Bazen ağzımda ezip bazen eline veriyorum ceviz fındık fıstık çekirdek kıt kıt yiyor ama bütün değil mesela fındığı ortadan Bölüp veriyorum gibi.Kızlar ben bu yemek işinden bıktım. Benimki eliyle yiyordu genelde şimdi çatal kaşığa taktı. Tahin pekmezi parmaklayarak yiyor. Mama önlüğü takmıyor canımdan bezdim artık. Az önce somon verdim yanlışlıkla doydun mu demiş bulundum tüm göbeği balık oldu. Bir hafta yemiyor diye ağlıyordum şimdi yiyor ama yine batırıyor ortalığı diye ağlıyorum.
Ben farketmedim annemin verdiğini ama annem ben ders çalıştığım dönemde kuruyemişe alıştırmış. Tezgahta görünce istedi. Ben de ağzımda parçalayıp verdim yemedi avuçlamak istiyor. Eşim annen kıt kıt yapalım diyip alıştırdı dedi. Dişleriyle kıt kıt yapıyor istiyorum diye ağlıyor. Korkuyorum da ama beş dişiyle kıt kıt yiyor bir şekilde. Siz kuruyemiş veriyor musunuz?
Kuru erik kayısı ve kuru üzüme başladım severek yiyor. Dişi olanlar daha kolay yer. Ara öğün olarak çok iyi oluyor.
Ahanda burdayimmmmdimetilketon dimetilketon nerdeeesin?
Ztn sürememişim cnm onun iyice eriyp çamurlaşması lazımmış bnmki sarı bi sıvı gbydi o bile yetti yalnız çok facia bişeymiş aşırı yapışkan 2 ayda zor çıktı göğsümden yağlar süre süre o da.oğlumun bırakma aşaması bnm gözümü ne kdr korkuttuysa o işe giriştim ama katılıyorum sana tiksindirmeye hiç gerek yok kızım da telkinle gdicem Allah izin verirse.Ah yavrummm ya. Herkes sabır taşı deyip duruyor. Sen de onları dinlemişsin ama nereden bileceksin böyle olacağını. İçim sızladı.
Ben tiksindirmeden bıraktırdım. Memeyi bırakacağımızı gün boyunca anlattım, hatırlattım. Kademeli olarak azalttım ve ilaca başladığım için sonunda tamamen kestim. Normalde şşş pat yöntemiyle uyutmaya devam etmeyi düşünüyorum ama dört gündür tabletten dans videoları izleterek uyutuyorum. Bu dönem de geçer inşallah
Ben de ağzmda ezip veriyorum ya da bişeye katıyorum bzm evde lokmayı alan fırlıyo yerinden hareket halinde yemeye pek meraklı olduklarından ,bütün ya da yarım vermyi bnm gözüm yemiyo:)Bazen ağzımda ezip bazen eline veriyorum ceviz fındık fıstık çekirdek kıt kıt yiyor ama bütün değil mesela fındığı ortadan Bölüp veriyorum gibi.
Kuru kayısı incir erik bizim de olmazlardan.
Yemek konusunda bizimki de önlük asla takmıyor ablasından idmanlıyım öyle pislik içinde büyüyorlar yettiğim kadar napayım.
Nerelrdesin cnm takibi de bıraktın herlde:) yaramazlık var 3 kişi hamile:)Herkes iyimi:)varmı yaramazlık grupta:)uzun zaman oldu girmeyeli
:)))anaaaa kim hamile:) kim ise allah yardımcısı olsun.daha okuyamadim gecmistekileri :).ben evde 3 cadiyla ugrasiom valla minikken rahattim yine.büyüdü ipek hepten çıldırdım ne oyuncak kavgamiz bitiyor ne kıskançlık krizlerimiz. Ortancayla kuma gibiler.yaz gelsin artık diye dua ediyorumNerelrdesin cnm takibi de bıraktın herlde:) yaramazlık var 3 kişi hamile:)
Canım bizim bakici da aktardan memeyi birakmasi icin bisi almis.sen sabir tasi deyince baktim metten benzemiyo.kendi torunu da oyle birakmis.ne bu neden yapiliyo vs sordum.aktar kendisi verdi dedi sabundan yapiliyomus dedi.aksam eve gidince foto atayim belki ne oldugunu bilirsiniz ?Ztn sürememişim cnm onun iyice eriyp çamurlaşması lazımmış bnmki sarı bi sıvı gbydi o bile yetti yalnız çok facia bişeymiş aşırı yapışkan 2 ayda zor çıktı göğsümden yağlar süre süre o da.oğlumun bırakma aşaması bnm gözümü ne kdr korkuttuysa o işe giriştim ama katılıyorum sana tiksindirmeye hiç gerek yok kızım da telkinle gdicem Allah izin verirse.
Hosgeldin canim :) Rabbim kolaylik versin..:)))anaaaa kim hamile:) kim ise allah yardımcısı olsun.daha okuyamadim gecmistekileri :).ben evde 3 cadiyla ugrasiom valla minikken rahattim yine.büyüdü ipek hepten çıldırdım ne oyuncak kavgamiz bitiyor ne kıskançlık krizlerimiz. Ortancayla kuma gibiler.yaz gelsin artık diye dua ediyorum
Sağol canım aminnn:)))bol bol sabirrrr :)Canım bizim bakici da aktardan memeyi birakmasi icin bisi almis.sen sabir tasi deyince baktim metten benzemiyo.kendi torunu da oyle birakmis.ne bu neden yapiliyo vs sordum.aktar kendisi verdi dedi sabundan yapiliyomus dedi.aksam eve gidince foto atayim belki ne oldugunu bilirsiniz ?
Hosgeldin canim :) Rabbim kolaylik versin..
selaaamm kizlaaaaarrrr nasilsiniz. beeen hamileyiiiiiimmmmm..
dermisim tabiki de degilim. hamislerimizi tebrik ediyorum.
artik calismayan bir ev kadini olarak int. im yok koca kisisi evi terk etti malum. . ama sagolsun kiramizi oduyor. canim yaa ne kadar iyi bi insan bizi hep dusunur.
sizleri seviyorum. takip edecek kadar bile int. im olmuyor insallah herkessler iyidir. bi akrabamizdayiz burda internet bulur bulmaz yazayim dedim.
İnşallah canım sağ olHadi inşallah canım sağlıklı bi şekilde keseyi belki yolk salk'i görür gelirsin
Anladım canım. Sağ ol yardımın için. Bakıcı aramıyorum, sadece ev işleri için birini arıyorum. Gebeliğin son ayları yaza denk geldiği için asıl yazın yardımcıya ihtiyacım var. Şimdi haftada iki yarım gün gelen yardımcıyı tam gün çağırıp yemek yaptırmaya başlayacağım. Bu sürede de tanıdıklara sormaya başlayayım en iyisiCanım öğretmenlerde bu durum sorun oluyor. Öğretmen olmayan arkadaşım resmi tatil günleri ve kendileri yıllık izin kullandığı ve şehir dışına gittiği dönemlerde yardımcıya ücretli izin veriyor. Yaz tatilinde bakıcıyı yanında istemezsen maaşını 100-200lira kadar yüksek tutup yazın maaş vermemek daha mantıklı. Bakıcıyla anlaşırken en başta tatil ve izin günlerini söylemek en önemlisi.
Ancak yazın da seninle olsun ufak tefek işlerde yardım etsin istiyorsan yine maaş verip senin isteğine bağlı günlerde izin verebilirsin.
Çocuğa bakmak esas ancak elektrik süpürgesi tutma, dağınıklığı toplama, bebeğin yiyeceği yiyecekleri hazırlama (artık büyüdüğü ve bizim yiyeceklerimizi yediği için aslında bir bakıma akşam yemeği hazırlamak) mutfağı temiz tutma, bebeğin kirlileri olduğunda yıkama asma ütüleme gibi beklentilerin olmalı.
Ben işteysen gelsin dersen yani yarım gün düşüncen varsa, ev işi yemek gibi şeyleri yapmazlar. Sadece yarım gün senin hazırladığın yiyecekleri yedirirler. Ben bu şekilde biliyorum.
İlk olarak ilanlara bakmaktansa iş yerinden çevreden referanslı biriyle ya da komşuyla görüşmek daha mantıklı olabilir. Bunu yaparken arkadaş/tanıdık ile çalışan ayrımını unutmamak gerekiyor.
Evet ya ben de en çok bana eziyet ettiğini düşünüyorum :) :)bnm oğlan benleyken emerek uyuyo ama geçen gün eşim bakmak durumunda kaldı tlfndan balık balık diyerek kırmızı balık açtırmış kendi gözlerini kapatmış eee eee demiş uyumuş kendi kendine :) bu çocuklar bi analarına nazlı
Kuru yemişi ben de ön dişlerimle parçalayıp veriyorum canımKızlar ben bu yemek işinden bıktım. Benimki eliyle yiyordu genelde şimdi çatal kaşığa taktı. Tahin pekmezi parmaklayarak yiyor. Mama önlüğü takmıyor canımdan bezdim artık. Az önce somon verdim yanlışlıkla doydun mu demiş bulundum tüm göbeği balık oldu. Bir hafta yemiyor diye ağlıyordum şimdi yiyor ama yine batırıyor ortalığı diye ağlıyorum.
Ben farketmedim annemin verdiğini ama annem ben ders çalıştığım dönemde kuruyemişe alıştırmış. Tezgahta görünce istedi. Ben de ağzımda parçalayıp verdim yemedi avuçlamak istiyor. Eşim annen kıt kıt yapalım diyip alıştırdı dedi. Dişleriyle kıt kıt yapıyor istiyorum diye ağlıyor. Korkuyorum da ama beş dişiyle kıt kıt yiyor bir şekilde. Siz kuruyemiş veriyor musunuz?
Kuru erik kayısı ve kuru üzüme başladım severek yiyor. Dişi olanlar daha kolay yer. Ara öğün olarak çok iyi oluyor.
Bebek/bebekler için gelmeyecekse eviniz villa tipi değilse, tam gün yardımcı gereksiz olur o zaman. Daha iyisini sen bilirsin canım.Anladım canım. Sağ ol yardımın için. Bakıcı aramıyorum, sadece ev işleri için birini arıyorum. Gebeliğin son ayları yaza denk geldiği için asıl yazın yardımcıya ihtiyacım var. Şimdi haftada iki yarım gün gelen yardımcıyı tam gün çağırıp yemek yaptırmaya başlayacağım. Bu sürede de tanıdıklara sormaya başlayayım en iyisi
Evet ben de öyle düşündüm. Tüm gün evde ne yapacak bu kadın :)Bebek/bebekler için gelmeyecekse eviniz villa tipi değilse, tam gün yardımcı gereksiz olur o zaman. Daha iyisini sen bilirsin canım.
Yarım gün gelen birisi dağınıklığı toparlama, süpürge tutma, klozet lavabo temizliği, mutfak tezgahını toparlama, yemek yapma işini yapabilir. Günlük temizlik yani. Doğum olduğunda belki bir iki hafta tam gün gelebilir. Bence sen yardımcının yemeğini dene. Beğenirsen Doğum öncesi gelip dondurucuyu doldurma işini yapsın. Doğum sonrası ilk bebeğinle ilgilensin. Onun dışında tam günlük iş olmaz.Evet ben de öyle düşündüm. Tüm gün evde ne yapacak bu kadın :)
cnm benim kiz bir yasindan beri yiyor butun butun yuttuguda oluyor cignedigide. findik fistik ceviz badem patlamis misir cekirdek uzum.. oglumda erken erken yemisti bunlari. sen yaninda ol dilersen ikiye ayir sadece.Kızlar ben bu yemek işinden bıktım. Benimki eliyle yiyordu genelde şimdi çatal kaşığa taktı. Tahin pekmezi parmaklayarak yiyor. Mama önlüğü takmıyor canımdan bezdim artık. Az önce somon verdim yanlışlıkla doydun mu demiş bulundum tüm göbeği balık oldu. Bir hafta yemiyor diye ağlıyordum şimdi yiyor ama yine batırıyor ortalığı diye ağlıyorum.
bilmiyorum bir evliligi bitirmenin gerekcesi ne olabilir yada ne olmali??Hamileyim deyince ben şşokkkhakkinda hayırlısı olsun inşallah. Daha gençsin inşallah karşına söyle adam gibi adam çıkarda mutlu olursun. Esin gerçekten tuhaf ne diyim bilemedim. Madem evliiginde mutsuzdu böyle yapacaktı niye cocuk yapti. Allah onu bildigi gibi yapsin
Hoşgeldin :) nasılsın iyisin inşaallah?Ahanda burdayimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?