2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Hayırlısı cnm olacağı varsa öyle bi oluyo ki,zamanı varsa da amuda da kalksan bekliyosun:)) içini ferah tut.bnm de regl 2 gün gecikti 2 sayfa yazdım durdum kafada.röntgen odasına girdim bide.ki çok çok zor ihtimldi derken bu sbh regloviç:)

Olablr cnm öyle hissediosan ayaklarını içe çekme oynatma ya da yay gbi gerilme var mı,bağırsak hareketliliğinde bacaklar kıpır kıpır oluyo durmuyo.ani ağlamalar varsa ve kulak çekiştirme,dişte olablr.geçmiş olsun.

Bir sürü bileşkeni topladım saniyeler içinde,dedim birararaya geldiler acısını çıkardılar herlde adamla:)) istanblda kirayı ödüyosa o da iyi.kuzuları öperim

Kızlar emzirmeyi keseli dört gün oldu. Kızım hâlâ meme arıyor. Çabucak unutur demişlerdi. İnşallah öyle olur
Oğlum memede yaşayan bi bebekti 2 yaşına kdr toplasan bi yemek tabağı ek gıda almştr sütten baska bişe görmezdi gözü.ben de kararlıyım 2.yaş doğumgününün ertesi gün bıraktrcam o gece de emzrdim sbh uyandık sabır taşı sürmştüm onu gördü bana bi bakışı vardı bnm gözlerden süzülmye basladı beni daha çok etkilemşti bu bırakış ve bir daha ne istedi ne yeltendi inanamamştım 10 dk da bir meme dye çıldıran çocuk o diildi sanki.ondan çok beni sarsmştı yani.4.gün olmş szin daha aranması normal bikaç ay sonra bile memeyi açık gördüklerinde bi hevesleniolarmş yeni 2 arkdşım kesti onların aktarması.

benimkilerin ikiside tek iliski bebesi. hakkinizda hayirlisi olsun.

kısa süreli bi şok yaşadım. annenlerin yanına gitmedin o zaman öyle mi? işi komple bıraktın mı?
komple degil. kisin donecektim, ama bir sene daha calismama karari aldim.
annemle ist. a dondugumuzde beyfendi baska ev tutmustu kendine.

Bir sürü bileşkeni topladım saniyeler içinde,dedim birararaya geldiler acısını çıkardılar herlde adamla:)) istanblda kirayı ödüyosa o da iyi.kuzuları öperim

bende sizleri ve kuzularinizi opuyorum.

Ah analık ahh :)) yiyorsa hiç aklına kötü şeyi getirme canım. Çocuk dediğin sümüksüz kalmıyor.

Canım Allah yardımcın olsun, seni çok özlemişiz..

Aşırı gaz çıkarıyor mu belinin altını ve karnını ovunca ağlaması geçiyor ve akabinde gaz çıkarıyor mu malum ben gaz uzmanıyım büyük kız sağolsun :) şayet böyleyse gazdan değilse diştendir

İnşaallah hakkınızda hayırlısı olsun

isim isi cok zor ya..ama siz onceden belirlemissiniz .mete ismi cokkk guzel.kardesimin ogullarinin adi efe ve egemen.cok guzel isimler ama bi o kadar agir geliyo anlamlari cocuklara.ben buna da cok dikkat ediyorum.

Benim kızım da TV ünitesine çıkıyor sürekli. Çok tehlikeli bir düşse çok kötü olur. Napsak bilemedim.
Bugün babasına cici yaptı. Bana da yap dedim, beni itekledi sonra da pis pis güldü
Tv unitesini kaldiramaz misin xanim.Allah korusun.hele bak sen senaya :))) kiz cocuklari babaci oluyor

Rabbim yardimcilari olsun canim.tez zamanda iyilesip kavussunlar insallah dualarimdasiniz..

Kızlar yarın yola çıkacaz inşallah. 4 saatlik mesafe yaklaşık. Nelere dikkat etmeliyim yanıma kızım için atıştırmalık almalı mıyım?
Ohh ohhh cikarin acisini ne guzel canim.hayirli yolculuklar.atistirmaliklar cok iyi oliyor yolda.yesoka gereken listeyi yapmis

Hic duymadim bu ismi.sevemedim de :)

:)))

Bizimki de göbek hastası:)))) herkesin göbeğimi görmek istiyor. Benim göbeğime gelip sarılıyor. Çok tatlı oldular ya bal bunlar balllll :))))
+1 bizimki de gobek gorunce parmak sokuyo meme meme diyo :)) akli fikri memede cocugun :)))
Kızlar emzirmeyi keseli dört gün oldu. Kızım hâlâ meme arıyor. Çabucak unutur demişlerdi. İnşallah öyle olur
Insallah canim...
Mesajin basinda sesli aaaaaa dedim :))) valla bende ne zamandir sesi cikmiyo baristilar herhalde diye dusundum :) hakkinizda hayirlisi olsun canim.hep aklimizda dilimizdesin :*

Herseyin hayirlisi canim.stres yapma.olcagi varsa tek seferde de olur.nasip hersey

İki üç gün önce doktor bakmıştı gelen diş yok demişti. Dediğin gibi gaz çıkarma var hani baya var:) İki gündür değişik birşey de yemedi bu denli gaz nasıl oluyor ya

D vitamini kış aylarında özellikle verilmeli, ona devam et. Kan ilacı için test yaptırabilirsin

Her gün pekmez ya da kırmızı et vermeye dikkat ediyorum. Demir vermiyorum canım. Dün kan tahliline baktırdık. Demir ve ferritin iyi çıktı.
D vitamini üç yaşına kadar günde bir damla verin diyorlar

ohooo bırakalı çok oldu bizim 4. ayda başlamıştık 9. ayda kan değerleri ii çıkınca bıraktık d vit devam ediyoruz

D vitamini kış boyunca devam dedi dr demir ilacı hic kullanmadik

Hepinize teşekkür ederim bilgiler için
Pazartesi tahlil yaptırıp ona göre kan ilacını bırakıcam
Ben hep ön dişleri takip ediyordum
Alt ve üst çenede önde ikişer dişi var oğlumun
Onların yanlarını kontrol ediyordum
Bi kaç haftadır bi tık daha huysuz
Dün ağzının içine bakıyordum
Üst çenede üç tane azı diş patlamış bayada çıkmışlar
Bizim dişler baya sırasız gelecekler sanırım

İki üç gün önce doktor bakmıştı gelen diş yok demişti. Dediğin gibi gaz çıkarma var hani baya var:) İki gündür değişik birşey de yemedi bu denli gaz nasıl oluyor ya
Muhtemelen antibiyotik bağırsak florasını bozdu probiyotik prebiyotik ve yanında hindistan cevizi yağı vermeyi dene canım

Ah yavrummm ya. Herkes sabır taşı deyip duruyor. Sen de onları dinlemişsin ama nereden bileceksin böyle olacağını. İçim sızladı.

Ben tiksindirmeden bıraktırdım. Memeyi bırakacağımızı gün boyunca anlattım, hatırlattım. Kademeli olarak azalttım ve ilaca başladığım için sonunda tamamen kestim. Normalde şşş pat yöntemiyle uyutmaya devam etmeyi düşünüyorum ama dört gündür tabletten dans videoları izleterek uyutuyorum. Bu dönem de geçer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…