Çok güzel pozitif ilerlemesine sevindim inşaallah hep böyle devam eder.Sağ ol canım çok şükür iyiydi aslında daha geç başlayacaktım işe ama mali iflas bayrağını çekmemize ramak kalmıştıEvden çıkıp işe gitmek sosyal anlamda bana iyi geldi biraz kafam rahatladı diyebilirim. Kızımı özleyerek dönmek, geldiğimde bana sarılması filan çok hoşuma gitti. Eve dönünce çok özlediğim için onunla daha çok oynuyorum sanki yani sürekli evdeyken galiba bunaldığım için bu kadar oynayamıyordum onunla.
İnleme olayı kızımda da var gece ıh ıhh diyerek uyuyor kuzum. Uyumadan önce ibufen veya calpol veriyorum ama etkisi geçince başlıyor inlemesi. Hayırlısıyla hepsi çıksa dişlerinin de kurtulsa kuzular hiç kıyamıyorum yavrulara...
Canım böyle olmasına çok çok sevindim, büyüklerimiz bazen böyle teklif bekliyor. Senin kurduğun bir düzen olup teklif edersem zor durumda bırakırım diye düşünebilşyorlar. Bu hastalık vesile olmuş oldu kayınvaliden ile oğlunun iletişimine böyle iyi yanından.bakmaya çalış. Artık ara ara gelir size de iyi olur annene de onlara da.
Bende kayınvalidem ile ilgili konuştum ama ben memnunum kadından Allah razı olsun yanlış anlaşılmasın gık demez eşimle aramız bozulacak diye :)
Bazı insanlar çok rahat oluyor, senin takıldığın bişeye belki de görümcen hiç takılmıyor canım , onunda yeğeni sonuçta çok değişik bir insan değilse o da üzülüyordur Kaan için..
Boşver kuzum bir günlüğüne gelmiş görümce. Kv zaten sende. Bebekle özlem de gidermiştir/giderecektir kv. Görümce bugün gezmeyi alışveriş yapmayı planlamıştır belki. Çocukları da varmış.
Şehir dışından mı geldiler,çocuklar tatilde illa gezelim dye tuttrdularsa olablr bana garip gelmedi cnm,hbr verselermiş geç kalcklarını iyiymş.
Çok güzel pozitif ilerlemesine sevindim inşaallah hep böyle devam eder.
Ben evden çıkınca sapıtık gibi hep kızlar ne yaptı modunda olduğum için tadını çıkaramıyorum. Böyle iyi yönde geri dönüş çok iyi.
Bizim de tüm gece ıh ıh gündüz ağlamaklı değil ama atarlı, büyük kızım 16 aylıkken 16 fişi vardı ufaklıkta öyle olacak herhalde alt takım tamam üst takım çıkıyor şimdi. İnşaallah tez elden hepsi çıkarsın dişleri de kurtulsunlar. Diş çıkarma bitince çocuklar gerçekten rahatlıyor çünkü.
O zaman şöyle bu benim meraksızliğim :) Benim büyük oğlum maşallah bir iki hafif grip dışında pek hastalanmadı büyürken ilaçlarla tahlillerle pek ilişkimiz olmadı öğrenemedim belki de bu yüzden Allah öğretmesin küçük de öyle olur inşallah.Ama ben de ilk etapta doğal yöntemlerden yanayım..Tam doktor olacak karakterdesin ama takdir ettim :)Tıp bilimine çok ilgim var cnm öğrencykende hastaneye her gttiğimde doktorlara sorar dururdum herseyi kendm de tıp dersi aldım çocuktan öncede okur araştrırdım çocuktan sonra pediatrik kısma eğildim:) bide doğalcıyım aileden geçme o yüzden ilactansa bitkilerde şifa oldgunu düşünüyorum sbhlara kdr çok okudugumu bilirim makaleleri
Yok canım burası böyle şeyler için var zaten :)Burasida olmasa napacaktim acaba. Dert duvarı oldu bana burası:) dinlediğiniz icin sagolun kızlar kafanızı sisiriyorsam kusura bakmayın :)))
Yok canım burası böyle şeyler için var zaten :)
Gorumcenler çok sık sık mı geliyorlar tekrarliyorlar bu durumu? Benim için kriter bu olurdu, eğer öyle değilse eşinin hatrına idare et erkekler için bu durumlar çok önemli olabiliyor arada kalmayı pek sevmiyorlar :)
merhaba kızlar yardiminiza ihtiyacim var calisan bi anneyim gelince ilgilenmek oyun oynamak istiyorum ancak ben oyun oynamak isterken odaklanmiyor ogretmeye calistigim biseyi dinlemiyor oyuncak aliyoruz nasil oynandigini ogretmeye calisiyorum o kendi istedigi gibi oynayip birakiyor dediklerimizi kendi istedigi zaman yapiyor surekli ayakta biseyleri karistiriyor. birde tv acik oldugunda kendini tvye cok odakliyor sizinkiler nasil bu konuda
Onların olayı hem ziyaret hem gezmek olmuş :))Valla dediğin gibi bir mutlu mutlu. Torunuyla vakit geçirdi diye. Birde biz yokken Daha sıcak davranıyor tabi onlara çok mdmd
Akşam nevresim takıyorum birak biz takarız diyo zahmet edip yerinden kalkmıyor. Sonra 2 ayrı nevresim geçirdim gördü takarken sonra hepimiz aynı yerde yaticaz dediler boşuna nevresim geçirdim. Neyse birde sabah erkenden uludağa gideceklermiş teleferikle orya eşim bırakacakmış bak bak rahatlığa. Bende trip attım sabah da kaan kaçta kalkarsa o saatte kalkarız dedim. Tripli iyi geceler dedim sonra eşim beni arada bırakıyorsun bilmem ne diyor. Sen arada kalma boşver ablana empati yapmayı öğretirim belku dedim. Içimdeki şeytan cıktı yinezorla çıkarıyorlar ben napayım
Bana anlattıkların hiç garip gelmedi, bu dönemde bebekler öyledir zaten kendi hayal dünyası iç dünyası var birşeyler öğretmek için fazla kasmamak lazım zaten kendiliğinden öğreniyor vakti gelince, ancak TV konusunda dikkatli olmak lazım. Bebeğin uyumadan TV açmamanı tavsiye ederim. Sen gün içinde çalışırken de bakan kişi TV açmamalı veya çok daha az ilgisini çekecek kanal açık durmalı. Gün içinde ekrana minimum seviyede maruz kalmalı. Bu konudaki endişende haklısın.merhaba kızlar yardiminiza ihtiyacim var calisan bi anneyim gelince ilgilenmek oyun oynamak istiyorum ancak ben oyun oynamak isterken odaklanmiyor ogretmeye calistigim biseyi dinlemiyor oyuncak aliyoruz nasil oynandigini ogretmeye calisiyorum o kendi istedigi gibi oynayip birakiyor dediklerimizi kendi istedigi zaman yapiyor surekli ayakta biseyleri karistiriyor. birde tv acik oldugunda kendini tvye cok odakliyor sizinkiler nasil bu konuda
Onların olayı hem ziyaret hem gezmek olmuş :))
Ancak Uludağı anladım da burada avm mi kalmadı da orada avm gezmeye gittiler onu anlayamadım
Sağ ol canım inşallah böyle devam eder. Ben de telefondan evdeki kameraları gözetliyorum ne yaptığını merak ettikçe ama bazen abartıp uzun uzun izlediğim oluyor sonra kendine gel abartma diyorumÇok güzel pozitif ilerlemesine sevindim inşaallah hep böyle devam eder.
Ben evden çıkınca sapıtık gibi hep kızlar ne yaptı modunda olduğum için tadını çıkaramıyorum. Böyle iyi yönde geri dönüş çok iyi.
Bizim de tüm gece ıh ıh gündüz ağlamaklı değil ama atarlı, büyük kızım 16 aylıkken 16 fişi vardı ufaklıkta öyle olacak herhalde alt takım tamam üst takım çıkıyor şimdi. İnşaallah tez elden hepsi çıkarsın dişleri de kurtulsunlar. Diş çıkarma bitince çocuklar gerçekten rahatlıyor çünkü.
İlgi meselesi aslında herkesin farklı farklı bnm de insan vücuduna merakım dini kitaplar maneviyat alemini de çok okurum.ztn diyorum öğretmn olmadasydım tıp isterdm.çok şükür ki mesleğimi eğitimi çocukları da çk seviyorum.inşallah cnm sağlıklıca büyüsünler hepsi .O zaman şöyle bu benim meraksızliğim :) Benim büyük oğlum maşallah bir iki hafif grip dışında pek hastalanmadı büyürken ilaçlarla tahlillerle pek ilişkimiz olmadı öğrenemedim belki de bu yüzden Allah öğretmesin küçük de öyle olur inşallah.Ama ben de ilk etapta doğal yöntemlerden yanayım..Tam doktor olacak karakterdesin ama takdir ettim :)
Sağ ol canım şimdilik iyi gibi böyle devam eder inşallah. Dün gece 2.30 gibi yine gündüz moduna geçtik 2 saat oyun oynadıktan sonra uyudu. Zaten düzensizdi uykuları hepten karıştı hatlar bakalım Allah sonumuzu hayır etsinOo hadi hayırlı olsun hem sana hem kuzuşuna iyi olmş çok doğru zmnlamayla bakıcıyı da hallettin biraz kafan dağılır gece kalkıp gndz moduna geçme bizde de var diş deme içim bi tuhaf oluyo bnmki de çok fena çıkarıyo her birini.
Hoşbulduk canım teşekkürlerHoşgeldin canım çalışmanın iyi gelmesine sevindim:) Azı belasıyla bizde uğraşıyoruz , daha köpek dişleri ortada yok 8. Diş olarak azı dişini seçti bizimki çok farklı düzende çıkıyor dişleri
İyi yapmışsın canım. Onlar gezmeye gelmiş gibilerKendisi çocuklarla avm de sinemaya gitmiş kocası tofaş basketbol maçına gitmiş. Hayır o zaman yeğenime gelcem özledim deme ben de sinirlenmeyim dimi ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?