2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
jenny48 nerdesin,tatilde misiniz yoksa?
Buralardayım canım işe başladım bu hafta biraz koşturmaca ile geçti. Geceler desen uykusuz geçiyor azı ve köpek dişleri bizi mahvetti gece 2 de uyanıyor 5 e kadar uyumuyor huy mu edindi ne yaptı bilmiyorum :-/ Herkes iyidir umarım, kuzucukları öperim )

Kızlar burada bahsediyordum kv ihtiyacınız olursa gelirim filan demiyor diye geçen şalı gününden beri annem hasta kvyi aradığımız gün Öğleden sonra cıktı geldi kp le annem hala iyi olmadığı içinde bizde kalmaya devam ediyor. Maşallah çok da iyi bakıyor oğluma günahını almışım benim gibi olan var mı merak ediyorum doğumdan sonra benim icim bir fena oldu sanki bazen herseyde art niyet arıyorum

Kızlar maşallah valla bu kadar şeyi nasıl araştırdınız öğrendiniz helal:)

Bu arada sabah gorumcem eşi ve 2 çocuğu da geldi. Oglum hasta baya ateşi çıkıyor filan. Neyse 1-2 •saat gördüler avm ye gezmeye gittiler geldiklerinde saat 8 di. Kv ile yemek hazırladık masa hazırladık bekledik. Bir yandan oğlumla ilgilenmeye çalışıyorum bir yandan misafir agirliyorum. Sizce yaptiklari normalmo bundada ben mi kötü niyetliyim

Evet canım sana katılıyorum :)
Fineas canım ben hiç bu kadar detay bilmiyorum, pişik, öksürük ilaçları antibiyotikler tahliller vss hiç ihtiyaç duymadığımdan mı cahilliğimden mi merak ettim :)

Son düzenleme:
Çocuğun hasta olduğunu biliyorlar değil mi? Yani kv kalsa çocuklarla birlikte görümce gitse iyiydi. Misafir ağırlama işini abartma kuzum. Benim kv sağolsun kalmaz evimde ama geldiğinde o gün yiyeceğimiz yemeği de yapıp getirir. Sohbet mi edilecek hasret mi giderilecek yemek mi yapılacak işler karışıyor. Ne kadar kalacaklar?

Hayırlı olsun canım nasıl geçti haftan?
İnşaallah sağsalim çıkar dişler bizde de durum benzer sabaha kadar inliyor yavrucak

Canım böyle olmasına çok çok sevindim, büyüklerimiz bazen böyle teklif bekliyor. Senin kurduğun bir düzen olup teklif edersem zor durumda bırakırım diye düşünebilşyorlar. Bu hastalık vesile olmuş oldu kayınvaliden ile oğlunun iletişimine böyle iyi yanından.bakmaya çalış. Artık ara ara gelir size de iyi olur annene de onlara da.
Bende kayınvalidem ile ilgili konuştum ama ben memnunum kadından Allah razı olsun yanlış anlaşılmasın gık demez eşimle aramız bozulacak diye :)

Ben gereksiz bilgi ansiklopedisi gibiyim canım arkadaşlar da Google diye gülüyorlar arkamdan, bu sağlık meseleleri çok ilgimi çekiyor alternatif tıp filan. Herhalde hukukçu olmasam lokman hekimliğe soyunurdum

Görümcen nerede oturuyor? Yatılı mı geldiler?

Plan önceden var mıydı?

Hayırlı olsun canım nasıl geçti haftan?
İnşaallah sağsalim çıkar dişler bizde de durum benzer sabaha kadar inliyor yavrucak
Sağ ol canım çok şükür iyiydi aslında daha geç başlayacaktım işe ama mali iflas bayrağını çekmemize ramak kalmıştı Evden çıkıp işe gitmek sosyal anlamda bana iyi geldi biraz kafam rahatladı diyebilirim. Kızımı özleyerek dönmek, geldiğimde bana sarılması filan çok hoşuma gitti. Eve dönünce çok özlediğim için onunla daha çok oynuyorum sanki yani sürekli evdeyken galiba bunaldığım için bu kadar oynayamıyordum onunla.
İnleme olayı kızımda da var gece ıh ıhh diyerek uyuyor kuzum. Uyumadan önce ibufen veya calpol veriyorum ama etkisi geçince başlıyor inlemesi. Hayırlısıyla hepsi çıksa dişlerinin de kurtulsa kuzular hiç kıyamıyorum yavrulara...

Geldiklerinde öğrendiler canım. Sabah bugün öğlen geldiler yarın akşamüstü gidecekler inşallah. Allahtan 1 günlük geldiler. Kvler annem iyileşene kadar bende bakalim

Bazı insanlar çok rahat oluyor, senin takıldığın bişeye belki de görümcen hiç takılmıyor canım , onunda yeğeni sonuçta çok değişik bir insan değilse o da üzülüyordur Kaan için..

Hoşgeldin canım çalışmanın iyi gelmesine sevindim:) Azı belasıyla bizde uğraşıyoruz , daha köpek dişleri ortada yok 8. Diş olarak azı dişini seçti bizimki çok farklı düzende çıkıyor dişleri

Geldiklerinde öğrendiler canım. Sabah bugün öğlen geldiler yarın akşamüstü gidecekler inşallah. Allahtan 1 günlük geldiler. Kvler annem iyileşene kadar bende bakalim
Boşver kuzum bir günlüğüne gelmiş görümce. Kv zaten sende. Bebekle özlem de gidermiştir/giderecektir kv. Görümce bugün gezmeyi alışveriş yapmayı planlamıştır belki. Çocukları da varmış.

Ben de hazır uykusuzluğa alışmışken bir azı patlatsaydık da aradan çıksaydı:)))

Oo hadi hayırlı olsun hem sana hem kuzuşuna iyi olmş çok doğru zmnlamayla bakıcıyı da hallettin biraz kafan dağılır gece kalkıp gndz moduna geçme bizde de var diş deme içim bi tuhaf oluyo bnmki de çok fena çıkarıyo her birini.

Tıp bilimine çok ilgim var cnm öğrencykende hastaneye her gttiğimde doktorlara sorar dururdum herseyi kendm de tıp dersi aldım çocuktan öncede okur araştrırdım çocuktan sonra pediatrik kısma eğildim:) bide doğalcıyım aileden geçme o yüzden ilactansa bitkilerde şifa oldgunu düşünüyorum sbhlara kdr çok okudugumu bilirim makaleleri

Şehir dışından mı geldiler,çocuklar tatilde illa gezelim dye tuttrdularsa olablr bana garip gelmedi cnm,hbr verselermiş geç kalcklarını iyiymş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…