2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    221
Bazen ağzımda ezip bazen eline veriyorum ceviz fındık fıstık çekirdek kıt kıt yiyor ama bütün değil mesela fındığı ortadan Bölüp veriyorum gibi.
Kuru kayısı incir erik bizim de olmazlardan.
Yemek konusunda bizimki de önlük asla takmıyor ablasından idmanlıyım öyle pislik içinde büyüyorlar yettiğim kadar napayım.
 
Ztn sürememişim cnm onun iyice eriyp çamurlaşması lazımmış bnmki sarı bi sıvı gbydi o bile yetti yalnız çok facia bişeymiş aşırı yapışkan 2 ayda zor çıktı göğsümden yağlar süre süre o da.oğlumun bırakma aşaması bnm gözümü ne kdr korkuttuysa o işe giriştim ama katılıyorum sana tiksindirmeye hiç gerek yok kızım da telkinle gdicem Allah izin verirse.
 
Ben de ağzmda ezip veriyorum ya da bişeye katıyorum bzm evde lokmayı alan fırlıyo yerinden hareket halinde yemeye pek meraklı olduklarından ,bütün ya da yarım vermyi bnm gözüm yemiyo:)
 
Nerelrdesin cnm takibi de bıraktın herlde:) yaramazlık var 3 kişi hamile:)
:)))anaaaa kim hamile:) kim ise allah yardımcısı olsun.daha okuyamadim gecmistekileri :).ben evde 3 cadiyla ugrasiom valla minikken rahattim yine.büyüdü ipek hepten çıldırdım ne oyuncak kavgamiz bitiyor ne kıskançlık krizlerimiz. Ortancayla kuma gibiler.yaz gelsin artık diye dua ediyorum
 
Canım bizim bakici da aktardan memeyi birakmasi icin bisi almis.sen sabir tasi deyince baktim metten benzemiyo.kendi torunu da oyle birakmis.ne bu neden yapiliyo vs sordum.aktar kendisi verdi dedi sabundan yapiliyomus dedi.aksam eve gidince foto atayim belki ne oldugunu bilirsiniz ?

Hosgeldin canim :) Rabbim kolaylik versin..
 
Sağol canım aminnn:)))bol bol sabirrrr :)
 




Hamileyim deyince ben şşokkk hakkinda hayırlısı olsun inşallah. Daha gençsin inşallah karşına söyle adam gibi adam çıkarda mutlu olursun. Esin gerçekten tuhaf ne diyim bilemedim. Madem evliiginde mutsuzdu böyle yapacaktı niye cocuk yapti. Allah onu bildigi gibi yapsin
 
Anladım canım. Sağ ol yardımın için. Bakıcı aramıyorum, sadece ev işleri için birini arıyorum. Gebeliğin son ayları yaza denk geldiği için asıl yazın yardımcıya ihtiyacım var. Şimdi haftada iki yarım gün gelen yardımcıyı tam gün çağırıp yemek yaptırmaya başlayacağım. Bu sürede de tanıdıklara sormaya başlayayım en iyisi
 
Evet ya ben de en çok bana eziyet ettiğini düşünüyorum :) :)
 
Kuru yemişi ben de ön dişlerimle parçalayıp veriyorum canım
 
Bebek/bebekler için gelmeyecekse eviniz villa tipi değilse, tam gün yardımcı gereksiz olur o zaman. Daha iyisini sen bilirsin canım.
 
Evet ben de öyle düşündüm. Tüm gün evde ne yapacak bu kadın :)
Yarım gün gelen birisi dağınıklığı toparlama, süpürge tutma, klozet lavabo temizliği, mutfak tezgahını toparlama, yemek yapma işini yapabilir. Günlük temizlik yani. Doğum olduğunda belki bir iki hafta tam gün gelebilir. Bence sen yardımcının yemeğini dene. Beğenirsen Doğum öncesi gelip dondurucuyu doldurma işini yapsın. Doğum sonrası ilk bebeğinle ilgilensin. Onun dışında tam günlük iş olmaz.
 
cnm benim kiz bir yasindan beri yiyor butun butun yuttuguda oluyor cignedigide. findik fistik ceviz badem patlamis misir cekirdek uzum.. oglumda erken erken yemisti bunlari. sen yaninda ol dilersen ikiye ayir sadece.
 
bilmiyorum bir evliligi bitirmenin gerekcesi ne olabilir yada ne olmali??
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…