görmezdi gözü.ben de kararlıyım 2.yaş doğumgününün ertesi gün bıraktrcam o gece de emzrdim sbh uyandık sabır taşı sürmştüm onu gördü bana bi bakışı vardı bnm gözlerden süzülmye basladı beni daha çok etkilemşti bu bırakış ve bir daha ne istedi ne yeltendi inanamamştım 10 dk da bir meme dye çıldıran çocuk o diildi sanki.ondan çok beni sarsmştı yani.4.gün olmş szin daha aranması normal bikaç ay sonra bile memeyi açık gördüklerinde bi hevesleniolarmş yeni 2 arkdşım kesti onların aktarması.Kızlar emzirmeyi keseli dört gün oldu. Kızım hâlâ meme arıyor. Çabucak unutur demişlerdi. İnşallah öyle olur
benimkilerin ikiside tek iliski bebesi. hakkinizda hayirlisi olsun.Kızlar günaydın dün gece korunmasız ilişki oldu ve adetimin 15. günüydü, 29 günde adet oluyorum. Eşim her ilişkide sorardı kritik günleri atlattıkmı diye bunda sormadan oldu bitti. Biliyosunuz kızıma kardeş istiyorum ama şu an değil. Allah bilir tabiki zamanını hayırlısı diyorum.. uykularım kaçıyo düşünmekten sonrada yok canım tek ilişkiyle olacak değil ya diyorum, sonrada böyle düşündüğüm için kendime kızıyorum.. çünkü biliyosunuz 4 sağlıksız gebeliğim oldu çok aradık kızımı. Ayy bilmiyorum kızlar hayırlısı şimdi adet zamanını bekle dur..
komple degil. kisin donecektim, ama bir sene daha calismama karari aldim.kısa süreli bi şok yaşadım. annenlerin yanına gitmedin o zaman öyle mi? işi komple bıraktın mı?
Bir sürü bileşkeni topladım saniyeler içinde,dedim birararaya geldiler acısını çıkardılar herlde adamla:)) istanblda kirayı ödüyosa o da iyi.kuzuları öperim
Ah analık ahh :)) yiyorsa hiç aklına kötü şeyi getirme canım. Çocuk dediğin sümüksüz kalmıyor.Çok şükür yiyor canım. Hatta sütü bıraktığımız için güzel yemeye başladı ama ben kafamda kurup duruyorum. Acaba boğazında hafif iltihap mı vardı? O başka yere sarar mı, tonsilit yapar mı falan?
Anam ben bu kızı nasıl okula göndereceğim, nasıl evereceğimKeşke hep benim minik yavrum olarak kalsa ya :)
Canım Allah yardımcın olsun, seni çok özlemişiz..selaaamm kizlaaaaarrrr nasilsiniz. beeen hamileyiiiiiimmmmm..
artik calismayan bir ev kadini olarak int. im yok koca kisisi evi terk etti malum. . ama sagolsun kiramizi oduyor. canim yaa ne kadar iyi bi insan bizi hep dusunur.
sizleri seviyorum. takip edecek kadar bile int. im olmuyor insallah herkessler iyidir. bi akrabamizdayiz burda internet bulur bulmaz yazayim dedim.
Aşırı gaz çıkarıyor mu belinin altını ve karnını ovunca ağlaması geçiyor ve akabinde gaz çıkarıyor mu malum ben gaz uzmanıyım büyük kız sağolsun :) şayet böyleyse gazdan değilse diştendirKızlar benimki geceleri bir ağlıyor ki sanki canından can koparıyorlar. Memeyi bile zor tutturuyorum. Bu defa bırakmıyor. Bıraksa hop başa dönüyoruz. Çok yıpratıcı bir hal aldı. Sanki karın ağrısı/gaz/sancı gibi geliyor bana. Antibiyotik ile bozduk diye düşünüyorum. Ya da sadece bana öyle geliyor bilemiyorum.
İnşaallah hakkınızda hayırlısı olsunKızlar günaydın dün gece korunmasız ilişki oldu ve adetimin 15. günüydü, 29 günde adet oluyorum. Eşim her ilişkide sorardı kritik günleri atlattıkmı diye bunda sormadan oldu bitti. Biliyosunuz kızıma kardeş istiyorum ama şu an değil. Allah bilir tabiki zamanını hayırlısı diyorum.. uykularım kaçıyo düşünmekten sonrada yok canım tek ilişkiyle olacak değil ya diyorum, sonrada böyle düşündüğüm için kendime kızıyorum.. çünkü biliyosunuz 4 sağlıksız gebeliğim oldu çok aradık kızımı. Ayy bilmiyorum kızlar hayırlısı şimdi adet zamanını bekle dur..
isim isi cok zor ya..ama siz onceden belirlemissiniz .mete ismi cokkk guzel.kardesimin ogullarinin adi efe ve egemen.cok guzel isimler ama bi o kadar agir geliyo anlamlari cocuklara.ben buna da cok dikkat ediyorum.Kızlar kızımın dogdugu sabahın oncesi gece ruyamda bir kızım iki oglum oldugunu gormustum. Kızım sapsarıydı ki nitekim sarısın oldu. Oğlanların da buyuk olanın adı İslam Efe küçük olanın adı Berat tı. Acaba bu isimleri mi koysak kafam karıstı. Mete ismi eşimle uyumlu Dolunay da benimle uyumlu.Mete mi koysak. Bekarken karar vermiştik aslında. Hatta erkek ismi olarak Ogeday da dusunmustuk. Eşim sonradan Mogol ismi diye istemedi. Kafalar karısık oysa kız olsa Güneş olacaktı :) Siz ne dıyosunuz. Bu arada bir de Egemen ismini cok seviyorum cok guclu gelıyor bana. Ama o da bana yıllar evvel hastanede anıden ayakları tutmamaya baslayan bır cocugu hatırlatıyor. Cok uzulmustum o zaman ona annesine. Bilemedim ya. Kutay ismini de begenıyorum aslında. Kafa yıne 1 mılyon
Tv unitesini kaldiramaz misin xanim.Allah korusun.hele bak sen senaya :))) kiz cocuklari babaci oluyorBenim kızım da TV ünitesine çıkıyor sürekli. Çok tehlikeli bir düşse çok kötü olur. Napsak bilemedim.
Bugün babasına cici yaptı. Bana da yap dedim, beni itekledi sonra da pis pis güldü
Rabbim yardimcilari olsun canim.tez zamanda iyilesip kavussunlar insallah dualarimdasiniz..Kızlar dua istiyorum sizden.. Kuzenimin 35 haftalıkken kanaması başladı hemen hastaneye gitmişler bizde arkalarından yetiştik hemen biz gittiğimizde nstsi çekiliyordu , bebek süperdi nstsi harikaydı kanama durmuştu nedeni araştırılıyordu bu arada eşi de eve gitti ne olur ne olmaz çantasını alıp getireyim diye biz kaldık başında.. Nst iyi deyip çıkardılar kalk tuvaletine git dediler kuzenimi tuvalete götürdüm, orda kanama tekrar başladı , kuzenimi yatağına yatırdım tekrar doktoru çağırdım, hemen ultrasonu getirdiler tekrar nstyi bağladılar, plesanta ayrılmaya başlamış dediler , daha 5 dakika önce süper olan nst anında bozuldu, paldır küldür sezeryane aldılar eşi evden yetişemedi bile.. Şu an anne iyi bebek küvezde böylesi bişey olacağı tahmin edilemediğinden ciğer geliştirici önceden vurulmamış, ciğerlerini geliştirmeye çalışıyorlar , dualarınıza talibiz Gökay yiğit bebek ve annesi için..
Ohh ohhh cikarin acisini ne guzel canim.hayirli yolculuklar.atistirmaliklar cok iyi oliyor yolda.yesoka gereken listeyi yapmisKızlar yarın yola çıkacaz inşallah. 4 saatlik mesafe yaklaşık. Nelere dikkat etmeliyim yanıma kızım için atıştırmalık almalı mıyım?
Hic duymadim bu ismi.sevemedim de :)Ya kızlar sımdı bir de Konuray diye bir isim bulduk ama bilemedim Dolunayla asırı uyumlu ama anlamı kibirli gururlu demekmiş. Cok mu zorlama. Aslında eşimin adı Oğuz. Mete ile gayet uyumlu sanırım Mete de kesin karar kılacagız
:)))evet onu bende izlemiştim. bnm ki fırlama olduğundan sadece suya diil herşeye dikkat etmek lazm. kardeşim böyleydi. boş süt kutusuna su doldurup geri buzdolabına koyardı. kumandayı buzdolabına koyardı fln. daha neler neler
+1 bizimki de gobek gorunce parmak sokuyo meme meme diyo :)) akli fikri memede cocugun :)))Bizimki de göbek hastası:)))) herkesin göbeğimi görmek istiyor. Benim göbeğime gelip sarılıyor. Çok tatlı oldular ya bal bunlar balllll :))))
Insallah canim...Kızlar emzirmeyi keseli dört gün oldu. Kızım hâlâ meme arıyor. Çabucak unutur demişlerdi. İnşallah öyle olur
Mesajin basinda sesli aaaaaa dedim :))) valla bende ne zamandir sesi cikmiyo baristilar herhalde diye dusundum :) hakkinizda hayirlisi olsun canim.hep aklimizda dilimizdesin :*selaaamm kizlaaaaarrrr nasilsiniz. beeen hamileyiiiiiimmmmm..
Herseyin hayirlisi canim.stres yapma.olcagi varsa tek seferde de olur.nasip herseyKızlar günaydın dün gece korunmasız ilişki oldu ve adetimin 15. günüydü, 29 günde adet oluyorum. Eşim her ilişkide sorardı kritik günleri atlattıkmı diye bunda sormadan oldu bitti. Biliyosunuz kızıma kardeş istiyorum ama şu an değil. Allah bilir tabiki zamanını hayırlısı diyorum.. uykularım kaçıyo düşünmekten sonrada yok canım tek ilişkiyle olacak değil ya diyorum, sonrada böyle düşündüğüm için kendime kızıyorum.. çünkü biliyosunuz 4 sağlıksız gebeliğim oldu çok aradık kızımı. Ayy bilmiyorum kızlar hayırlısı şimdi adet zamanını bekle dur..
İki üç gün önce doktor bakmıştı gelen diş yok demişti. Dediğin gibi gaz çıkarma var hani baya var:) İki gündür değişik birşey de yemedi bu denli gaz nasıl oluyor yaAşırı gaz çıkarıyor mu belinin altını ve karnını ovunca ağlaması geçiyor ve akabinde gaz çıkarıyor mu malum ben gaz uzmanıyım büyük kız sağolsun :) şayet böyleyse gazdan değilse diştendir
Yapıyorum karnına sırtına poposuna her yerine:)cuytherock canım ya distir yada dedigin gibi gaz.karnina masaj yapiyo musun..kiyamam ben ona ..
Kızlar kızımın dogdugu sabahın oncesi gece ruyamda bir kızım iki oglum oldugunu gormustum. Kızım sapsarıydı ki nitekim sarısın oldu. Oğlanların da buyuk olanın adı İslam Efe küçük olanın adı Berat tı. Acaba bu isimleri mi koysak kafam karıstı. Mete ismi eşimle uyumlu Dolunay da benimle uyumlu.Mete mi koysak. Bekarken karar vermiştik aslında. Hatta erkek ismi olarak Ogeday da dusunmustuk. Eşim sonradan Mogol ismi diye istemedi. Kafalar karısık oysa kız olsa Güneş olacaktı :) Siz ne dıyosunuz. Bu arada bir de Egemen ismini cok seviyorum cok guclu gelıyor bana. Ama o da bana yıllar evvel hastanede anıden ayakları tutmamaya baslayan bır cocugu hatırlatıyor. Cok uzulmustum o zaman ona annesine. Bilemedim ya. Kutay ismini de begenıyorum aslında. Kafa yıne 1 mılyon
Kan ilacını da D vitamınını de 1 yasından sonra vermıyorum ben. Multıvitamın verıyorum ara verdık su ana daha dogrusu içiremıyorum bir çay kasıgı verene kadar bır corba kasıgı ustune basına boca oluyor. Biraz zaman gecsın tekrar baslayacagım
D vitamini kış aylarında özellikle verilmeli, ona devam et. Kan ilacı için test yaptırabilirsin
Her gün pekmez ya da kırmızı et vermeye dikkat ediyorum. Demir vermiyorum canım. Dün kan tahliline baktırdık. Demir ve ferritin iyi çıktı.
D vitamini üç yaşına kadar günde bir damla verin diyorlar
ohooo bırakalı çok oldu bizim 4. ayda başlamıştık 9. ayda kan değerleri ii çıkınca bıraktık d vit devam ediyoruz
bizim ferritin düşük olduğu için doktor devam dedi ama sidefer yerine ferromixin kullanmaya başladım. d vitamini 50 cıktı iyi aslında ama kış olduğu için devam ediyorum gün aşırı da olsa ayrıca balık yağı şurubu vermeye başladım
D vitamini kış boyunca devam dedi dr demir ilacı hic kullanmadik
Muhtemelen antibiyotik bağırsak florasını bozdu probiyotik prebiyotik ve yanında hindistan cevizi yağı vermeyi dene canımİki üç gün önce doktor bakmıştı gelen diş yok demişti. Dediğin gibi gaz çıkarma var hani baya var:) İki gündür değişik birşey de yemedi bu denli gaz nasıl oluyor ya
Ah analık ahh :)) yiyorsa hiç aklına kötü şeyi getirme canım. Çocuk dediğin sümüksüz kalmıyor.
Ah yavrummm ya. Herkes sabır taşı deyip duruyor. Sen de onları dinlemişsin ama nereden bileceksin böyle olacağını. İçim sızladı.Oğlum memede yaşayan bi bebekti 2 yaşına kdr toplasan bi yemek tabağı ek gıda almştr sütten baska bişe görmezdi gözü.ben de kararlıyım 2.yaş doğumgününün ertesi gün bıraktrcam o gece de emzrdim sbh uyandık sabır taşı sürmştüm onu gördü bana bi bakışı vardı bnm gözlerden süzülmye basladı beni daha çok etkilemşti bu bırakış ve bir daha ne istedi ne yeltendi inanamamştım 10 dk da bir meme dye çıldıran çocuk o diildi sanki.ondan çok beni sarsmştı yani.4.gün olmş szin daha aranması normal bikaç ay sonra bile memeyi açık gördüklerinde bi hevesleniolarmş yeni 2 arkdşım kesti onların aktarması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?