2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Maşaallah süper, sosyal olsun canım sende onunla takılırsın rahatlarsın.
Evet mantıklı düşünüyorsun inşaallah uygulamada da böyle ilerler de bunalmazsın.

Araba demişken biz ikinci bebek doğmadan arabayı değiştirdik ve aldığımız en doğru kararlardan biriydi. Arkada ikisinin ortasına oturabilmek için arkası 3 koltuklu olan araç aldık çünkü diğer araçlarda annenin arkaya bebeğin yanına oturması mümkün olmuyor. Sizde düşünebilirsiniz.

Onlar Allahın emri canım didişmeyen kardeş yok herlde,biri bi oyuncagı eline alsın hmn kıymete biniyo sende 3 tane hem çok tatlı geliyo hem de evin halini tahmin edeblyorum olsun ya bıcır bıcır takılıyolardır:) yazda bnm de gözüm var parka bahçeye atmak lazım kendmzi:)

Dun foto cektim ama site bi turlu yuklemedi.evet elime aldim koyu kahverengi tas gibi bisi.ben tadina baktim agzi bi tuhaf yapiyo.evet canim sutum hic yok gibi bisi.bos memeyi emmekten aciyo artik dayanamiyorum sabaha kadar
Fineas

O nasıl oluyor canım anlamadim ama ben de bu arabayi kızım doğmadan almıştım. 540 litre bagajı var :) :) arka koltuk geniş. Ana kucağını takıp bir deneyelim en iyisi. Daha doktora bile gitmedim. Planlara bak :)

Dun foto cektim ama site bi turlu yuklemedi.evet elime aldim koyu kahverengi tas gibi bisi.ben tadina baktim agzi bi tuhaf yapiyo.evet canim sutum hic yok gibi bisi.bos memeyi emmekten aciyo artik dayanamiyorum sabaha kadar
Fineas
Canım önce gündüz emzirmeyi azaltarak başla bence. Ben önce içe, sonra ikiye düşürdüm. Gece her uyandığında su verdim. Suyu pipetli sulukla verdim. Onu da emerek içtiği için çocuk rahatlıyor. Sonra gündüz de kestim. Süt dediğinde yok, bitmiş dedim. 6.gündeyiz ve bugün de süt dedi. Yok bitmiş deyip su verdim. Yarım litrelik suluğum yarısını içti. Emme isteğini onunla tatmin ediyor şimdilik. Sen de bir dene istersen. Bir de süt , emzirme vb. kelimeleri evde hiç kullanmıyoruz

Canım bu gribe keçi gribi deniyor tam geçti derken tekrarlıyor bu yıl çok yaygın, viral kaynaklı o sebeple antibiyotik işe yaramıyor. Kusması da üst solunum yolu enfeksiyonuna bağlı olarak reflü yaşamasından kaynaklanıyor kusma devam ederse motilium şurup tavsiye ederim onun haricinde çam kozalağı pekmezi(burda olsanız verirdim temini biraz zor olabilir) çok işe yarıyor.

Canım arkada üç ayrı koltuk oluyor grand scenic kullanıyoruz biz. Diğer arabalarda iki koltuk artı ortada bir bölüm var bunlarda üç ayrı koltuk. Bir araştır istersen.

Canım arkada üç ayrı koltuk oluyor grand scenic kullanıyoruz biz. Diğer arabalarda iki koltuk artı ortada bir bölüm var bunlarda üç ayrı koltuk. Bir araştır istersen.
Hiç araştırmayayım. Gözüm kalır şu an arabadan çok memnunum. Hem büyük hem de az yakıyor. İş için 80 dk yolda geçiyor. O yüzden ilerde bakarım inşallah. Kayınpederim galerici. Lazım olduğu zaman dediğin gibi üç koltuklu diye anlatırım ona. Sağ ol :)

Araştırayım ya su pekmezi reflu için gastrotuss vermişti dr

Fineas
O olablr cnm hatta safra kesesi taşına benzyo:) kolay gelsin Allah yardmcnz olsun cnm bu süreçte

Ben oğlumda çam kozalağının tanesinden çay yapıp içirmye çalışıodum zar zor.bide deniz kadayıfı var öksürük için müthiş bişe ama gel gör ki inanılmz ağır tadı kokusu onu içiremiyorum işte

Yeşil haliyle kozalak bulmak zor olduğu için pekmez olayı yılboyu elimin altında olduğundan iyi oluyor.
Deniz kadayıfını kızlara içirmeyin bırak ben bile içemedim en son koah olan birini duydum ona verdim kurtuldum.
Bir de aşırı öksürük için manda sütüne nane şekerini eritip kaşık kaşık yedirme olayı var çevrende ihtiyaç olan olursa aklında olsun canım.

Yeşil hali diil de kahverengi hali kurutulnca o katmanlar zmnla incelio yaprak gbi çıtır çıtır oluyo onu demliyosun.pekmezini nerden temin ediyosun? Deniz kadayıfını ben denedim felaket balıklı süt gbi bişe gerckten faydasnı da gördm bi içişte,normlde çekinmem içerm şifa niyetine ne olsa ama onda cesaret edemedm o drece.manda sütünü duymamştım.

Yaprak olayını hiç duymamıştım bu yıl anneme söylerim öyle de çok mantıklıymış.
Annemin karşı komşusu yapıyor canım çok titiz bir kadın, bahar ayında yapıyor bizde yılboyu kullanmak için alıyoruz. Kendisi koah idi çam kozalağı sayesinde tamamen düzeldi.
Evet bende bir defa içmeye kalktım berbat oldum ki midesi sağlam yemek filan hiç seçmeye biriyim dediğin gibi içilir değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…