2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Çok güzel pozitif ilerlemesine sevindim inşaallah hep böyle devam eder.
Ben evden çıkınca sapıtık gibi hep kızlar ne yaptı modunda olduğum için tadını çıkaramıyorum. Böyle iyi yönde geri dönüş çok iyi.
Bizim de tüm gece ıh ıh gündüz ağlamaklı değil ama atarlı, büyük kızım 16 aylıkken 16 fişi vardı ufaklıkta öyle olacak herhalde alt takım tamam üst takım çıkıyor şimdi. İnşaallah tez elden hepsi çıkarsın dişleri de kurtulsunlar. Diş çıkarma bitince çocuklar gerçekten rahatlıyor çünkü.

Valla dediğin gibi bir mutlu mutlu. Torunuyla vakit geçirdi diye. Birde biz yokken Daha sıcak davranıyor tabi onlara çok mdmd
Bazı insanlar çok rahat oluyor, senin takıldığın bişeye belki de görümcen hiç takılmıyor canım , onunda yeğeni sonuçta çok değişik bir insan değilse o da üzülüyordur Kaan için..

Akşam nevresim takıyorum birak biz takarız diyo zahmet edip yerinden kalkmıyor. Sonra 2 ayrı nevresim geçirdim gördü takarken sonra hepimiz aynı yerde yaticaz dediler boşuna nevresim geçirdim. Neyse birde sabah erkenden uludağa gideceklermiş teleferikle orya eşim bırakacakmış bak bak rahatlığa. Bende trip attım sabah da kaan kaçta kalkarsa o saatte kalkarız dedim. Tripli iyi geceler dedim sonra eşim beni arada bırakıyorsun bilmem ne diyor. Sen arada kalma boşver ablana empati yapmayı öğretirim belku dedim. Içimdeki şeytan cıktı yinezorla çıkarıyorlar ben napayım

Son düzenleme:
Şehir dışından mı geldiler,çocuklar tatilde illa gezelim dye tuttrdularsa olablr bana garip gelmedi cnm,hbr verselermiş geç kalcklarını iyiymş.

:)))) ben daha o evreye geçemedim benimki küçük olduğu için. Belki o yasa gelince anlarım.. Ama genel olarak çok rahat tm benim zittim

Bizde henüz 8 tane var yandık

O zaman şöyle bu benim meraksızliğim :) Benim büyük oğlum maşallah bir iki hafif grip dışında pek hastalanmadı büyürken ilaçlarla tahlillerle pek ilişkimiz olmadı öğrenemedim belki de bu yüzden Allah öğretmesin küçük de öyle olur inşallah.Ama ben de ilk etapta doğal yöntemlerden yanayım..Tam doktor olacak karakterdesin ama takdir ettim :)

Burasida olmasa napacaktim acaba. Dert duvarı oldu bana burası:) dinlediğiniz icin sagolun kızlar kafanızı sisiriyorsam kusura bakmayın :)))
Yok canım burası böyle şeyler için var zaten :)

Gorumcenler çok sık sık mı geliyorlar tekrarliyorlar bu durumu? Benim için kriter bu olurdu, eğer öyle değilse eşinin hatrına idare et erkekler için bu durumlar çok önemli olabiliyor arada kalmayı pek sevmiyorlar :)

merhaba kızlar yardiminiza ihtiyacim var calisan bi anneyim gelince ilgilenmek oyun oynamak istiyorum ancak ben oyun oynamak isterken odaklanmiyor ogretmeye calistigim biseyi dinlemiyor oyuncak aliyoruz nasil oynandigini ogretmeye calisiyorum o kendi istedigi gibi oynayip birakiyor dediklerimizi kendi istedigi zaman yapiyor surekli ayakta biseyleri karistiriyor. birde tv acik oldugunda kendini tvye cok odakliyor sizinkiler nasil bu konuda

Yok çok az senede 2 veya 3 kere geliyorlar . Aslında dedigin gibi yapmam lazım ama tutamıyorum kendimi :) ama dediğin gibi eşim üzülüyor arada kalıyor

Biz tvyi hic açmıyoruz. 2 yaşına kadar da izletneyi düşünmüyorum otizm ve dikkat eksikliğini tetikliyormus. Oyuncaklar konusunda bütün oyuncakların adını biliyor söylediğimde getiriyor sesli oyuncaksa düğmeye basıyor filan. Kitap konusunda öyleyiz bizde hic okutturmuyor odaklanmıyor . Herşeyi kendi istedikleri gibi yapmalaru normal bence. Aynı şekilde etrafı karistirmalarida gelişimleri için onemli

Onların olayı hem ziyaret hem gezmek olmuş :))
Ancak Uludağı anladım da burada avm mi kalmadı da orada avm gezmeye gittiler onu anlayamadım

Bana anlattıkların hiç garip gelmedi, bu dönemde bebekler öyledir zaten kendi hayal dünyası iç dünyası var birşeyler öğretmek için fazla kasmamak lazım zaten kendiliğinden öğreniyor vakti gelince, ancak TV konusunda dikkatli olmak lazım. Bebeğin uyumadan TV açmamanı tavsiye ederim. Sen gün içinde çalışırken de bakan kişi TV açmamalı veya çok daha az ilgisini çekecek kanal açık durmalı. Gün içinde ekrana minimum seviyede maruz kalmalı. Bu konudaki endişende haklısın.

Onların olayı hem ziyaret hem gezmek olmuş :))
Ancak Uludağı anladım da burada avm mi kalmadı da orada avm gezmeye gittiler onu anlayamadım

Kendisi çocuklarla avm de sinemaya gitmiş kocası tofaş basketbol maçına gitmiş. Hayır o zaman yeğenime gelcem özledim deme ben de sinirlenmeyim dimi ama :)

Sağ ol canım inşallah böyle devam eder. Ben de telefondan evdeki kameraları gözetliyorum ne yaptığını merak ettikçe ama bazen abartıp uzun uzun izlediğim oluyor sonra kendine gel abartma diyorum Bizim kuzuların gelişimi benziyor genel olarak. Dediğin gibi gündüz eli hep ağzında ve atarlı gece ıh ıh modunda genel olarak. Napalım sağlıklı olsunlar da geçici hepsi inşallah zamanla düzelecek.

İlgi meselesi aslında herkesin farklı farklı bnm de insan vücuduna merakım dini kitaplar maneviyat alemini de çok okurum.ztn diyorum öğretmn olmadasydım tıp isterdm.çok şükür ki mesleğimi eğitimi çocukları da çk seviyorum.inşallah cnm sağlıklıca büyüsünler hepsi .

Sağ ol canım şimdilik iyi gibi böyle devam eder inşallah. Dün gece 2.30 gibi yine gündüz moduna geçtik 2 saat oyun oynadıktan sonra uyudu. Zaten düzensizdi uykuları hepten karıştı hatlar bakalım Allah sonumuzu hayır etsin

Hoşbulduk canım teşekkürler Diş sıralaması genetikmiş sanırım her bebekte farklı oluyor ama genel olarak hepsi zor atlatıyor bu dönemi. İnsan çok üzülüyor ama yapacak bir şey de yok böyle böyle büyüyecekler inşallah tez zamanda kurtulurlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…